Mail adresi bulmakta ne var ki.Bisey olmaz once nisanlimin mail adresini bilmen lazım. Melihden bulaştı sana bu hareketler. Oyunla reeli karıştırmayın tabi melih karıştırmiyor hemen olayi şey etmeyelim
Mail adresi bulmakta ne var ki.Bisey olmaz once nisanlimin mail adresini bilmen lazım. Melihden bulaştı sana bu hareketler. Oyunla reeli karıştırmayın tabi melih karıştırmiyor hemen olayi şey etmeyelim
@Çiğdem- bu ne diyor? Uydu kanallarında çıkan çin malı kremlerinin yüzü olarak tanımlıyor seni. Resmen hakaret.En kötü yüz kremi reklamı olabilir bence.
İzdivaç mı kaldı matmazel.
Sen kesin zuhale itelemiştirsinhogathayı izdivaça iteleme fikrini ilk ben dedim fikrimi çalma faruk .ss
etek dedimya bee detay verdim sadeceTek soru sordum cevap dışında her şeyi söyledi yine bana ne senin ojenden
2014 de foto paylaşmıştım 4 yıl olucak ama simam değişmiyor tabiBaya değişmişsin sanki Çiğdem eski fotoyu az biraz hatırlıyorum. Hanım hanımcık olmuşsun.
Hayır be şunu kast etmiştim.@Çiğdem- bu ne diyor? Uydu kanallarında çıkan çin malı kremlerinin yüzü olarak tanımlıyor seni. Resmen hakaret.
Sen kesin zuhale itelemiştirsinben ab+ ye iteliyorumo kadar da kötü değilim
Hayır be şunu kast etmiştim.
aa ben biliyorum senin güzel düşüncelerini cnm aleynacı @Forumdash a bakmıyorum tabikide@Çiğdem- bu ne diyor? Uydu kanallarında çıkan çin malı kremlerinin yüzü olarak tanımlıyor seni. Resmen hakaret.
Sen kesin zuhale itelemiştirsinben ab+ ye iteliyorumo kadar da kötü değilim
Bilemiyorum uydudan anlıyorum filan diyince seni böyle reklamlara kısıtlamak istemedim. Geniş düşündümHayır be şunu kast etmiştim.
Ben de Aleynacıyım.aa ben biliyorum senin güzel düşüncelerini cnm aleynacı @Forumdash a bakmıyorum tabikide
İltifat içinde iğneleme, tebrikler ikisini bir arada yapmak zordur.Bilemiyorum uydudan anlıyorum filan diyince seni böyle reklamlara kısıtlamak istemedim. Geniş düşündüm
2014 de foto paylaşmıştım 4 yıl olucak ama simam değişmiyor tabi
Seni ben esra erola iteleyim sen git ona inanaa ben biliyorum senin güzel düşüncelerini cnm aleynacı @Forumdash a bakmıyorum tabikide
Bence değişiklik yok aksine daha güzelleşmiş, eski fotolarıyla karşılaştırınca.Biraz yaşlanmışsın gibi geldi bana kilo mu almışsın ne @mrt-06
Ben bir şey merak etmedim o yırtık kot mu dedim hayır etek dedi ojesinden falan bahsetmeye başladı saçma sapan@denizz19 neyi merak ediyonnn ?
Ordaki samimiyet başka hiçbir programda yok. .ssSeni ben esra erola iteleyim sen git ona inan@mrt-06 seni flash tvdeki izdivaca kakalıcaktı ben kurtardım seni
Reca ederim de bu senin enteresanlıgınBen de Aleynacıyım.
İltifat içinde iğneleme, tebrikler ikisini bir arada yapmak zordur.
Bu kızın eski fotosu yok ki bir tane fotosu var kıçı kırık gibi dikilmiş diğerinde de ergenkenBence değişiklik yok aksine daha güzelleşmiş, eski fotolarıyla karşılaştırınca.Mesela sen de çok değiştin, alımlı çalımlı oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?