Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

Senin yorumundur saygı duyarım ama şimdiye kadar gerçek hayatımda da burada da kimseden etkilenerek bir şey yapmadım yapmam. :A He geyiklerde elbette birilerinin etkisi oluyor o ayrı mesele. O goygoy kültürünün olmazsa olması zaten birbirimizden etkilenmemiz. :A Ama diğer konularda her yaptığım şeyi kendim isteyerek ve içimden gelerek yaparım. :A Bu konuya da çok özen gösteririm hayatımda. :)
dahada damarina bassam @Doğu gibi farkli duygulara dalacaksin sanki. neyse cok uzatmiyayim 😛

ne oyunu ya ben hakikatlardan yanayim :A
ne demek istedigini anlamadim tam
Yok ya biliyorum senin demek istediğini, dışardan oluşan görüntüyü tarafsız bir gözle yorumladın anladım yani. :A Ama içerden biri olarak söyleyeyim öyle bir durum yok. :A

Diğer demek istediğim ise @Çiğdem- in yaptığı feministik düşüncenin tersi olan bir şeydi. :A :A Hani kızlar arada yapar ya karşındakini test için onu sinir etmeye ve oyun oynamaya kalkar tamamen ona yönelik bir serzenişti. :A

Yok ya biliyorum senin demek istediğini, dışardan oluşan görüntüyü tarafsız bir gözle yorumladın anladım yani. :A Ama içerden biri olarak söyleyeyim öyle bir durum yok. :A

Diğer demek istediğim ise @Çiğdem- in yaptığı feministik düşüncenin tersi olan bir şeydi. :A :A Hani kızlar arada yapar ya karşındakini test için onu sinir etmeye ve oyun oynamaya kalkar tamamen ona yönelik bir serzenişti. :A
senin ilk cumlen benim duvar kapak resmindeki yaziya benzedi :D icerde ve disarda yazisi :A

İyi ki foruma üye olmuşsun abla @Çiğdem- . Bu forumda tanıyıp sevdiğim nadir üyelerdensin kıymetini bil [emoji4]
@Çiğdem- tebrikler başarıların daim olsun:)

4492_183245.jpg

the-walking-dead-4-temporada-daryl-dixon.jpg

Walking-Dead-Season-6-Episode-10-Daryl-RIck.jpg

latest

teen-wolf-scott-tyler-posey-ftr.jpg

30dcc862f8959deeda8b7f9a3d7b4320.jpg
teşekkürler @Yakamoz Asi :bhr:

çok teşekkürler @papuleoo :bhr: vadiden sonra şkiya ve cesur yürek birlikte izlediğimiz için memnunum bende :A

@turkuazz çok güzel hediyelerim çok teşekkürler :bhr: scortun kanlı hali hoş çıkmış aslında
:A :A :A

Hayırlı olsun nice senelere :D
teşekkürler :bhr:

Adam değildir desem senden, adamdır desem kendi grubumdan linç yeme durumum söz konusu :A Cevap vermeme hakkımı kullanıyor sana yarışma hayatında başarılar diliyorum :A

Ben de vermiyorum arada olur öyle :A

Vallaha @mrt-06 öyle bir konu hazırlamış ki sanki @Çiğdem- nalları dikmiş arkasından ağıt yakıyor :A Nemli gözlerle okudum :A
Senin yorumundur saygı duyarım ama şimdiye kadar gerçek hayatımda da burada da kimseden etkilenerek bir şey yapmadım yapmam. :A He geyiklerde elbette birilerinin etkisi oluyor o ayrı mesele. O goygoy kültürünün olmazsa olması zaten birbirimizden etkilenmemiz. :A Ama diğer konularda her yaptığım şeyi kendim isteyerek ve içimden gelerek yaparım. :A Bu konuya da çok özen gösteririm hayatımda. :)
onca yıllık sıvacısın hala şu sıva kültüründen bihabersin:) sıvacılığın temelinde sıva arkadaşın başkasıyla tartışırken sıvayı karşı tarafa değil sıva arkadaşına yapmaktır :) bu değişmez bir kuraldır değiştirilmesi dahi teklif edilemez :)

sen çekirdekten yetişmedin tabi mekteplisin sonradan sıvacı olunmuyor işte böyle zor zamanlarda bir yerden pırtlıyor acemilik:) senide anlayışla karşılıyoruz :)
sizin diğer sıvacı @MasacRE- konuya girip kutlamadan gitmiş ayoll çok ayıp siz hiçmi bu çocuğa centilmenlik kibarlık öğretmediniz @Doğu @destere @MEnes 😵😵😵

teşekkürler :bhr:

sizin diğer sıvacı @MasacRE- konuya girip kutlamadan gitmiş ayoll çok ayıp siz hiçmi bu çocuğa centilmenlik kibarlık öğretmediniz @Doğu @destere @MEnes 😵😵😵

Öyle kuru kuruya tebrik etmek istemedim, hediyemi alınca gelirim tekrar :A Hem senin asıl @destere ye sitem etmen gerekiyor tebrikler hogatha deyip geçiştirmiş seni. Bir @mrt-06 'nın mesajına bak bir de destereye, peeh :A

destere Çiğdem'in oklavadan kurtulmak için seni onun önüne atmak zorunda kaldım kusura bakma artık :A

