Aaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte
Aaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte
Çocuğun lise hayatını alt üst etmişsiniz. Günlerce uykusuz bırakmışsınızAaa evet bir konuda yazmıs yeni gördüm @Harunnn60 2014 de de böyle sıkıntıları vardı o geldi aklıma
Hahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayollÇocuğun lise hayatını alt üst etmişsiniz. Günlerce uykusuz bırakmışsınız
Neyse herşeyin üstesinden gelir o başaracak inş, kutlayacak günü bekliyoruz
Onu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsunHahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayoll
Sohbetlerde hep görmeyi istiyorum onu zaten biliyor sıkıntısını çözer yeniden aktif olur umarım
Aaa yönetilicikte istemedik açıkcası ben 4 yıl koca yıldan sonra mesala ilk başvurumu yaptım destere xemrexxx zaten hala yapmadılar biz daha çok forumun panayır ekibi gibiydikOnu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsun
Tamam coolsunuzAaa yönetilicikte istemedik açıkcası ben 4 yıl koca yıldan sonra mesala ilk başvurumu yaptım destere xemrexxx zaten hala yapmadılar biz daha çok forumun panayır ekibi gibiydik
Aaa yokk öyle bir şey olamayız Panayır başı yanı forumun cins deli başlarıTamam coolsunuz
Kısacası sirkte akrobatla gösteri yapan sincap, fok ve melundan bahsediyoruzAaa yokk öyle bir şey olamayız Panayır başı yanı forumun cins deli başları
Hahah Aaa evet tosbağa diyebilirsin @xemrexxx eKısacası sirkte akrobatla gösteri yapan sincap, fok ve melundan bahsediyoruz
İyi ki varsın Kerem. Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk.@Harunnn60 'un internet sorunu var 3 gün sonra gelecekmiş, özelden de konuşuyoruz ama kankamın forumda yokluğu belli oluyor işte
Hani kutlama mesajımİyi ki varsın Kerem. Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk.
Ben geldim işte benden güzel hediye mi var bu hayatta?Hani kutlama mesajım
Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?Hahah Aaa evet tosbağa diyebilirsin @xemrexxx e
Mesala @Harunnn60 Cool du işte Türk dizisi izlemez yabancıdan Twd benimser izlerdi ama bu Ufak Tefek Ecünnüler baya dengesini bozdu Harunun umarm kurtulur
@destere halay çekiyor valla. Çabuk olİyi ki varsın Kerem. Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk.
Ben geldim işte benden güzel hediye mi var bu hayatta?
Oda doğru cnm iyi ki varsın gerçekten @Harunnn60Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım.
Sen izlemeyi falan denedin mi hiç?
@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol
Yok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini. Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük.Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım.
Sen izlemeyi falan denedin mi hiç?
@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol
Niye devam etmemiş o zamanYok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini. Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük.
1 bölüm izleyeceğim diyen @Çiğdem- 3 bölüm izlemiş meraktan ne olacak diye. Bunu söylemiyor ama.
Niye devam etmemiş o zaman
3.Bölümden sonra merakım ilgim kalmadı eleştirilerim zaten konuda duruyor ayollYok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini. Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük.
1 bölüm izleyeceğim diyen @Çiğdem- 3 bölüm izlemiş meraktan ne olacak diye. Bunu söylemiyor ama.
Dizinin ismini öğren önce. Anne ne ya, Kadın işte.Zaten dizi sonradan bozmuş herkes kaçıyordu @kerem de dahil Anneye koşuyorlardı