tüm yaşlı cadılar gibi burnunda da kocaman ben vardır bununBence de bu saçma kızın suratı kesin sivilcelerle doludur o yüzden puslamış fotoyu
tüm yaşlı cadılar gibi burnunda da kocaman ben vardır bununBence de bu saçma kızın suratı kesin sivilcelerle doludur o yüzden puslamış fotoyu
hhaha aa amcam çekti ortamda biraz şeydi az karanlık çıkmış ama 40 yılın başı bu şans ayağıma gelir bunada şükürFoto güzel de keşke güzel çekseymiş çeken kişi mübarek tost makinesi sanki
En kötü yüz kremi reklamı olabilir bence.Heceliyorum dikkatlice oku bi yere otur sonra bayılma CA-DA-LOZ-SUN
3310'dan mı yazdın mesajı emoji cnm :*) pcye filan geçince emojisini at
Ceo olarak söylüyorum, dizi yapılmaz ama Esra Erol'a çıksa hem talibi çıkar hem de reytingi olur(tabi foumdaki gibi cazgır, cadaloz, kaknem, kemgöz olursa aafsdaaga )
Kıza niye evde kalmış gibi davranıyorsun?Cigdemi begendik diye kiskanmis bizi @Forumdash sende bekardın sanırım hadi sanada olur Çiğdem atağa geç. @XanTier çekingen zaten ondan iş çıkmaz senden beklerim
Heceliyorum dikkatlice oku bi yere otur sonra bayılma CA-DA-LOZ-SUN
3310'dan mı yazdın mesajı emoji cnm :*) pcye filan geçince emojisini at
Ceo olarak söylüyorum, dizi yapılmaz ama Esra Erol'a çıksa hem talibi çıkar hem de reytingi olur(tabi foumdaki gibi cazgır, cadaloz, kaknem, kemgöz olursa aafsdaaga )
hogathayı izdivaça iteleme fikrini ilk ben dedim fikrimi çalma faruk .ssevet hatta ona çok uygun bir karakter de varEkli dosyayı görüntüle 56780
Kot pantolonunun dizleri yuvarlak yırtıklı dimihhaha aa amcam çekti ortamda biraz şeydi az karanlık çıkmış ama 40 yılın başı bu şans ayağıma gelir bunada şükür
Şöyle bi boydan resim yok mu boyunu görelim maksathhaha aa amcam çekti ortamda biraz şeydi az karanlık çıkmış ama 40 yılın başı bu şans ayağıma gelir bunada şükür
26 dedi yaKıza niye evde kalmış gibi davranıyorsun?
Kendini bu kadar saklamasaydın keşke. Yıllardır Emre sana çirkin deyip dururken sen güzelliğini gizliyormuşsun.
Yıllardır dizilerimde başrole koymam boşuna değilmiş demek ki. @Çiğdem-
2014 DE FOTO paylasımı yapmıştım forumda @Aserat ama eski üyeler biliyor tabi haliyleGerçekten hatırlıyorum ben nişanlıyım demiştin. :S
Algıların boşa çıktı herkes kraliçemize güzel diyor.
Yok o benim bacım :*)Cigdemi begendik diye kiskanmis bizi @Forumdash sende bekardın sanırım hadi sanada olur Çiğdem atağa geç. @XanTier çekingen zaten ondan iş çıkmaz senden beklerim
Bende orayı merak ettimKot pantolonunun dizleri yuvarlak yırtıklı dimi
Güzel emojiYok o benim bacım :*)
Şu mesajlarını tek tek ekran alıntısı yapıp nişanlına mail olarak göndersem acaba ne olur? Ben niye sürekli kötü şeyler düşünüyorum. @XanTierBende orayı merak ettim
Güzel emoji
Faruk @Forumdash tüm havan gidiyor faruk deyincehogathayı izdivaça iteleme fikrini ilk ben dedim fikrimi çalma faruk .ss
hahah aa yok etek o genelde tercih etmem ama ojede genelde tercih etmem mesala ama onuda yaptık istanbul ortamına uyalım dedim @mrt-06 @Harunnn60Kot pantolonunun dizleri yuvarlak yırtıklı dimi
Tek soru sordum cevap dışında her şeyi söyledi yine bana ne senin ojendenhahah aa yok etek o genelde tercih etmem ama ojede genelde tercih etmem mesala ama onuda yaptık istanbul ortamına uyalım dedim @mrt-06 @Harunnn60
Bisey olmaz once nisanlimin mail adresini bilmen lazım. Melihden bulaştı sana bu hareketler. Oyunla reeli karıştırmayın tabi melih karıştırmiyor hemen olayi şey etmeyelimŞu mesajlarını tek tek ekran alıntısı yapıp nişanlına mail olarak göndersem acaba ne olur? Ben niye sürekli kötü şeyler düşünüyorum. @XanTier
Faruk deme yeter. Yıllarca forumda hatta twitterda bile cool birisi kendisi cool olarak seviyirum onu ve takdir ediyorum sense Faruk diyerek tum havasını alıyorsunne diyeyim