FF Çiğdem-

Forumda benden başka supernatural izlemeyi seven tek üye, SPN kadar o da özel bi insan :) İyiki gelmişsin, hoşgelmişsin @Çiğdem-

son zamanlardaki en aktif hanim üyemiz sanirim :)
tşşk :bhr::bhr: ben aktif olmayı seviyorum önceki forumlarda giriş yapar yapmaz top 10 listesini dolduruyordum çiğdem saldırıya başladı diyolardı hahah :F

Forumda benden başka supernatural izlemeyi seven tek üye, SPN kadar o da özel bi insan :) İyiki gelmişsin, hoşgelmişsin @Çiğdem-
ayy asıl sen iyiki varsın forumda :bhr::bhr: eğer kendimden başka 1 spn fanı bile bulamasaydım bu forumda piskolojim bozulucaktı hemde çok fena :F

forumun renkli üyelerinden :) " :Z " smile ı ile özdeşleşmiştir benim için. :d uzun zamanlar aramızda olur inşallah :Z :Z :Z :Z

forumun renkli üyelerinden :) " :Z " smile ı ile özdeşleşmiştir benim için. :D uzun zamanlar aramızda olur inşallah :Z :Z :Z :Z
sağ tşşk ederim böyle düşünmene sevindim 😉😉 başlarda çok iyi tanışdığımız söylenemez ama sonradan bu durumu düzeltmeye çalısan kişiler yine gözüme girmeyi başarıyor sende uzun yıllar kalmaya devam edersin umarım :bhr::bhr::bhr:

çok cana yakıdır kendisi , her konuda bilgi sahibidir , kendisiyle baya baya iyi anlaşıyoruz :D birde ayolll ve ayy kelimeleri ile meşhurdur :D

çok cana yakıdır kendisi , her konuda bilgi sahibidir , kendisiyle baya baya iyi anlaşıyoruz :D birde ayolll ve ayy kelimeleri ile meşhurdur :D
erkekler lan lun diyince birşey olmuyor ama :F
sağ ol cnm iyi yorumların için sende cana yakın şeker gibi bir üyesin daha önce söylediğim gibi 🙂🙂🙂

Forumumuzun ablası. :D Çok samimi, doğal birisi. Severim kendisini.. :)