- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Aynen begendinmi rolünü ve bölümüohaaa kumara benı yatırıyormus babaya bakın @xemrexxx ten başka birşey beklenmezdı gerçi
Aynen begendinmi rolünü ve bölümüohaaa kumara benı yatırıyormus babaya bakın @xemrexxx ten başka birşey beklenmezdı gerçi
babamı beğenmedim ben gece kesicem onu baltayla hahahAynen begendinmi rolünü ve bölümü
Senide @KayıpSehir yani @kvp-medya nin babasi öldürür adam hem is adami hem mafya çünkübabamı beğenmedim ben gece kesicem onu baltayla hahah
aa babamla arama neden giriyorkı 😱😱😱
Babanla arana degil oglunu evlendirmek istiyor okumadin heralde eger evlenmezsen seni öldürür.aa babamla arama neden giriyorkı 😱😱😱
az bile sana seni çarmıha germeliohaaa kumara benı yatırıyormus babaya bakın @xemrexxx ten başka birşey beklenmezdı gerçi
babamı baltayla kesince sorun bitmesi lazım @xemrexxx baltayla kesicem senıBabanla arana degil oglunu evlendirmek istiyor okumadin heralde eger evlenmezsen seni öldürür.
terbiyesiz büyüklere el kalkar mı hiç.ssbabamı baltayla kesince sorun bitmesi lazım @xemrexxx baltayla kesicem senı
babamı baltayla kesince sorun bitmesi lazım @xemrexxx baltayla kesicem senı
Kesersen bile evlenmek zorundasin aksi taktirde sen ölursun hatta hatta herkesten gizlediginiz @Yakamoz-Asi de ölur.terbiyesiz büyüklere el kalkar mı hiç.ss
hahah ayoll el kaldırmıcam balta vurucamterbiyesiz büyüklere el kalkar mı hiç.ss
Aynen @destere @Çiğdem- e @kvp-medya da ona @Çiğdem- herkese sonra herkes @Çiğdem- e
Yhu @EnveR neden sana asik olsun yalnizca cinsel cekim yakaliyor @KayıpSehir de oyle olcak
ohaaaa nasıl bir yere düşümüşüm ben öyle 😱😱😱Aynen @destere @Çiğdem- e @kvp-medya da ona @Çiğdem- herkese sonra herkes @Çiğdem- e
Yhu @EnveR neden sana asik olsun yalnizca cinsel cekim yakaliyor @KayıpSehir de oyle olcak
vışşhhh neler dönüyor öyle 😱Aynen @destere @Çiğdem- e @kvp-medya da ona @Çiğdem- herkese sonra herkes @Çiğdem- e
bihtere mi özendin ne
Erkekler kampina hosgeldiniz @pompy de sana asikohaaaa nasıl bir yere düşümüşüm ben öyle 😱😱😱
Neler donmuyoki bi senle @Yakamoz-Asi aşık değilsiniz kizavışşhhh neler dönüyor öyle 😱