çokkk tşşkler güzel düşüncelerin içinForumumuzun en samimi, en içi dışı bir üyelerinden. Oldukça da komik bir arkadaşımız, forumumuzun neşesi. İyi ki katılmış aramıza seviyoruz kendisini.
sevgili (E)
çokkk tşşkler güzel düşüncelerin içinForumumuzun en samimi, en içi dışı bir üyelerinden. Oldukça da komik bir arkadaşımız, forumumuzun neşesi. İyi ki katılmış aramıza seviyoruz kendisini.
hahahaha çokk tşşşk ederim cnm o senin tatlılığınçiğdemmmmmmm seni seviyorum çok tatlısın sennn😉
aa çokk teşekkür ederim cnm 1 yılda bu düşünceyi sağlayabildiysem çok sevindimiyi ki bu forumda dediğim nadir üyelerden
https://fav10.net/forum/threads/harunnn60.230983/ sende bana yap bariaa çokk teşekkür ederim cnm 1 yılda bu düşünceyi sağlayabildiysem çok sevindim
ahahah olur cnm biz marketten alma peynirlede yapmıyoruz onu elde yapılmış bizim ineğin peynirinden yapıyoruzYolum Karadeniz'e düşerse uğrayıp bir mıhlamasını yemek istiyorum.
Çok da severim valla. Yanında taze demleme çay birde kaymak bal da ikram edersin.ahahah olur cnm biz marketten alma peynirlede yapmıyoruz onu elde yapılmış bizim ineğin peynirinden yapıyoruz
hahah tabi cnm hepsi doğal olarak karadenizde emvcut süt ürünleri sebzeler meyveler çay köyde hepsini biz yetiştiriyoruz zaten ama bu konulara daha fazla girmeyelim bence oruç oruçÇok da severim valla. Yanında taze demleme çay birde kaymak bal da ikram edersin.
Sözlük konunun ben açmışım @Çiğdem-
haha aa evet @sokak sanati avatarını değiştirsene diyordun başka sincap ile değiştirmiştim gıcık olmuştun koleksionum bolForumda sevip saydığım üyelerden. Özelden bol bol konuştum 4-5 nadir kişiden biri. Kıymet bilsin bence.
İyi ki bizimle, forumun canıdır.
Tşşk ederim senide frumda görmekten mutluyuz biraz kalıcı kalırsın umarımforumun en önemli isimlerin,"ayy"larla tanidigim,ilk döneminde dogal olmadigini dusundugum sonradan fikrimi degisdirdigim sempatik,nesesi hic eksik olmayan üye.