Çiğdem- 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çocuğun lise hayatını alt üst etmişsiniz. Günlerce uykusuz bırakmışsınız :(

Neyse herşeyin üstesinden gelir o başaracak inş, kutlayacak günü bekliyoruz :Z
Hahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayoll :A :A :A

Sohbetlerde hep görmeyi istiyorum onu zaten biliyor sıkıntısını çözer yeniden aktif olur umarım :Z:Z:Z

Hahaha Aaa evet ama @Harunnn60 ı da foruma adapte olmasında payımız büyük tabi iyi yönlerinimizide görelim ayoll :A :A :A

Sohbetlerde hep görmeyi istiyorum onu zaten biliyor sıkıntısını çözer yeniden aktif olur umarım :Z:Z:Z
Onu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsun :A:A

Onu foruma adapte ettik diyorsunuz da çocuk süper mod. sen hala normal moderatörsun :A:A
Aaa yönetilicikte istemedik açıkcası ben 4 yıl koca yıldan sonra mesala ilk başvurumu yaptım :F destere xemrexxx zaten hala yapmadılar biz daha çok forumun panayır ekibi gibiydik :A :A :A

Hahah Aaa evet tosbağa diyebilirsin @xemrexxx e :F :F :F

Mesala @Harunnn60 Cool du işte Türk dizisi izlemez yabancıdan Twd benimser izlerdi ama bu Ufak Tefek Ecünnüler baya dengesini bozdu Harunun umarm kurtulur
:A :A :A
Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım. :A

Sen izlemeyi falan denedin mi hiç? :A

İyi ki varsın Kerem. :D Düzelsin sorunum acısını çıkaracağız knk. :A
@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol :A:A

Harun türk dizisi izlemiyor mu? O neden?
UTC'yi bende 3 haftadır izlemiyordum ana bugün son bölüme bakınca tekrar geri dönüş yaptım. :A

Sen izlemeyi falan denedin mi hiç? :A

@destere halay çekiyor valla. Çabuk ol :A:A
Yok ben 2013 te bıraktım Türk dizilerini. :A Köseme bakmıştım oda bozunca bıraktım işte UTC ile geri döndük. :A
1 bölüm izleyeceğim diyen @Çiğdem- 3 bölüm izlemiş meraktan ne olacak diye. :A Bunu söylemiyor ama.:A