Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

neyse şimdi konuyu dahada uzatıp yılbaşına dargın girmeyelim:) şunun şurasında yeni yıla ne kalmış gerçekleri anlatmak banamı düştü:)
hem benim hogatham var biz onunla yılbaşına birlikte gireceğiz kısmetse(yani birlikte çekirdek çitleyip yeni yılı karşılayacağız bu açıklama artniyetliler için yapılmıştır :))
iyi toparladin 😉
@Çiğdem- bu mesajdan sonra diğerlerini görmez :A

iyi toparladin 😉
@Çiğdem- bu mesajdan sonra diğerlerini görmez :A

benim içim fesat değil cümleyi temel anlamıyla kullanıyorum ama bazı artniyetliler hep mecazi yerlere çekiyor konuyu:) o yüzden hep parantez içi açıklama yapmak zorunda kalıyorum :)

oy kullanmayacam ben

Bilemiyorum artik. cikayim diyorum artik.
cok kötu yanliz ve dışlanmış hissettim kendimi :T:
umarım sözünde durursun :)

ben bişey demiyorum sen söylemişsin ? hep dediğini gerçekleştiren bir kızsın gördüğüm kadarıyla bu yönününüde takdirle karşılıyoruz :)

@MEnes @Doğu @MasacRE- ne yazıkki bu hafta @dosimosi arkadaşımız oy veremiyormuş sizde şahit olunda tüm ısrarlarımıza rağmen oy vermeyi kabul etmedi üzülsekte kahrolsakta onun kararına saygı duymak zorundayız bir şekilde :)

Son düzenleme:
Dur daha @destere geldikten sonra nasıl mahvedecez senin konunu :A @Doğu da oyuna mı daldı yine naptıysa o gelmesin zaten son zamanlarda çok rahatsızım kendisinden :A
Adam değildir desem senden, adamdır desem kendi grubumdan linç yeme durumum söz konusu :A Cevap vermeme hakkımı kullanıyor sana yarışma hayatında başarılar diliyorum :A

benim içim fesat değil cümleyi temel anlamıyla kullanıyorum ama bazı artniyetliler hep mecazi yerlere çekiyor konuyu:) o yüzden hep parantez içi açıklama yapmak zorunda kalıyorum :)

ben bişey demiyorum sen söylemişsin ? hep dediğini gerçekleştiren bir kızsın gördüğüm kadarıyla bu yönününüde takdirle karşılıyoruz :)

@MEnes @Doğu @MasacRE- ne yazıkki bu hafta @dosimosi arkadaşımız oy veremiyormuş sizde şahit olunda tüm ısrarlarımıza rağmen oy vermeyi kabul etmedi üzülsekte kahrolsakta onun kararına saygı duymak zorundayız bir şekilde :)
Ben de vermiyorum arada olur öyle :A

ben tek eşliliğe karşıyım :)

yollarsada bu karda kışta sana ulaşması mümkün değil:) puanların bana ulaşmadı dersin kolayı var :) zaten seçimleri berbat çok taraflı davranıyor benim gibi tarafsız bakamıyor, duygularını karıştırıyor karar verirken:) yani berbat bir jüridir kendisi yarışma dışına atalım derim :)

senle @Doğu da bir tuhaflaşma var son günlerde duygulandım nedir la ağlasaydın bari :)) sıva ekibinn karizmasını zedeliyorsunuz umarım bir an önce toparlarsınız kendinizi gidişatınız pek hayra alamet değil :)
ben @Çiğdem- e yanık olmama rağmen ben bile duygulanmadım konuyu görünce? hatta tombik codmin berbat bir konu açmış diye @mrt-06 e lanet ettim burdan :)
Vallaha @mrt-06 öyle bir konu hazırlamış ki sanki @Çiğdem- nalları dikmiş arkasından ağıt yakıyor :A Nemli gözlerle okudum :A

İyi ki foruma üye olmuşsun abla @Çiğdem- . Bu forumda tanıyıp sevdiğim nadir üyelerdensin kıymetini bil [emoji4]

Adam değildir desem senden, adamdır desem kendi grubumdan linç yeme durumum söz konusu :A Cevap vermeme hakkımı kullanıyor sana yarışma hayatında başarılar diliyorum :A

