Çiğdem- 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
la yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım :bhr: :A
tebrikler sana yavrum, yılan gibi dilinle zehirledin milleti :A

la yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım :bhr: :A

Kaç sene ara verdim 70 bin olmuştum çoktan. :A

maşallah ne ÇENE :A:A

Tebrikler başarılarının devamı dileğiyle. :bhr: @Çiğdem-

Tüm mesajları incelemedim o yüzden hediyeler pişti olursa orasını bilemem. :A

%C3%87ukur-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

999

Supernatural-Season-11-Poster-Featured-09092015.jpg

kutlarım @Çiğdem- harika skor:) bu hızla yakında @xemrexxx topacını geçersin :)

Kaç yıllık üyesin, kendin geçememişsin bi tosbağayı. Anca @Çiğdem- geçer zaten, sen de olmayacak hayaller kur. :A

ay yine geldi black friday :A:A Hiç biri etiketi de yapamamissin :A
aman değmesin yoksa kim uğraşır bizimle :D
Benim kutlama konumdan yine gelmiş kendi primini reklamını yapmış yer cücesi
:A :A :A @Forumdash @eskici @Harunnn60

Aaa inş onu geçtiğimiz günleride görürüz @destere :Z:Z:Z

Tebrikler Çiko nice 90 bin mesajlar yazarsın umarım foruma katkın büyük benim de en sevdiğim üyelerden birisin değişik yorumlarınla güldürüyorsun bizleri seninle konuşmak eğlenceli oluyor :A şimdi hediyelere geçelim umarım beğenirsin :A @Çiğdem-

Severek izlediğin Diriliş reyiz :A

IMG_1688.JPG

Yine severek izlediğin ama çakma ve saçma bir dizi olan Çukur :A :A

IMG_1685.JPG

Bu da ikimizin de izlediği yabancı dizi La Casa de Papel'den Berlin ve Denver reyizler :A
IMG_1689.JPG

IMG_1690.JPG

Ve son olarak Türkiye'nin efsane şarkıcısı Musti :A

Tebrikler Çiko nice 90 bin mesajlar yazarsın umarım foruma katkın büyük benim de en sevdiğim üyelerden birisin değişik yorumlarınla güldürüyorsun bizleri seninle konuşmak eğlenceli oluyor :A şimdi hediyelere geçelim umarım beğenirsin :A @Çiğdem-

Severek izlediğin Diriliş reyiz :A

Ekli dosyayı görüntüle 58697

Yine severek izlediğin ama çakma ve saçma bir dizi olan Çukur :A :A

Ekli dosyayı görüntüle 58698

Bu da ikimizin de izlediği yabancı dizi La Casa de Papel'den Berlin ve Denver reyizler :A
Ekli dosyayı görüntüle 58699

Ekli dosyayı görüntüle 58700

Ve son olarak Türkiye'nin efsane şarkıcısı Musti :A

Aaa tşşkler güzel düşüncelerin için @eskici :bhr: Bizde senin sohbetlerinden keyif alıyoruz forumun son durgun dönemlerine ilaç gibi geldin birlikte daha nice güzel sohbetlere diyelim :Z:Z:Z

Hediyelerimde çok cici Berlini görünce hüzün kaplıyor :( :( :(

Tebrik ederim @Çiğdem- , Ben tebrik edene kadar bu kulüp çoktan kapanmış yenisine girmişsindir :A :A

Hediye olarak benim profildekinden veriyorum :D Güle güle bak :A :A
Ayrıca sana sincap atmıştım niye profil yapmadın :D

bende alıntı yapayımda yine herkese bildirim gitsin zıvanadan çıksınlar :)
iddian yanlış, biz @Çiğdem- le beşik kertmesiydik zaten zamanında kertmişlerdi bizi:) yani senle alakası yok bu işin :)

Tebrik ederim @Çiğdem- , Ben tebrik edene kadar bu kulüp çoktan kapanmış yenisine girmişsindir :A :A

Hediye olarak benim profildekinden veriyorum :D Güle güle bak :A :A
Ayrıca sana sincap atmıştım niye profil yapmadın :D
bende alıntı yapayımda yine herkese bildirim gitsin zıvanadan çıksınlar :)
iddian yanlış, biz @Çiğdem- le beşik kertmesiydik zaten zamanında kertmişlerdi bizi:) yani senle alakası yok bu işin :)
O hediyelerin yeter zaten koleksionuma ekledim çok teşekkürler yokluğunda hemen hissedildi forumda :bhr::bhr::bhr: @gözlemci

@xemrexxx her zaman gibi yine prim peşinde cnm :A :A :A @destere