tşşk ben aktif olmayı seviyorum önceki forumlarda giriş yapar yapmaz top 10 listesini dolduruyordum çiğdem saldırıya başladı diyolardı hahahson zamanlardaki en aktif hanim üyemiz sanirim
ayy asıl sen iyiki varsın forumda eğer kendimden başka 1 spn fanı bile bulamasaydım bu forumda piskolojim bozulucaktı hemde çok fenaForumda benden başka supernatural izlemeyi seven tek üye, SPN kadar o da özel bi insan İyiki gelmişsin, hoşgelmişsin @Çiğdem-
hahaha ayy erkek kıtlığımı var orada erkek olarak tek sen varsın sanırım ilgi gördüğüne göre
hahahah ayol sen nereye kayboluyorsun sonradan birden bire çıkıyorsun ortaya hortlak gibiheee )
ne demişler nerde çokluk orda fokluk
nerde yokluk orda kralsın )
hahahah ayol sen nereye kayboluyorsun sonradan birden bire çıkıyorsun ortaya hortlak gibi
haha rahatsız oluyorsan geliyim oraya saçlarını başlarını yolar kovarım ben onları kaından rahat edersinfırsat bulamıyoruz kızlardan hala kapıda kuyruk var gecenin bu saatinde
haha rahatsız oluyorsan geliyim oraya saçlarını başlarını yolar kovarım ben onları kaından rahat edersin
ayoll kedimi bunlar kapı önünde bekliyorlar hahahyooo rahatsız olan kim? kapıda kimse kalmayınca moralim bozuluyor şimdi keyfim yerinde
ayoll kedimi bunlar kapı önünde bekliyorlar hahah
sağ tşşk ederim böyle düşünmene sevindim 😉😉 başlarda çok iyi tanışdığımız söylenemez ama sonradan bu durumu düzeltmeye çalısan kişiler yine gözüme girmeyi başarıyor sende uzun yıllar kalmaya devam edersin umarımforumun renkli üyelerinden " " smile ı ile özdeşleşmiştir benim için. uzun zamanlar aramızda olur inşallah
erkekler lan lun diyince birşey olmuyor amaçok cana yakıdır kendisi , her konuda bilgi sahibidir , kendisiyle baya baya iyi anlaşıyoruz birde ayolll ve ayy kelimeleri ile meşhurdur
xemrexxx, destere , sürgünüm , birde sen en yakım arakdaşlarımsınızerkekler lan lun diyince birşey olmuyor ama
sağ ol cnm iyi yorumların için sende cana yakın şeker gibi bir üyesin daha önce söylediğim gibi 🙂🙂🙂
aaaa çok sağ ol cnm mahcup ediyorsunÇiğdem candır arkadaşdır daha ne denebilir ki sözcükler yetmez ona @Çiğdem-