Ben de vermiyorum arada olur öyle :A

Vallaha @mrt-06 öyle bir konu hazırlamış ki sanki @Çiğdem- nalları dikmiş arkasından ağıt yakıyor :A Nemli gözlerle okudum :A
sözkonusu bizsek direk desteğini beklerdik böyle iki arada bir derede destek pekde işe yarar gibi durmuyor :) hayır yani bizim bir geçmişimiz dostluğumuz var @Bully den ne fayda gördünki böyle arada kaldın anlamadık :)

bu arada @Çiğdem- hala benden 3. yıl hediyesi bekliyor mahcup oldum hogathaya karşı neyse 2017 de kısmetse daha hazırlıklı gelirim kutlamaya şimdilik kendimiz geldik idare etsin artık :)

sözkonusu bizsek direk desteğini beklerdik böyle iki arada bir derede destek pekde işe yarar gibi durmuyor :) hayır yani bizim bir geçmişimiz dostluğumuz var @Bully den ne fayda gördünki böyle arada kaldın anlamadık :)
@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi :A

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum :A

@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi :A

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum :A

yıktın dostluk bağlarını eyledin viran:) beklemediğimiz bir yerden darbe yedik.. ama son günlerdeki pis pis duygusallaşman, ikide bir aralarda kalman, muhteşem gurubumuza gölge düşürmüştü zaten, bu son sıvayla noktayıda koymuş oldun :) sana pis codminle mutluluklar dilerim :)
@MEnes @MasacRE- kaldıkmı üç kişi :) kendinize dikkat edin oyunlara gelmeyin neyseki aramızdaki hainide temizledik sanırım artık gurubumuz daha sağlam adımlarla ilerleyecektir :)

yıktın dostluk bağlarını eyledin viran:) beklemediğimiz bir yerden darbe yedik.. ama son günlerdeki pis pis duygusallaşman, ikide bir aralarda kalman, muhteşem gurubumuza gölge düşürmüştü zaten, bu son sıvayla noktayıda koymuş oldun :) sana pis codminle mutluluklar dilerim :)
@MEnes @MasacRE- kaldıkmı üç kişi :) kendinize dikkat edin oyunlara gelmeyin neyseki aramızdaki hainide temizledik sanırım artık gurubumuz daha sağlam adımlarla ilerleyecektir :)
Sıvacılıkta sıva esastır :A Duygusallaşmama ben de anlam veremiyorum kız olsam acaba hamile falan mıyım diyip gidip test yaptırırım o derece bir duygusallık var bu aralar üstümde :A

Sıvacılıkta sıva esastır :A Duygusallaşmama ben de anlam veremiyorum kız olsam acaba hamile falan mıyım diyip gidip test yaptırırım o derece bir duygusallık var bu aralar üstümde :A

onca yıllık sıvacısın hala şu sıva kültüründen bihabersin:) sıvacılığın temelinde sıva arkadaşın başkasıyla tartışırken sıvayı karşı tarafa değil sıva arkadaşına yapmaktır :) bu değişmez bir kuraldır değiştirilmesi dahi teklif edilemez :)

sen çekirdekten yetişmedin tabi mekteplisin sonradan sıvacı olunmuyor işte böyle zor zamanlarda bir yerden pırtlıyor acemilik:) senide anlayışla karşılıyoruz :)

onca yıllık sıvacısın hala şu sıva kültüründen bihabersin:) sıvacılığın temelinde sıva arkadaşın başkasıyla tartışırken sıvayı karşı tarafa değil sıva arkadaşına yapmaktır :) bu değişmez bir kuraldır değiştirilmesi dahi teklif edilemez :)

sen çekirdekten yetişmedin tabi mekteplisin sonradan sıvacı olunmuyor işte böyle zor zamanlarda bir yerden pırtlıyor acemilik:) senide anlayışla karşılıyoruz :)
Sıvacılık belli bir kural dahilinde yapılmaz, sanat gibidir :A Malayı elime alır önüme geleni sıvarım :A

Geçen sene burada mesajları manüple edip bizi @Çiğdem-'in önüne attığın günleri unutmadık eeyy başsıvacı kardeş :A

yazimin devamini okusaydin ozaman bu lafimin bu sene icin gecerli olduğunu anlardin yani evet bu sene oy kullanmayacam artik 😉

@Doğu kardeşim sıvanın gerçek sanatını yapar. :A Onu aramızdan yitirmek istemeyiz. Her daim ihtiyacımız var kendisine. :A Dediği gibi sıva bir sanat işidir kuralı vardır ama yeri geldiğinde istem dışı ruhun derinliklerinden gelir nereye gideceği belli olmaz. :A Bu gibi durumlarda biz yoldaşları olarak anlayış göstermeyeceğiz de kim gösterecek? :)

@Çiğdem- tebrikler başarıların daim olsun:)

