Gercekler söyledim kız insallah evlenirsiniz @destere ilesağ ol cnm iyi düşüncelerin için çok naziksin![]()
Gercekler söyledim kız insallah evlenirsiniz @destere ilesağ ol cnm iyi düşüncelerin için çok naziksin![]()
Açıyım mı seni dostum.Çiğdemcan sende mi girdinbir ben yokum aman eksik olayım
![]()
temmuzdan beridir burdayım ben ayol 5 ayy olmuş günaydın cnmÇiğdemcan sende mi girdinbir ben yokum aman eksik olayım
![]()
hatırlatırım temmuzda tatildeydimtemmuzdan beridir burdayım ben ayol 5 ayy olmuş günaydın cnm![]()
Forumun nadir ender bayanlarındandır,çok çenesi var benim gibi alıngan bir o kadarda neşeli bir hanım hanımcık kızımızyorum yap ozaman![]()
evet özellikle @xemrexxx hanımhanımcık lafını iyice bir duysun benceForumun nadir ender bayanlarındandır,çok çenesi var benim gibi alıngan bir o kadarda neşeli bir hanım hanımcık kızımızoldumu
![]()
ayol gözlemci çirkin kızlar kulübü destekçisi o sayılmaz
O onada bir kulp buulur ))
Hadi ordan sende Çirkin kızları görmeye özellikle tek taşını kendi almış tek kaşına takmışmartı yapmışları sevmemayol gözlemci çirkin kızlar kulübü destekçisi o sayılmaz![]()
çokk tşşk ederim cnm kıymetimi bilenelrin olduğunu görmek güzelHanimhanimcik çıtı pıtı ve sürekli çoğalan bir uyedir kendisinin klon makinesi olduğunu iddia ediyoruz@Çiğdem-
paylaşılamıyorum oynamadığım dizi konuk olmadığım program yok şimdide juri olmaya başladım hahahaher dizide vardır kendisi,bi oyuncu neden her dizide oynar sorusunu aklıma getiren kişilik![]()