FF Çiğdem-

Forumumuzun en samimi, en içi dışı bir üyelerinden. Oldukça da komik bir arkadaşımız, forumumuzun neşesi. İyi ki katılmış aramıza seviyoruz kendisini. :D
çokkk tşşkler güzel düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:

sevgili (E) :A:A:A

Kafayı parlaklarla bozmuş olsa da neşeli ve eğlenceli bir üye, öyle ki mesajlarıyla insanın moralini bile düzeltebilir. @xemrexxx ile olan atışmalarını da severek takip ediyorum. Neticede başarılı bir üye, neşesi eksik olmasın. :X

Çok da severim valla. :bhr: Yanında taze demleme çay birde kaymak bal da ikram edersin. :A :Z
hahah tabi cnm hepsi doğal olarak karadenizde emvcut süt ürünleri sebzeler meyveler çay köyde hepsini biz yetiştiriyoruz zaten ama bu konulara daha fazla girmeyelim bence oruç oruç
:F:F:F

Forumda sevip saydığım üyelerden. Özelden bol bol konuştum 4-5 nadir kişiden biri. Kıymet bilsin bence. :A

İyi ki bizimle, forumun canıdır. :bhr:

Sözlük konunun ben açmışım @Çiğdem- :A
Forumda sevip saydığım üyelerden. Özelden bol bol konuştum 4-5 nadir kişiden biri. Kıymet bilsin bence. :A

İyi ki bizimle, forumun canıdır. :bhr:
haha aa evet @sokak sanati avatarını değiştirsene diyordun başka sincap ile değiştirmiştim gıcık olmuştun :F koleksionum bol :A :A :A

teşekkür ederim @Yiğitt genelde konularda sohbet ediyorum sende nadir dertleştiğim kişilerdensin özelden :bhr::bhr::bhr:

forumun en önemli isimlerin,"ayy"larla tanidigim,ilk döneminde dogal olmadigini dusundugum sonradan fikrimi degisdirdigim sempatik,nesesi hic eksik olmayan üye.