Gercekler söyledim kız insallah evlenirsiniz @destere ilesağ ol cnm iyi düşüncelerin için çok naziksin
Gercekler söyledim kız insallah evlenirsiniz @destere ilesağ ol cnm iyi düşüncelerin için çok naziksin
Açıyım mı seni dostum.Çiğdemcan sende mi girdin bir ben yokum aman eksik olayım
temmuzdan beridir burdayım ben ayol 5 ayy olmuş günaydın cnmÇiğdemcan sende mi girdin bir ben yokum aman eksik olayım
hatırlatırım temmuzda tatildeydimtemmuzdan beridir burdayım ben ayol 5 ayy olmuş günaydın cnm
Forumun nadir ender bayanlarındandır,çok çenesi var benim gibi alıngan bir o kadarda neşeli bir hanım hanımcık kızımız oldumuyorum yap ozaman
evet özellikle @xemrexxx hanımhanımcık lafını iyice bir duysun benceForumun nadir ender bayanlarındandır,çok çenesi var benim gibi alıngan bir o kadarda neşeli bir hanım hanımcık kızımız oldumu
ayol gözlemci çirkin kızlar kulübü destekçisi o sayılmazevet özellikle @xemrexxx hanımhanımcık lafını iyice bir duysun bence
O onada bir kulp buulur ))evet özellikle @xemrexxx hanımhanımcık lafını iyice bir duysun bence
Hadi ordan sende Çirkin kızları görmeye özellikle tek taşını kendi almış tek kaşına takmışmartı yapmışları sevmem ama forumumuzun kızları hanım hanımcıklarayol gözlemci çirkin kızlar kulübü destekçisi o sayılmaz
çokk tşşk ederim cnm kıymetimi bilenelrin olduğunu görmek güzelHanimhanimcik çıtı pıtı ve sürekli çoğalan bir uyedir kendisinin klon makinesi olduğunu iddia ediyoruz @Çiğdem-
paylaşılamıyorum oynamadığım dizi konuk olmadığım program yok şimdide juri olmaya başladım hahahaher dizide vardır kendisi,bi oyuncu neden her dizide oynar sorusunu aklıma getiren kişilik