Pembe teskereyi duymuşsundurTövbe Tövbe şey yollar derken 😱😱😱
Pembe teskereyi duymuşsundurTövbe Tövbe şey yollar derken 😱😱😱
Hhaha aa yok o nasıl oluyor pembe teskere derkenPembe teskereyi duymuşsundur![]()
Kısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani.Hhaha aa yok o nasıl oluyor pembe teskere derkenBende Adanalıya bağladım
![]()
Aaaa bu @Yiğitt saf gibi gitti askerlik yaptı ozaman deseneKısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani."Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zaman
![]()
Yazık etti gençliğine valla @Yiğitt 2 haftada dönerdi evine ne güzel
Yani escinselliğini sen şimdi kanıtlıyorsun askere seni almıyorlar öylemi ama ozaman herkes bunu yapardıYazık etti gençliğine valla @Yiğitt 2 haftada dönerdi evine ne güzel
Bundan yırtacak çok kişi var forumda eğer isterlerse![]()
Daha devam ne .sss 😱😱Ahh Ahh çocukluğumuza dönebilsek özlemim her yıl daha artıyor![]()
![]()
Allah İnsanı kuru iftiradan saklasın ayoll 😱😱😱
Aaa senin düşünmen yeter cnm tşşk
Bende yatacam , cicili bicili rüyalar sana yatınca
#25Çiğdem-, Dün 03:22
Aaa teşekkürler @S.G.A.T. Kenanın en iyi 3 dizisinden ne izlerdik![]()
![]()
Çok teşekkürler @papuleoo
Hahahah aa bu ay çıkmadan 4.yılımıda kutlucaz daha dur yeni başlıyoruz @gözlemci
@Yiğitt Ooo hediyelerim çok kaliteli![]()
Sen bir ara beni geçmeye çalışıyordunama senin gibi bir üyeye 50 bin az gerçi askere gitmiştin ama 60 dan aşşağısı seni kesmes bir an önce ol
![]()
Aldıktan sonra yakalanıyosun ve eve yolluyorlar. Ama öyle öpüşmek falan yetmiyormuş.Yani escinselliğini sen şimdi kanıtlıyorsun askere seni almıyorlar öylemi ama ozaman herkes bunu yapardı![]()
Aldıktan sonra yakalanıyosun ve eve yolluyorlar. Ama öyle öpüşmek falan yetmiyormuş.Fena yani
![]()
Aaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsunDaha devam ne .sss 😱😱
Ben 30 Aralık'a kadar burdayım 29 u gecesi çıkıyorum tatileAaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsunYani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱
30 Aralıkta 4.yılımıda kutlucaz @gözlemci![]()
Aynen öyleAaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsunYani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱
30 Aralıkta 4.yılımıda kutlucaz @gözlemci![]()
Beni kutlayıpta gitBen 30 Aralık'a kadar burdayım 29 u gecesi çıkıyorum tatile![]()
![]()
Şaka be senin kutlamanı görmemek içindiBeni kutlayıpta gitAma daha yeni geldin nereye
![]()
Aaa bilemedimki şimdi ben sana et diyememAynen öyleBen biliyordum bunu biraz, ama bize de bi hoca anlatmıştı okulda. Onun eşcinsel olmamasına rağmen yapan tanıdıkları varmış sırf askerlikten yırtmak için
![]()
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuzŞaka be senin kutlamanı görmemek içindi
Bu arada cidden tebrik ederim sürekli karşımdasınAn be an burdasın
hatta canlı yayın gibisin
![]()
Bedelli çok para.Aaa bilemedimki şimdi ben sana et diyemem![]()
![]()
Bedelli olmuyormu öyle halletseniz diyecem ama senin yöntem beleşe geliyor
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz![]()
Aynen burası da benim 2. ailem gibiAaa bilemedimki şimdi ben sana et diyemem![]()
![]()
Bedelli olmuyormu öyle halletseniz diyecem ama senin yöntem beleşe geliyor
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz![]()