Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

Çikinella @Çiğdem- bak değerini bil 5 yıldır forumdayım bir kişi bana yıldönümü konusu açmadı
Al bu da bol parlaklı ve adonisli hediyen

Çikinella @Çiğdem- bak değerini bil 5 yıldır forumdayım bir kişi bana yıldönümü konusu açmadı
Al bu da bol parlaklı ve adonisli hediyen

Nice mutlu ve forumlu yıllara @Çiğdem-, umarım uzun bir süre daha aramızda olursun.

Bu da hediyen:
hhahahah teşekkürler @batuhankaralar ama bu herif kim beee

sanada teşekkürler @Aserat leonmu buu tanıyamadım başta 😱

Nice senelere
@Çiğdem-
Hediyen:
hhahaha @destere ye hediye almamış derken keşke önce sen alıpta öyle deseydin @MaacRE- ikinizede tühh

@EFE UYSAL dan örnek alın bakın çocuk hediyesiyle gelmiş kutluyor güzelce hediye süper efeden utanın beee

Param yok param ne yapayım
Neyse tebrik ediyorum seni, forumda bizlerle birlikte nice yıllara
(zaten bu gidişle başımıza kalcan
)

Bu arada @batuhankaralar ın hediyesini nasıl tanımazsın 😱 İpucu vereyim sana İçerde dizisinde en sevdiğin adam

Hhahah çağataymı o 😱

eskidende çok tipsizmiş @batuhankaralar

@OzaN Çiğdem-'in 3. yılını kutlasana zaten az bayan üyemiz var, onlara da sahip çıkalım.

Beni sevmiyormuş artık zaten en listesinde de yer vermemişti, ben Ozan'ın tavuğuna kış mı dedim (lafın doğrusu böyle miydi.
) anlamadım ki.
Bir kutlamayı çok gördüğüne göre benide sevmiyor cnm bavulumuzu toplayıp gidelim

Bir kutlamayı çok gördüğüne göre benide sevmiyor cnm bavulumuzu toplayıp gidelim
Biz saçımızı süpürge edelim ama değerimiz bilinmiyor işte bakalım bu sefer benim konuma yazacak mı malum 5 Ocak da benim üyelik günüm.

Bu arada @xemrexxx Muhteşem Yüzyıl da 5 Ocak'ta başlamıştı, burdan bile gerçek bizliğimiz belli oluyor.

hahah aa evet senin kutlamanıda güzelce yaparız cnm hediyeler düşüneyim