Aaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte![]()
Aaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte![]()
Çocuğun lise hayatını alt üst etmişsiniz. Günlerce uykusuz bırakmışsınızAaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma![]()
Hahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayollÇocuğun lise hayatını alt üst etmişsiniz. Günlerce uykusuz bırakmışsınız
Neyse herşeyin üstesinden gelir o başaracak inş, kutlayacak günü bekliyoruz![]()
Onu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsunHahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayoll![]()
![]()
Sohbetlerde hep görmeyi istiyorum onu zaten biliyor sıkıntısını çözer yeniden aktif olur umarım![]()
Aaa yönetilicikte istemedik açıkcası ben 4 yıl koca yıldan sonra mesala ilk başvurumu yaptımOnu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsun![]()
Tamam coolsunuzAaa yönetilicikte istemedik açıkcası ben 4 yıl koca yıldan sonra mesala ilk başvurumu yaptımdestere xemrexxx zaten hala yapmadılar biz daha çok forumun panayır ekibi gibiydik
![]()
![]()
![]()
Aaa yokk öyle bir şey olamayız Panayır başı yanı forumun cins deli başlarıTamam coolsunuz![]()
Kısacası sirkte akrobatla gösteri yapan sincap, fok ve melundan bahsediyoruzAaa yokk öyle bir şey olamayız Panayır başı yanı forumun cins deli başları
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet tosbağa diyebilirsin @xemrexxx eKısacası sirkte akrobatla gösteri yapan sincap, fok ve melundan bahsediyoruz![]()
İyi ki varsın Kerem.@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte![]()
Hani kutlama mesajımİyi ki varsın Kerem.Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk.
![]()
Ben geldim işte benden güzel hediye mi var bu hayatta?Hani kutlama mesajım![]()
![]()
![]()
Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?Hahah Aaa evet tosbağa diyebilirsin @xemrexxx e![]()
![]()
Mesala @Harunnn60 Cool du işte Türk dizisi izlemez yabancıdan Twd benimser izlerdi ama bu Ufak Tefek Ecünnüler baya dengesini bozdu Harunun umarm kurtulur
![]()
![]()
![]()
@destere halay çekiyor valla. Çabuk olİyi ki varsın Kerem.Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk.
![]()
Ben geldim işte benden güzel hediye mi var bu hayatta?![]()
Oda doğru cnm iyi ki varsın gerçekten @Harunnn60Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım.
Sen izlemeyi falan denedin mi hiç?
@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol![]()
Yok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini.Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım.
Sen izlemeyi falan denedin mi hiç?
@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol![]()
Niye devam etmemiş o zamanYok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini.Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük.
1 bölüm izleyeceğim diyen @Çiğdem- 3 bölüm izlemiş meraktan ne olacak diye.Bunu söylemiyor ama.
![]()
Niye devam etmemiş o zaman![]()
3.Bölümden sonra merakım ilgim kalmadı eleştirilerim zaten konuda duruyor ayollYok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini.Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük.
1 bölüm izleyeceğim diyen @Çiğdem- 3 bölüm izlemiş meraktan ne olacak diye.Bunu söylemiyor ama.
![]()
Dizinin ismini öğren önce.