Çiğdem Avının Peşinde

bunlar hep yokluktan oluyor demek ki :A
@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. :A Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın. :A

87349.jpg

aaa ne varmış forumda hallerimde bee :A :A :A @Forumdash

tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll :F
Kendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun. :A

Ablam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var. :bhr:
Yıllardır dizilerimde başrole koymam boşuna değilmiş demek ki. :A @Çiğdem-

@XanTier yoklukta değil o beğenmiş mesela. Yıllarca bu kızla çıktı Melih. :A Birde diğer kızın adı neydi platonik aşkın, aşk hayatı biraz karışık arkadaşın. :A

87349.jpg
Kendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun. :A
ay ne ka küçük düşünüyorsunuz büyük resmi görememişsiniz şimdi bu pozdan sonra beşiktaş birkaç maç kaybederse suçu @Çiğdem- in uğursuzluğuna atıcam sonra da @sürgünüm hogathayı boğarak öldürmek suretiyle ortadan kaldıracak :A

Yıllardır dizilerimde başrole koymam boşuna değilmiş demek ki. :A @Çiğdem-
Hemen kendine pay çıkart. :A

ay ne ka küçük düşünüyorsunuz büyük resmi görememişsiniz şimdi bu pozdan sonra beşiktaş birkaç maç kaybederse suçu @Çiğdem- in uğursuzluğuna atıcam sonra da @sürgünüm hogathayı boğarak öldürmek suretiyle ortadan kaldıracak :A
Neyse @denizz19 konuya gelmiş beklenen hit ondan gelir sana ben kaçıyorum aman çıkıyorum. :A

Bu gerçek değil. The witcher 3 deki kız bu :F

Kandırmış sizi gerçek degil :X
Oyun olduğunu biliyorum zaten oyundakilere aşık oluyor. :D Sanal...

87349.jpg
OHA dedim. Bi anda eski sevgilimin fotoğrafına ulaştın sandım :F:F
Onu da yaparsın sen. Hatta biliyorsundur muhtemelen :F

aaa ne varmış forumda hallerimde bee :A :A :A @Forumdash

tşşk @Aserat @xemrexxx algılarına 4 yıldır kanmayın diyorum size ama dinleyen yok ayoll :F
Heceliyorum dikkatlice oku bi yere otur sonra bayılma :X CA-DA-LOZ-SUN :X
Bu arada Cigdeme yürümüyorum yanlış anlaşılmasın.

Zaten sonradan sarışın sanırım :F
3310'dan mı yazdın mesajı emoji cnm :*) pcye filan geçince emojisini at:A
Ablam diye demiyorum ama koy bir diziye, başrol oynat o derece bir duruluğu var. :bhr:
Ceo olarak söylüyorum, dizi yapılmaz ama Esra Erol'a çıksa hem talibi çıkar hem de reytingi olur(tabi foumdaki gibi cazgır, cadaloz, kaknem, kemgöz olursa aafsdaaga:F )

OHA dedim. Bi anda eski sevgilimin fotoğrafına ulaştın sandım :F:F
Onu da yaparsın sen. Hatta biliyorsundur muhtemelen :F
Evet yaparım şansını zorlama. :D :D :) :D

niye la konuda sıla resmi yok ki hogatha resmi var:A
Ben cevap yazdım az evvel ama biliyorsun artık mülayim bir insanım ben :A
Tamam beklenen olmadı. :A

Bunlar hep geniş vizyonumdan. Daha görmeden anlamıştım. :bhr: :A
Kesssssss. :A