Cok tesekkurlerGüzel bir başlangıç yapmışın merakla bekliyorum.
TesekkurlerEvet,iyiymiş
Her gün farklı bir kızlaymışım, çok erotik bir dizi olmuşNdn yahu ?
Ayol tutupta o sahneleri koycak halim yok diziye. Hem sen playboysun git biraz playboyun anlamina bak ve bu tur hikayeleri oku 😉Her gün farklı bir kızlaymışım, çok erotik bir dizi olmuş
@Harunnn60 sen eski yazı düzenine baksana bir broYok artik bnmmi yazi duzenim yok 😱 seni @Yiğitt e havale ediyorum
Simdi kufurmu ettin iyi biseymi soyledin anlamadim ben@Harunnn60 sen eski yazı düzenine baksana bir bro
O yazı düzenini gördükten sonra bunun çok iyi olduğunu anlayacaksın bence
Neyse ne beğenmediğimi söylüyorum sadeceAyol tutupta o sahneleri koycak halim yok diziye. Hem sen playboysun git biraz playboyun anlamina bak ve bu tur hikayeleri oku 😉
Eski yazın çok kötüydü bunu sanada söylemiştim zatenSimdi kufurmu ettin iyi biseymi soyledin anlamadim ben
Bu arada 2. Bolumu yazmaya baslayacagim
Ay yok sende beğenmediğine gore ben bu diziyi yayinlamiyim bi daha halbuki ne guzel role yazmıştım seni yakisikli playboy olarakNeyse ne beğenmediğimi söylüyorum sadece
AnladimEski yazın çok kötüydü bunu sanada söylemiştim zaten
Onu diyorum şuan gayet iyi o yazı düzenine göre
Kolay gelsin sana
Dizide konu yok ama ne kadar sürecek merak ediyorumAy yok sende beğenmediğine gore ben bu diziyi yayinlamiyim bi daha halbuki ne guzel role yazmıştım seni yakisikli playboy olarak
Anladim
100 bolum surcek.Dizide konu yok ama ne kadar sürecek merak ediyorum
@kvp-medya beğenmedi ah Can neler çektin
100 bölüm ?100 bolum surcek.
50. Bolumde @Çiğdem- ve @kvp-medya nin kızları zoraki evlenirler
80. Bolumde torunlari 😉
Ben takip ederim yinede ama pompy'nin de dediği gibi biraz katliam filan olsunAy yok sende beğenmediğine gore ben bu diziyi yayinlamiyim bi daha halbuki ne guzel role yazmıştım seni yakisikli playboy olarak
Anladim