Gerçekten hatırlıyorum ben nişanlıyım demiştin. :Sgeldin geleli değil ya abartiyosun .ss
Algıların boşa çıktı herkes kraliçemize güzel diyor.evet hatta ona çok uygun bir karakter de var
Gerçekten hatırlıyorum ben nişanlıyım demiştin. :Sgeldin geleli değil ya abartiyosun .ss
Algıların boşa çıktı herkes kraliçemize güzel diyor.evet hatta ona çok uygun bir karakter de var
bunlar hep yokluktan oluyor demek kiGerçekten hatırlıyorum ben nişanlıyım demiştin. :S
Algıların boşa çıktı herkes kraliçemize güzel diyor.
Ama yok 26 yaşındaymış. Çok büyük @Çiğdem-Yaz özelden zaten kızlar hemen kanar. Ellerim büyük, yapılı iriyim. Az buçuk giderim var de. Kızlar sever böyle şeyleri. Istanbulda evi bile var durma bak kacir hatta kizi evlilik masrafı olmaz
@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın.bunlar hep yokluktan oluyor demek ki
Kendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun.aaa ne varmış forumda hallerimde bee @Forumdash
tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll
Yıllardır dizilerimde başrole koymam boşuna değilmiş demek ki. @Çiğdem-Ablam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var.
@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın.
ay ne ka küçük düşünüyorsunuz büyük resmi görememişsiniz şimdi bu pozdan sonra beşiktaş birkaç maç kaybederse suçu @Çiğdem- in uğursuzluğuna atıcam sonra da @sürgünüm hogathayı boğarak öldürmek suretiyle ortadan kaldıracakKendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun.
Bu gerçek değil. The witcher 3 deki kız bu@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın.
Hemen kendine pay çıkart.Kendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun.
Yıllardır dizilerimde başrole koymam boşuna değilmiş demek ki. @Çiğdem-
Neyse @denizz19 konuya gelmiş beklenen hit ondan gelir sana ben kaçıyorum aman çıkıyorum.
Oyun olduğunu biliyorum zaten oyundakilere aşık oluyor. Sanal...Bu gerçek değil. The witcher 3 deki kız bu
Kandırmış sizi gerçek degil
OHA dedim. Bi anda eski sevgilimin fotoğrafına ulaştın sandım@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın.
niye la konuda sıla resmi yok ki hogatha resmi varHemen kendine pay çıkart.
Neyse @denizz19 konuya gelmiş beklenen hit ondan gelir sana ben kaçıyorum aman çıkıyorum.
Oyun olduğunu biliyorum zaten oyundakilere aşık oluyor. Sanal...
Bunlar hep geniş vizyonumdan. Daha görmeden anlamıştım.Hemen kendine pay çıkart.
Ben cevap yazdım az evvel ama biliyorsun artık mülayim bir insanım benHemen kendine pay çıkart.
Oyun olduğunu biliyorum zaten oyundakilere aşık oluyor. Sanal...
FOTOŞOKUN ayarını kaçırınca böyle olmuş resimFoto güzel de keşke güzel çekseymiş çeken kişi mübarek tost makinesi sanki
Bu gerçek değil. The witcher 3 deki kız bu
Kandırmış sizi gerçek degil
Heceliyorum dikkatlice oku bi yere otur sonra bayılma CA-DA-LOZ-SUNaaa ne varmış forumda hallerimde bee @Forumdash
tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll
3310'dan mı yazdın mesajı emoji cnm :*) pcye filan geçince emojisini atBu arada Cigdeme yürümüyorum yanlış anlaşılmasın.
Zaten sonradan sarışın sanırım
Ceo olarak söylüyorum, dizi yapılmaz ama Esra Erol'a çıksa hem talibi çıkar hem de reytingi olur(tabi foumdaki gibi cazgır, cadaloz, kaknem, kemgöz olursa aafsdaaga )Ablam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var.
Bence de bu saçma kızın suratı kesin sivilcelerle doludur o yüzden puslamış fotoyuFOTOŞOKUN ayarını kaçırınca böyle olmuş resim
Evet yaparım şansını zorlama.OHA dedim. Bi anda eski sevgilimin fotoğrafına ulaştın sandım
Onu da yaparsın sen. Hatta biliyorsundur muhtemelen
niye la konuda sıla resmi yok ki hogatha resmi var
Tamam beklenen olmadı.Ben cevap yazdım az evvel ama biliyorsun artık mülayim bir insanım ben
Kesssssss.Bunlar hep geniş vizyonumdan. Daha görmeden anlamıştım.