Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

Nice mutlu ve forumlu yıllara @Çiğdem-, umarım uzun bir süre daha aramızda olursun. :D

Bu da hediyen:
vatanim-sensin-leonun-boran-kuzum-goz-rengi-nedir.jpg

Çikinella @Çiğdem- bak değerini bil 5 yıldır forumdayım bir kişi bana yıldönümü konusu açmadı :A Al bu da bol parlaklı ve adonisli hediyen :D

596618-cagatayulusoy6.jpg

Çikinella @Çiğdem- bak değerini bil 5 yıldır forumdayım bir kişi bana yıldönümü konusu açmadı :A Al bu da bol parlaklı ve adonisli hediyen :D

596618-cagatayulusoy6.jpg
Nice mutlu ve forumlu yıllara @Çiğdem-, umarım uzun bir süre daha aramızda olursun. :D

Bu da hediyen:
vatanim-sensin-leonun-boran-kuzum-goz-rengi-nedir.jpg
hhahahah teşekkürler @batuhankaralar ama bu herif kim beee :A :A :A

sanada teşekkürler @Aserat leonmu buu tanıyamadım başta 😱

Nice senelere :A @Çiğdem-
Hediyen:
15625555_1834667836815912_4237421395727876096_n.jpg
Öyle kuru kuruya tebrik etmek istemedim, hediyemi alınca gelirim tekrar :A Hem senin asıl @destere ye sitem etmen gerekiyor tebrikler hogatha deyip geçiştirmiş seni. Bir @mrt-06 'nın mesajına bak bir de destereye, peeh :A

destere Çiğdem'in oklavadan kurtulmak için seni onun önüne atmak zorunda kaldım kusura bakma artık :A
gidişattan memnun olmasamda sana güveniyorum yinede sen isveçliye fazla yaklaşma :)

2017 ye daha güçlü gireceğiz bizim gurubun herhangi bir kuvvet tarafından dağıtılması mümkün değil birde bakmışsın doside bizim sıva gurubumuzda o zaman tümden yandın demektir :) sen yıkmaya çalışırken türbüşonla birlikte yıkılacaksın haberin yok :)
hhahaha @destere ye hediye almamış derken keşke önce sen alıpta öyle deseydin @MaacRE- ikinizede tühh :A :A :A

@EFE UYSAL dan örnek alın bakın çocuk hediyesiyle gelmiş kutluyor güzelce hediye süper efeden utanın beee :A :A :A

hhahahah teşekkürler @batuhankaralar ama bu herif kim beee :A :A :A

sanada teşekkürler @Aserat leonmu buu tanıyamadım başta 😱

hhahaha @destere ye hediye almamış derken keşke önce sen alıpta öyle deseydin @MaacRE- ikinizede tühh :A :A :A

@EFE UYSAL dan örnek alın bakın çocuk hediyesiyle gelmiş kutluyor güzelce hediye süper efeden utanın beee :A :A :A

Param yok param ne yapayım :A Neyse tebrik ediyorum seni, forumda bizlerle birlikte nice yıllara :D (zaten bu gidişle başımıza kalcan :A)

Bu arada @batuhankaralar ın hediyesini nasıl tanımazsın 😱 İpucu vereyim sana İçerde dizisinde en sevdiğin adam :A

Param yok param ne yapayım :A Neyse tebrik ediyorum seni, forumda bizlerle birlikte nice yıllara :D (zaten bu gidişle başımıza kalcan :A)

Bu arada @batuhankaralar ın hediyesini nasıl tanımazsın 😱 İpucu vereyim sana İçerde dizisinde en sevdiğin adam :A
Hhahah çağataymı o 😱

eskidende çok tipsizmiş @batuhankaralar :A :A :A

@OzaN Çiğdem-'in 3. yılını kutlasana zaten az bayan üyemiz var, onlara da sahip çıkalım. :A

Bir kutlamayı çok gördüğüne göre benide sevmiyor cnm bavulumuzu toplayıp gidelim :A
Biz saçımızı süpürge edelim ama değerimiz bilinmiyor işte bakalım bu sefer benim konuma yazacak mı malum 5 Ocak da benim üyelik günüm. :A

Bu arada @xemrexxx Muhteşem Yüzyıl da 5 Ocak'ta başlamıştı, burdan bile gerçek bizliğimiz belli oluyor. :A

Biz saçımızı süpürge edelim ama değerimiz bilinmiyor işte bakalım bu sefer benim konuma yazacak mı malum 5 Ocak da benim üyelik günüm. :A

Bu arada @xemrexxx Muhteşem Yüzyıl da 5 Ocak'ta başlamıştı, burdan bile gerçek bizliğimiz belli oluyor. :A
hahah aa evet senin kutlamanıda güzelce yaparız cnm hediyeler düşüneyim :A