Sen nefret ettikçe herkesin önü açılıyorAaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helal
Onada laf atabildim yatmadan konuyu bir şekilde getirip@Forumdash
Sen nefret ettikçe herkesin önü açılıyorAaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helal
Onada laf atabildim yatmadan konuyu bir şekilde getirip@Forumdash
Sahte izlenmeyle kıytırık şarkısını yedirdi insanlara ayollOna laf atmadan rahat edemiyorsun zaten
Bir reklamda oynayacak demişlerdi ama daha belli olmadıSen nefret ettikçe herkesin önü açılıyorReklamlarda da oynuyor denk gemedin heralde? gelsen cıyaklardın
Fuse tea reklamında oynamış galiba geçenlerde görmüştümSahte izlenmeyle kıytırık şarkısını yedirdi insanlara ayollSen Olsan Bari öyle Cevapsız Çınlama gibi tutulmadı bence güzelde değil sahte izlenmeyle insanların gözünü boyadı ana okul şarkısı gibiydi
Bir reklamda oynayacak demişlerdi ama daha belli olmadı
Sahte izlenmeyle kıytırık şarkısını yedirdi insanlara ayollSen Olsan Bari öyle Cevapsız Çınlama gibi tutulmadı bence güzelde değil sahte izlenmeyle insanların gözünü boyadı ana okul şarkısı gibiydi
Bir reklamda oynayacak demişlerdi ama daha belli olmadı
Evet fuse tea'de oynuyor.Fuse tea reklamında oynamış galiba geçenlerde görmüştüm
Survivor izlerken hep karşıma çıkıyorEvet fuse tea'de oynuyor.
Ben dün görmüştüm cumartesi filan Tolga Show'u izlerkenDemek senin izlediğin kanallar hala o reklamı almamişlar. Oysa Coca cola reklamı her yerde döner
Aaa ben görmedim forumda da açan olmadı sanırımFuse tea reklamında oynamış galiba geçenlerde görmüştüm
Benim de en sevdiğim içecektir fuse tea ben ne yapıcamAaa ben görmedim forumda da açan olmadı sanırım@Forumdash
Fuse tea en sinir olduğum soğuk çaydır Allahın adaleti işte en sevmediğim içeçği gidip bulmuş kendisine sevmiyorum sonucta
Lipton sevmem ki ben
Çıkar tabi ana sponsoru her seneSurvivor izlerken hep karşıma çıkıyor
Mangolusu harika olduğu için lipton'dan bi tık öndeAaa ben görmedim forumda da açan olmadı sanırım@Forumdash
Fuse tea en sinir olduğum soğuk çaydır Allahın adaleti işte en sevmediğim içeçği gidip bulmuş kendisine sevmiyorum sonucta
Bilmiyordum bak bunu ya da fark etmemişimÇıkar tabi ana sponsoru her sene
Mangolusu harika olduğu için lipton'dan bi tık öndeLipton da mangolu yapsa keşkeBi senle bi ara soğuk çay konusuyorduk dimiNasıl boşluga düşmüşsek
Çıkar tabi ana sponsoru her sene
Mangolusu harika olduğu için lipton'dan bi tık öndeLipton da mangolu yapsa keşkeBi senle bi ara soğuk çay konusuyorduk dimiNasıl boşluga düşmüşsek
Aaa evet ben Fuse i önceden de çok kötülemiştim forumda içemediğim tek soğuk çayLipton sevmem ki ben
Bu reklam haberlerini duyduğumda ilk dediğim şey inşallah fuse tea değildir olmuştu ama şansıma o çıktıAaa evet ben Fuse i önceden de çok kötülemiştim forumda içemediğim tek soğuk çayAllahın adaleti Tilki Kız sevdiğim hiç birşeye adım atmıyor
@eskici e başka içecek markası bulucaz artık onu içmiceksin
Tilki Kız sayesinde o iğrenç içecekten kurtul benceBu reklam haberlerini duyduğumda ilk dediğim şey inşallah fuse tea değildir olmuştu ama şansıma o çıktı
Ödül oyunlarında habire içecek olarak coca cola yada onun uretimi içecekler olurBilmiyordum bak bunu ya da fark etmemişim
Kızı ta buralardan korkutmuşsun yaa ürkek şeyAaa evet ben Fuse i önceden de çok kötülemiştim forumda içemediğim tek soğuk çayAllahın adaleti Tilki Kız sevdiğim hiç birşeye adım atmıyor
@eskici e başka içecek markası bulucaz artık onu içmiceksin
Birkaç gün oldu ben göreli sen nasıl görmedin bu kadar zaman şanslısın yineTilki Kız sayesinde o iğrenç içecekten kurtul bence
Aaa sakın forumda reklamını açmaya kalkışmayın @Forumdash kimseyede açın demeyin televizyonda inş karşıma çıkmaz
Hee doğru fuse teanin coca colaya bağlı olduğunu unuttum bir anÖdül oyunlarında habire içecek olarak coca cola yada onun uretimi içecekler olur
Kızı ta buralardan korkutmuşsun yaa ürkek şey
son halini görmedin galia... Magazinlere çatmiş
Birkaç gün oldu ben göreli sen nasıl görmedin bu kadar zaman şanslısın yine
Şanşlıydım ama @Forumdash paylaşmış izledimÖdül oyunlarında habire içecek olarak coca cola yada onun uretimi içecekler olur
Kızı ta buralardan korkutmuşsun yaa ürkek şey
son halini görmedin galia... Magazinlere çatmiş
Birde sanatçı diye yazmışlar oraya ilk izlediğimde çok gülmüştümŞanşlıydım ama @Forumdash paylaşmış izledim
Şunun hareketlerine bakın ayoll oklavayı vurucaksın ağzına
Alttaki yorumlarda Berk S. diye biri var. Senin gelecekteki eşin galibaŞanşlıydım ama @Forumdash paylaşmış izledim
Şunun hareketlerine bakın ayoll oklavayı vurucaksın ağzına
Alttaki yorumlarda Berk S. diye biri var. Senin gelecekteki eşin galiba
Aaa evet helal olsun @eskici den de aynısını bekliyoruzBirde sanatçı diye yazmışlar oraya ilk izlediğimde çok gülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?