bakacam bugün reyting sistemine işlendiğine göre bakabilirimOku artık şu diziyi.
bakacam bugün reyting sistemine işlendiğine göre bakabilirimOku artık şu diziyi.
Sne illa yamayacaksın birine Çiğdem'i Ama neyse ki forumda erkek kesilmiyor@Titanium gel güzel bi kız var. Bir düşün taşın
destere evlenilecek kişi değil. Rüzgargülü sana hep evlenmelik adamlar öneriyor
Kimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yokluktaSne illa yamayacaksın birine Çiğdem'i Ama neyse ki forumda erkek kesilmiyor
Kız kimse de tamam olur demiyor o kadar üyeye önerdim
Ben yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum dahaKimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yoklukta
Ki
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.Olay nedir?
Olay şu resme bak kızın güzelliğini gör ve teklif et. Ben doluyumOlay nedir?
oklava yiyeceklerini biliyorlarKimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yoklukta
Ki
Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsinoklava yiyeceklerini biliyorlar
Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsin
ahh kadınlar ne zaman doğru kişiyi seçmişki benimkide o hesap destere ileBen yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum daha
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.
RüzgarGülü kendisi evlenmek üzere (!) olduğu için herkesi yamama görevini üstlendi
Forumdash da mı mühendisdi?Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsin
Evet, yanlış seçim yapar. O kadar uyaran inanı da hiç dikkate almaz. Kafasının dikine gider mutlakaahh kadınlar ne zaman doğru kişiyi seçmişki benimkide o hesap destere ile
bir ayı buluyoruz işteForumdash da mı mühendisdi?
Evet, yanlış seçim yapar. O kadar uyaran inanı da hiç dikkate almaz. Kafasının dikine gider mutlaka
Hhahaha tşşk cnm aman öyle karışık şeylerle uğraşamam@Çiğdem- bu güzellikle Caner Erkin'i Şükranından ayırırsın
Bişey değil valla Şükrandan daha iyisinHhahaha tşşk cnm aman öyle karışık şeylerle uğraşamam
Olay şu resme bak kızın güzelliğini gör ve teklif et. Ben doluyum
Ben yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum daha
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.
RüzgarGülü kendisi evlenmek üzere (!) olduğu için herkesi yamama görevini üstlendi
hazır @destere yokken kaçırma bence hogathayıNe diyim şimdi bilemedim.
Ben de daha gencim ya. Bir işe gireyimde bakarız. 😛