Yine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyorHep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi
Yine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyorHep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi
İftira değil itiraf etti dedimYine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyor
Aaa bana iftira etti dedin diye okumuşumİftira değil itiraf etti dedim
Mustim var oklavayada önlem almış @gözlemciO kadarına gerek yok kafasına bir oklava indir yeter
O yüzden yaptığını itiraf etti zaten yukarda görmedin miMustim var oklavayada önlem almış @gözlemciSırf oyüzden etmediyse bir şey bilmiyorum hep şeytan olmuş bunlar
Aaa yok etiketli mesajlara göz gezdirdim sadece sen bir zahmet getiri ver mesajınıO yüzden yaptığını itiraf etti zaten yukarda görmedin mi
Aaaa (Bu avatar @Çiğdem- in gözlerini boyamak içindi @eskiciİşte bu mesaj @Çiğdem-
Oooo bu sefer sağlam oklava vurdun bak
Mustimi kötü fikirlerine alet etmiş ama ben kaçırmışım o mesajını konuda bir sürü mesaj dönmüşOooo bu sefer sağlam oklava vurdun bak
Ben kaçırmam böyle şeyleri dün anlamıştım bu amaçla yaptığını bugün de kendi itiraf etti zatenMustimi kötü fikirlerine alet etmiş ama ben kaçırmışım o mesajını konuda bir sürü mesaj dönmüşSen iyi ki yakalamışsın
Bu Musti aşkı nerden geldi diyordumBen kaçırmam böyle şeyleri dün anlamıştım bu amaçla yaptığını bugün de kendi itiraf etti zaten
Çiğdem korkusu neler yaptırıyor insanaBu Musti aşkı nerden geldi diyordumAma olsun şuan benim Avatar da dahil en iyi avatar @gözlemci de hayrıma en güzel avatarlı üye oldu
Mustimi seviyor ama @gözlemci 2015 lerden falan biliyorumÇiğdem korkusu neler yaptırıyor insana
Ergenlerin dinlediklerinden hayır gelmez zaten 20 milyon olsun bizim olsunMustimi seviyor ama @gözlemci 2015 lerden falan biliyorumErgenler dinlemiyor bir zibidi çıkarsın şu şarkıyı hemen 100 milyon yaparlar
Aaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helalErgenlerin dinlediklerinden hayır gelmez zaten 20 milyon olsun bizim olsun
Ona laf atmadan rahat edemiyorsun zatenAaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helal
Onada laf atabildim yatmadan konuyu bir şekilde getirip@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?