Sen de bana aynısını yapmıştın şimdi neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır umarımAaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine mi
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemek
Çiğdem'in lakabı da buruşuk teyze bunu biliyor muydun @gözlemci
Sen de bana aynısını yapmıştın şimdi neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır umarım
Çiğdem'in lakabı da buruşuk teyze bunu biliyor muydun @gözlemci
Aaa evet @gözlemci bunu çok yapıyordu şimdi kendi başına gelince empati kurar inş diyecem ama ben masumum diye yalana sarıldı iyice yoldan çıktı ayollKel imana gel , imam hoş, kel sarhoş gibi bir espri vardıSarhoş kısmını alırsak buradan @eskici nin içip içip bi bana bir sana oynadığını görürüz
Sen ona bir oklava dersi ver bakalımAaa evet @gözlemci bunu çok yapıyordu şimdi kendi başına gelince empati kurar inş diyecem ama ben masumum diye yalana sarıldı iyice yoldan çıktı ayoll
Herkes işini biliyor tabi
Sen bunları not et , o avatarını değiştiricek elbet ozaman oklava borcunu ilave ederiz onaHerkes işini biliyor tabi
Tamam ben hatırlatırım sana sen unutursun zatenSen bunları not et , o avatarını değiştiricek elbet ozaman oklava borcunu ilave ederiz ona
Daha demin sen ne dediğini unutmuştun beeTamam ben hatırlatırım sana sen unutursun zaten
Ben unutmadım oradaki olay farklıydıDaha demin sen ne dediğini unutmuştun bee
Yine seni yanlış anladılar galibaBen unutmadım oradaki olay farklıydı
Beni hep yanlış anlıyorlar zatenYine seni yanlış anladılar galiba
Sen benim tarafımdan lanetlendin sanırımBeni hep yanlış anlıyorlar zaten
Aslında anlıyorlar da herkes üzerime oynamaya çalışıyorSen benim tarafımdan lanetlendin sanırımBenim mesajlarımın anlaşılmaz olduna çok gülmüştün seni lanetledim . Kimse anlamıyor artık senin mesajları
Seni istemiyorlar ozaman forumda cnmAslında anlıyorlar da herkes üzerime oynamaya çalışıyor
Yok canım sevdikleri için uğraşıyorlar benleSeni istemiyorlar ozaman forumda cnm
Oklavamı ödünç alabilirsin öyle durumlarda
Hahah Ahh kıyamam Kel Amcam öyle teselli buluyorYok canım sevdikleri için uğraşıyorlar benle
Kıskanıyor musun yoksa beni sevmelerini buruşuk teyzem seni de seviyorlar merak etmeHahah Ahh kıyamam Kel Amcam öyle teselli buluyor
Ne kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonuctaKıskanıyor musun yoksa beni sevmelerini buruşuk teyzem seni de seviyorlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?