4492_183245.jpg

the-walking-dead-4-temporada-daryl-dixon.jpg

Walking-Dead-Season-6-Episode-10-Daryl-RIck.jpg

latest

teen-wolf-scott-tyler-posey-ftr.jpg

30dcc862f8959deeda8b7f9a3d7b4320.jpg

@Doğu kardeşim sıvanın gerçek sanatını yapar. :A Onu aramızdan yitirmek istemeyiz. Her daim ihtiyacımız var kendisine. :A Dediği gibi sıva bir sanat işidir kuralı vardır ama yeri geldiğinde istem dışı ruhun derinliklerinden gelir nereye gideceği belli olmaz. :A Bu gibi durumlarda biz yoldaşları olarak anlayış göstermeyeceğiz de kim gösterecek? :)
Onun yakasini birakin artik, @Doğu dogru yolda adim adim ilerliyor :A

@Doğu bizim olmazsa olmazımız nereye bırakalım. :A Bu meslek öyle bıraktım demekle bırakılacak bir meslek değildir, insanın ruhunun derinliklerinde yer alır. :A :A
Dogru kisiye sarsaniz sizi desteklerim hatta gerekirse bende bir iki katkida bulunurum ama siz yanlis kisilere catiyorsunuz :D
elebasinizi hic demiyorum bile (ama iyiki onun gibi bana catmiyorsunuz :A)

Dogru kisiye sarsaniz sizi desteklerim hatta gerekirse bende bir iki katkida bulunurum ama siz yanlis kisilere catiyorsunuz :D
elebasinizi hic demiyorum bile (ama iyiki onun gibi bana catmiyorsunuz :A)
Sıvacılık kişi ayırt etmiyor işte, diyorum ya anlık ruhun derinliklerinden ilham geliyor ve meslek devreye giriyor. :A Sonra da önünü alamıyoruz uzayıp gidiyor zaten. :A Biz zaten işin gırgırında eğlencesindeyiz, sen de eğlence maksatlı o yanlış kişilere çatabilirsin kimse alınmaz yani. :A :A

Bu arada bizde elebaşı sistemi yoktur herkes eşit söz hakkına sahiptir. :) O sadece yarışmada juri başkanıdır. :A Ama sana çatması hoş değil tabi biz de özellikle ben öyle bir duruma girersem o işin içinden çıkamayız o yüzden gerek yok tabi. :A

Sıvacılık kişi ayırt etmiyor işte, diyorum ya anlık ruhun derinliklerinden ilham geliyor ve meslek devreye giriyor. :A Sonra da önünü alamıyoruz uzayıp gidiyor zaten. :A Biz zaten işin gırgırında eğlencesindeyiz, sen de eğlence maksatlı o yanlış kişilere çatabilirsin kimse alınmaz yani. :A :A

Bu arada bizde elebaşı sistemi yoktur herkes eşit söz hakkına sahiptir. :) O sadece yarışmada juri başkanıdır. :A Ama sana çatması hoş değil tabi biz de özellikle ben öyle bir duruma girersem o işin içinden çıkamayız o yüzden gerek yok tabi. :A
Benimle bas etmek kolay degil zaten.
her defasinda pes ediyor darmadagan oluyor ama kafayi toplarladiktan sonra yine saldiriya geciyor :D
bilemiyecem sanki o sizi yönetiyormus izlenimi veriyorsunuz.
sizin acil bir toplantiyla mevkilerinizi tartismaniz gerekir.
Sizde kendine has davranan tek kisi @MasacRE-
Senin yerin apayri bende ama bu konuda objektiv yorumumu yapmak zorunda kaldim :A

Benimle bas etmek kolay degil zaten.
her defasinda pes ediyor darmadagan oluyor ama kafayi toplarladiktan sonra yine saldiriya geciyor :D
bilemiyecem sanki o sizi yönetiyormus izlenimi veriyorsunuz.
sizin acil bir toplantiyla mevkilerinizi tartismaniz gerekir.
Sizde kendine has davranan tek kisi @MasacRE-
Senin yerin apayri bende ama bu konuda objektiv yorumumu yapmak zorunda kaldim :A
Senin yorumundur saygı duyarım ama şimdiye kadar gerçek hayatımda da burada da kimseden etkilenerek bir şey yapmadım yapmam. :A He geyiklerde elbette birilerinin etkisi oluyor o ayrı mesele. O goygoy kültürünün olmazsa olması zaten birbirimizden etkilenmemiz. :A Ama diğer konularda her yaptığım şeyi kendim isteyerek ve içimden gelerek yaparım. :A Bu konuya da çok özen gösteririm hayatımda. :)