Ben bilmem gerekli düzenlemeleri yap yoksa devam etme imkanı yok bu haliyle.Aa o kadarda oyle sahne yok Sır dizisini okumalisin orda dahada cok var azalttim artik.
Valla bnm çoğu dizim boyle yani wattpaddede yayinliyorum bi sorun cikmiyorBen bilmem gerekli düzenlemeleri yap yoksa devam etme imkanı yok bu haliyle.
Cookies düzenlemeni bekliyorum yoksa kilitliycem. Whatsapp'da paylaş ama forumda bu haliyle yayınlayamazsın.Valla bnm çoğu dizim boyle yani wattpaddede yayinliyorum bi sorun cikmiyor
2. Bolum evlenme falan olcak boyle sahneler olmayacak ilerde belki olabilir o kadar
Whatsap degil watpad ayrica duzenledim bu kadar buyultmene gerek yokCookies düzenlemeni bekliyorum yoksa kilitliycem. Whatsapp'da paylaş ama forumda bu haliyle yayınlayamazsın.
@mrt-06Whatsap degil watpad ayrica duzenledim bu kadar buyultmene gerek yok yoksa bu forum benide kaybedecek
Saol begenmedigin icin 😉
nesi varmış ayolCookies düzenlemeni bekliyorum yoksa kilitliycem. Whatsapp'da paylaş ama forumda bu haliyle yayınlayamazsın.
ya güzel ama biraz şey konular koymuşsun birde yazı düzenin yokSaol begenmedigin icin 😉
neyini beğenmedin
Yok artik bnmmi yazi duzenim yok 😱 seni @Yiğitt e havale ediyorumya güzel ama biraz şeyler konular koymuşsun birde yazı düzenin yok
yine erotikliğe kaçmış galiba erotikliği örtmenin bir yolu var o da katliamnesi varmış ayol
yine erotikliğe kaçmış galiba erotikliği örtmenin bir yolu var o da katliam
Ayol o kadarda buyultmeyin duzenledim bitti orjinalini okumak isteyene link verebilirim 😉nesi varmış ayol
benim programıma bak nasıl olduğunu anlarsınYok artik bnmmi yazi duzenim yok 😱 seni @Yiğitt e havale ediyorum
Git ve eski dizilerimden herhangi bi bölümü ac ne kadar gelistirdigimi anlayacaksin ayrica o program bu senaryo-roman ayarindabenim programıma bak nasıl oduğunu anlarsın
bunu sen kendin mi yazdın yani ? bence wattpadden almışsın gibiGit ve eski dizilerimden herhangi bi bölümü ac ne kadar gelistirdigimi anlayacaksin ayrica o program bu senaryo-roman ayarinda
Bu içerikte yayınlayamayacağını gayet iyi biliyorsun bile bile yayınlıyorsun geçen yıl konun kilitlendi yine aynı içerikte yazmıştın. Ben de kilitleyebilirdim ama düzelt dedim.Whatsap degil watpad ayrica duzenledim bu kadar buyultmene gerek yok
Aa sana yalanmi soyliycem bn kendim yazdim ve onceden wattpadde yayinliyorumbunu sen kendin mi yazdın yani ? bence wattpadden almışsın gibi
Simdi olmusmuBu içerikte yayınlayamayacağını gayet iyi biliyorsun bile bile yayınlıyorsun geçen yıl konun kilitlendi yine aynı içerikte yazmıştın. Ben de kilitleyebilirdim ama düzelt dedim.