Valla bu gidişle fatmagulden beter olcak 10 erkekte bizim @Çiğdem- e aşıkbu gidişle fatmagül olacan kız
aaa sormaaa gel seninle rolleri değişelim biz emrebu gidişle fatmagül olacan kız
yok kalsınaaa sormaaa gel seninle rolleri değişelim biz emre
Aa hic gulcegim yoktu erkekler kart @xemrexxx i napsinlar senin gibi çıtıri varkenaaa sormaaa gel seninle rolleri değişelim biz emre
Oyle sahne yazarsam banlarlar beni pampa 😉Güzel olmuş.Çok beğendim.Ama oha dedirtecek sahne değildi.
sen çiğdemle ilgili nasıl hayaller kuruyon a çıtır falan oluyorAa hic gulcegim yoktu erkekler kart @xemrexxx i napsinlar senin gibi çıtıri varken
@Çiğdem- yok boyle bisey bn seni basrol yapiyorum reyting getiriyosun. Boyle sahneler yazabiliyorum bide sır dizisni okumalisin.sen çiğdemle ilgili nasıl hayaller kuruyon a çıtır falan oluyor
Evet anlamissin iste abinin gelinine gözü cok fena dikeceksinAnlamadım. @KayipSehir benim babam değil miydi? Can ve Ben kardeşmiyiz?
YaEspriler kötü konu klişe
Bu kadar ahlaksızlığın neyini beğenicem?Sen neyini begenmedin ?
Aa o kadarda oyle sahne yok Sır dizisini okumalisin orda dahada cok var azalttim artik.Bu kadar ahlaksızlığın neyini beğenicem?