Tmm[emoji85] [emoji86] [emoji87]Banliydim efendim banli olmadan once yorum yaziyodum ayrica ben senin programini ndn kiskaniyim ?
Hadi @Çiğdem- yapsa neyse ama seninkini ndn kiskaniyim normal bi programdi
Tmm[emoji85] [emoji86] [emoji87]Banliydim efendim banli olmadan once yorum yaziyodum ayrica ben senin programini ndn kiskaniyim ?
Hadi @Çiğdem- yapsa neyse ama seninkini ndn kiskaniyim normal bi programdi
Sinirlendirdiysem Özür dilerimTmm[emoji85] [emoji86] [emoji87]
Yok sinirlenmedim ayrıca yazabilirsin banlamazlar [emoji125] [emoji121] [emoji121] [emoji349]Sinirlendirdiysem Özür dilerim
Yalnizca bn senin programinin her bolumunu okudum yani simdi yorum yazsam banlarlar o yüzden yazamiyorum.
YazdimYok sinirlenmedim ayrıca yazabilirsin banlamazlar [emoji125] [emoji121] [emoji121] [emoji349]
2.bölümü okudum.. İyi yazmışsın.
''...Selim takım elbise giymişti ve karın kasları belli oluyordu''. ''...selim seksi seksi gülümsüyordu... Bu gelin baya sapıkmış 😀
Tabi biraz hatalar var bunları belirtmek isterim izninle ( hoşuna gitmezse haberim olsun)
---Yanında para yok diye arabanın arkasına binmesi ?
''-Ben Can'ın karısıyım dedim.'' Kız evlenmek istemiyordu ne oldu da evlenmeden karısı oldu ve sahiplendi ?![]()
Bindi çünkü baska şansı yoktu yani ben yazarken oyle düşündüm ya koscakti yada bu arabaya bincekti.Adama ilk görüşte güven duydu
Fakat senaryoda kız ''Önümde mini cooper durdu arabayı kullanan atla karıcığım dedi. Ne yani ben bu kas yığınıyla mı evlenicem? diye düşünürken arabanın arkasına bindim çünkü yanımda param yoktu.'' diyor.Yani istemediği kişi olduğunu bildiği halde arabaya biniyor.
Çok uzundu en kısa zamanda 3. Bölümü okumaya çalışacağım![]()
hımm orada bir karmaşa vardı gibi ama güzel olmuş. 3. bölümü de okuyacağım bakalım nasıl olacak. Yazmaya cesaret etmen ve bu kadar uzun yazabilmen zaten ayrı bir başarı emeğine sağlık 😉Bindi çünkü baska şansı yoktu yani ben yazarken oyle düşündüm ya koscakti yada bu arabaya bincekti.
Begenirsin bence 3. Bolumu![]()
Teşekkürler begendigin icin 😉Eline sağlık kardeşim eve anca geldim ve gördüm okudum biraz uzundu ama anca halettim güzeldi fena değil diğer bölümü bekliyorum
hımm orada bir karmaşa vardı gibi ama güzel olmuş. 3. bölümü de okuyacağım bakalım nasıl olacak. Yazmaya cesaret etmen ve bu kadar uzun yazabilmen zaten ayrı bir başarı emeğine sağlık 😉
ona gözdağı ver ellerini kessin baltayla Emrenin Selim ve dilini yiğitinde gözünü kessin böyle gözdağı olur
Yok artik okuyanlar kaçar senaryodan ama @Çiğdem- @xemrexxx i baltayla öldürebilir bakmiyo dizime.ona gözdağı ver ellerini kessin baltayla Emrenin Selim ve dilini yiğitinde gözünü kessin böyle gözdağı olur
ilk bölümde söylemiştim ben saa @xemrexxx i baltayla geberteyim diyeeeeYok artik okuyanlar kaçar senaryodan ama @Çiğdem- @xemrexxx i baltayla öldürebilir bakmiyo dizime.
@Yiğitt de zaten hastanede 6. Bölümde@KayıpSehir öldürür onuda
![]()
Usenme bak dedigim gibi kaderin benim elimde öldürürüm seniÜşeniyorum okumaya
Bekle bakayım bare![]()