kız bu mu güzel küçük semiha bile daha güzel bundanaaa ne varmış forumda hallerimde bee @Forumdash
tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll
4 yıldır 26 yaşında hogathaYaşın kaç demiştin :*)
kız bu mu güzel küçük semiha bile daha güzel bundanaaa ne varmış forumda hallerimde bee @Forumdash
tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll
4 yıldır 26 yaşında hogathaYaşın kaç demiştin :*)
9 eylülde 26 olucamYaşın kaç demiştin :*)
dur daha 26 ya girmedim giricemkız bu mu güzel küçük semiha bile daha güzel bundan
4 yıldır 26 yaşında hogatha
Hmm büyükmüssun9 eylülde 26 olucam
dur daha 26 ya girmedim giricem
nazar değse nolacak evde mi kalıcan yoksa destere ye mi kalıcan yoksa adın çıkacak 9 a inmez olacak 8 mi olacak hepsi başına geldi zati
aaa o bakımdan haklısın aslında ayoll olabilecek şeyler zaten başıma gelmiş daha ne olucaknazar değse nolacak evde mi kalıcan yoksa destere ye mi kalıcan yoksa adın çıkacak 9 a inmez olacak 8 mi olacak hepsi başına geldi zati
nazar değse nolacak evde mi kalıcan yoksa destere ye mi kalıcan yoksa adın çıkacak 9 a inmez olacak 8 mi olacak hepsi başına geldi zati
kız resmen evde kaldığını itiraf etti silmeden caps alın bu mesajları @mrt-06 @Forumdash @Aserat @Harunnn60aaa o bakımdan haklısın aslında ayoll olabilecek şeyler zaten başıma gelmiş daha ne olucak
kız resmen evde kaldığını itiraf etti silmeden caps alın bu mesajları @mrt-06 @Forumdash @Aserat @Harunnn60
Bu arada Cigdeme yürümüyorum yanlış anlaşılmasın.
Zaten sonradan sarışın sanırım
Bence gayet güzelmişsin Çiğdem
@Çiğdem- Kız bu seni benden daha çok özlemiş baksana geldiğinden beri Çiğdem de Çiğdem
aaa evet @RüzgarGülü orjinalde şarısın değilim tabikide boyuyorum sık sıkkız resmen evde kaldığını itiraf etti silmeden caps alın bu mesajları @mrt-06 @Forumdash @Aserat @Harunnn60
Ben nisanlıyim da sen bekarsın sana olur. Hadi özelden konuşun anlasınBence gayet güzelmişsin Çiğdem
tabisi de çok üzülürüm ama insanlık için üzülürüm şimdi siz en az bir düzine çocuk yaparsınız her çocuğunun da bir düzine çocuk yapar sonrakiler de birer düzine derkene 300 yıla dünyanın sonu gelir sizin yüzünüzdenaaa evet @RüzgarGülü orjinalde şarısın değilim tabikide boyuyorum sık sık
@XanTier tşşk @xemrexxx in iftiralarına daha kanmazsınız sanırım bilmeden bana iyilik yaptı ayoll
aaa evet @xemrexxx beni @destere yi ayrı sever ayoll evlenip gitsek çok üzülür
tabisi de çok üzülürüm ama insanlık için üzülürüm şimdi siz en az bir düzine çocuk yaparsınız her çocuğunun da bir düzine çocuk yapar sonrakiler de birer düzine derkene 300 yıla dünyanın sonu gelir sizin yüzünüzdenaaa evet @RüzgarGülü orjinalde şarısın değilim tabikide boyuyorum sık sık
@XanTier tşşk @xemrexxx in iftiralarına daha kanmazsınız sanırım bilmeden bana iyilik yaptı ayoll
aaa evet @xemrexxx beni @destere yi ayrı sever ayoll evlenip gitsek çok üzülür
Ay bilmem ister mi ki? 🙄Ben nisanlıyim da sen bekarsın sana olur. Hadi özelden konuşun anlasın
cadolozların da normal üyeler gibi hakları mı var😱
hhahah aa izin aldı almaz olurmu hiççççç cnm
Güzel
Itiraflarda fake diyenlere gelsin
Ablam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var.Artık avatar yapar kendsini
Yaz özelden zaten kızlar hemen kanar. Ellerim büyük, yapılı iriyim. Az buçuk giderim var de. Kızlar sever böyle şeyleri. Istanbulda evi bile var durma bak kacir hatta kizi evlilik masrafı olmazAy bilmem ister mi ki? 🙄
Ben foruma geldim geleli nişanlısın. İnsan bir gıdım mı ilerlemez.Ben nisanlıyim da sen bekarsın sana olur. Hadi özelden konuşun anlasın
geldin geleli değil ya abartiyosun .ssBen foruma geldim geleli nişanlısın. İnsan bir gıdım mı ilerlemez.
evet hatta ona çok uygun bir karakter de varAblam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var.