Son düzenleme:
@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi :A

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum :A

yıktın dostluk bağlarını eyledin viran:) beklemediğimiz bir yerden darbe yedik.. ama son günlerdeki pis pis duygusallaşman, ikide bir aralarda kalman, muhteşem gurubumuza gölge düşürmüştü zaten, bu son sıvayla noktayıda koymuş oldun :) sana pis codminle mutluluklar dilerim :)
@MEnes @MasacRE- kaldıkmı üç kişi :) kendinize dikkat edin oyunlara gelmeyin neyseki aramızdaki hainide temizledik sanırım artık gurubumuz daha sağlam adımlarla ilerleyecektir :)
@Doğu kardeşim yeniden doğru yolu bulmuş helal olsun. :A Bu haftaki puanını da beğenirsem tamamdır bu iş, yargılanmaktan yırtar. :A

Sıva grubunu dağıtmaya çok az kaldı, hadi inşallah. :A

dahada damarina bassam @Doğu gibi farkli duygulara dalacaksin sanki. neyse cok uzatmiyayim 😛

İşte sizin bu oyunlarınız yok mu nereden geleceği nasıl olacağı bazen gerçekten tahmin edilemez oluyor. :A

harbiden muhabbete bakılırsa senide kaybediyoruz menes :) şu dosiyle fazla muhabbet etmeyin sıvacıları tek tek bitirecek :)

Öyle kuru kuruya tebrik etmek istemedim, hediyemi alınca gelirim tekrar :A Hem senin asıl @destere ye sitem etmen gerekiyor tebrikler hogatha deyip geçiştirmiş seni. Bir @mrt-06 'nın mesajına bak bir de destereye, peeh :A

destere Çiğdem'in oklavadan kurtulmak için seni onun önüne atmak zorunda kaldım kusura bakma artık :A

her sene kendimi hediye olarak gönderiyorum açmadan hediye paketini geri iade ediyor hogatha :) ona iyilik falan yaramaz hediye falan beklemesin benden :))

@Doğu kardeşim yeniden doğru yolu bulmuş helal olsun. :A Bu haftaki puanını da beğenirsem tamamdır bu iş, yargılanmaktan yırtar. :A

Sıva grubunu dağıtmaya çok az kaldı, hadi inşallah. :A
@Doğu arada bir kendini kaybetsede senin türbüşona yüksek puan verecek kadar kontrolden çıkacağını sanmıyorum :)

Yok be oluum :A Biz sıva kültürünün dağılmasına izin verir miyiz hiç. :A
gidişattan memnun olmasamda sana güveniyorum yinede sen isveçliye fazla yaklaşma :)

Sen öyle zannet. :A

Senin ekibi çökerteceğim az kaldı, güzel günler yakındır. :) Zaten çatlaklar vermeye başlamışsınız. :)
2017 ye daha güçlü gireceğiz bizim gurubun herhangi bir kuvvet tarafından dağıtılması mümkün değil birde bakmışsın doside bizim sıva gurubumuzda o zaman tümden yandın demektir :) sen yıkmaya çalışırken türbüşonla birlikte yıkılacaksın haberin yok :)

gidişattan memnun olmasamda sana güveniyorum yinede sen isveçliye fazla yaklaşma :)

2017 ye daha güçlü gireceğiz bizim gurubun herhangi bir kuvvet tarafından dağıtılması mümkün değil birde bakmışsın doside bizim sıva gurubumuzda o zaman tümden yandın demektir :) sen yıkmaya çalışırken türbüşonla birlikte yıkılacaksın haberin yok :)
dosicim dün gece ağzının payını vermiş sana yine, onun sizin tarafa geçmesi zerre mümkün değil, aksine birlikte yavaş yavaş dağıtacaz sizin grubu. :A

Gökhan Türkmen karşısında diz dökeceksiniz, şimdiden acı ve kaçınılmaz sona hazırla kendini. :A

Nice senelere :A @Çiğdem-
Hediyen:
15625555_1834667836815912_4237421395727876096_n.jpg
özellikle sağdan ikinci çok karizmatik bir tombalağa benziyor @Çiğdem- onu kaçırmasın :)

dosicim dün gece ağzının payını vermiş sana yine, onun sizin tarafa geçmesi zerre mümkün değil, aksine birlikte yavaş yavaş dağıtacaz sizin grubu. :A

Gökhan Türkmen karşısında diz dökeceksiniz, şimdiden acı ve kaçınılmaz sona hazırla kendini. :A
çalışmalarım devam ediyor dosi olmasada gurubu mutlaka 12 kişiye tamamlayacağız ama sağlam eleman bulmamız lazım :) efe uysal ı düşünüyordumda onunda sevdiği toraman parlaklar var işe yaramayacağına karar verdim :)

özellikle sağdan ikinci çok karizmatik bir tombalağa benziyor @Çiğdem- onu kaçırmasın :)

çalışmalarım devam ediyor dosi olmasada gurubu mutlaka 12 kişiye tamamlayacağız ama sağlam eleman bulmamız lazım :) efe uysal ı düşünüyordumda onunda sevdiği toraman parlaklar var işe yaramayacağına karar verdim :)
Zaten o parlağı almak istiyor kendine favorisi :A