soldan ikinci değil sağdan ikinciyi diyorum karıştırmayasın )Zaten o parlağı almak istiyor kendine favorisi
soldan ikinci değil sağdan ikinciyi diyorum karıştırmayasın )Zaten o parlağı almak istiyor kendine favorisi
Ona iğrenç diyor tip yok falan dedi bana hiç olmasa daha iyi dedisoldan ikinci değil sağdan ikinciyi diyorum karıştırmayasın )
Çikinella @Çiğdem- bak değerini bil 5 yıldır forumdayım bir kişi bana yıldönümü konusu açmadı Al bu da bol parlaklı ve adonisli hediyen
hhahahah teşekkürler @batuhankaralar ama bu herif kim beee
Öyle kuru kuruya tebrik etmek istemedim, hediyemi alınca gelirim tekrar Hem senin asıl @destere ye sitem etmen gerekiyor tebrikler hogatha deyip geçiştirmiş seni. Bir @mrt-06 'nın mesajına bak bir de destereye, peeh
destere Çiğdem'in oklavadan kurtulmak için seni onun önüne atmak zorunda kaldım kusura bakma artık
hhahaha @destere ye hediye almamış derken keşke önce sen alıpta öyle deseydin @MaacRE- ikinizede tühhgidişattan memnun olmasamda sana güveniyorum yinede sen isveçliye fazla yaklaşma
2017 ye daha güçlü gireceğiz bizim gurubun herhangi bir kuvvet tarafından dağıtılması mümkün değil birde bakmışsın doside bizim sıva gurubumuzda o zaman tümden yandın demektir sen yıkmaya çalışırken türbüşonla birlikte yıkılacaksın haberin yok
hhahahah teşekkürler @batuhankaralar ama bu herif kim beee
sanada teşekkürler @Aserat leonmu buu tanıyamadım başta 😱
hhahaha @destere ye hediye almamış derken keşke önce sen alıpta öyle deseydin @MaacRE- ikinizede tühh
@EFE UYSAL dan örnek alın bakın çocuk hediyesiyle gelmiş kutluyor güzelce hediye süper efeden utanın beee
Hhahah çağataymı o 😱Param yok param ne yapayım Neyse tebrik ediyorum seni, forumda bizlerle birlikte nice yıllara (zaten bu gidişle başımıza kalcan )
Bu arada @batuhankaralar ın hediyesini nasıl tanımazsın 😱 İpucu vereyim sana İçerde dizisinde en sevdiğin adam
Sıva ekibi Japonya gibidir, sallanır ama yıkılmazSen öyle zannet.
Senin ekibi çökerteceğim az kaldı, güzel günler yakındır. Zaten çatlaklar vermeye başlamışsınız.
Ozan benimkini de kutlamamıştı.
Konuyuda açan sensin bağlantıya gel 😱😱😱Ozan benimkini de kutlamamıştı.
Beni sevmiyormuş artık zaten en listesinde de yer vermemişti, ben Ozan'ın tavuğuna kış mı dedim (lafın doğrusu böyle miydi. ) anlamadım ki.Konuyuda açan sensin bağlantıya gel 😱😱😱
Bir kutlamayı çok gördüğüne göre benide sevmiyor cnm bavulumuzu toplayıp gidelimBeni sevmiyormuş artık zaten en listesinde de yer vermemişti, ben Ozan'ın tavuğuna kış mı dedim (lafın doğrusu böyle miydi. ) anlamadım ki.
Biz saçımızı süpürge edelim ama değerimiz bilinmiyor işte bakalım bu sefer benim konuma yazacak mı malum 5 Ocak da benim üyelik günüm.Bir kutlamayı çok gördüğüne göre benide sevmiyor cnm bavulumuzu toplayıp gidelim
hahah aa evet senin kutlamanıda güzelce yaparız cnm hediyeler düşüneyimBiz saçımızı süpürge edelim ama değerimiz bilinmiyor işte bakalım bu sefer benim konuma yazacak mı malum 5 Ocak da benim üyelik günüm.
Bu arada @xemrexxx Muhteşem Yüzyıl da 5 Ocak'ta başlamıştı, burdan bile gerçek bizliğimiz belli oluyor.
Bana en büyük hediyen @destere'den ayrılman olur ablam.hahah aa evet senin kutlamanıda güzelce yaparız cnm hediyeler düşüneyim
gördünmü beni sana yamayıp kurtulmak istiyor pis codminler )HHAHAH bana en büyük hediyen @destere diyorsun sandım bende