Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

nasıl desemki aynaya baktığımda ayna kırılıyor o derece karizmatik etkili ve yakışıklı bir tipim var:) yani buna benzer bişey gördüysen kesin benimdir o :)
Aaaa buldum :A :A :A
mJAQkV.png

Bu cuma değil haftaya cuma en geç gitmiş oluyorum bin kere sordun :A
Seni merak edende suç zaten ne halin varsa gör ayoll :A :A :A

ama rüyanda karşılıklı bir diyaloğumuz olmamış habire beni @Harunnn60 la konuşturmuşsun :)
Hahaha aa dizimi çekiyoruz ayoll rüya bu ne görüyorsam :F Ama rüyanın sonunda senle konusuyoruz yanı telefonuna bakarkan uyanıyorum :A

Ama sen Haruna kafayı takmışsın neden açmıyorsun diyorsun oda sana naz ediyor aramadın diyor :A :A :A

Hahaha aa dizimi çekiyoruz ayoll rüya bu ne görüyorsam :F Ama rüyanın sonunda senle konusuyoruz yanı telefonuna bakarkan uyanıyorum :A

Ama sen Haruna kafayı takmışsın neden açmıyorsun diyorsun oda sana naz ediyor aramadın diyor :A :A :A
lucifer ın ikinci bölümüne geçiyorum hogatha sana ve herkese iyi geceler demeden önce şu bizim sıvacıları ekleyeyim listeye bari onlar hediyeyle gelsinler konuya ben hediye veremedim ayıp oldu şimdi :)
@MEnes @MasacRE- @Dogu @sokak sanati @XanTier @gözlemci @Tolstoyevski @vadikızı
ayrıca topaç @xemrexxx
görümceğim @mrt-06
ve gaga @Harunnn60 :)

lucifer ın ikinci bölümüne geçiyorum hogatha sana ve herkese iyi geceler demeden önce şu bizim sıvacıları ekleyeyim listeye bari onlar hediyeyle gelsinler konuya ben hediye veremedim ayıp oldu şimdi :)
@MEnes @MasacRE- @Dogu @sokak sanati @XanTier @gözlemci @Tolstoyevski @vadikızı
ayrıca topaç @xemrexxx
görümceğim @mrt-06
ve gaga @Harunnn60 :)
Aaa senin düşünmen yeter cnm tşşk :bhr:

Bende yatacam , cicili bicili rüyalar sana yatınca :bhr:

@turkuazz kutlamadan çıkacaktı @Çiğdem- :) kafasına bir oklava geçirirsin artık :)

dur şu benim görümcekle gagayıda ekleyelim gaga zaten senin için konu açtığımı anlayınca kıskançlıktan gidip boğaz köprüsünden atlar inşallah :)

demekki gidişini bekleyen çok :) artık kendinden nasıl nefret ettirmişsen milleti :) bende soracağımda inat edip gitmezsin diye sormuyorum :) yoksa o güzel günü bende merak ediyorum :)
Hediyeleri hazırlayınca Kutlayacaktım:D

sen vermedikten sonra bize hediye vevrmek hic dusmez :A
bahanede hazır mübarek :) şimdiye kadar bula bula bunumu düşündün:) git daha şirret kız gelmeden iki buket çiçek al birini ben hediye ederim birini sen ikimizde aradan sıyrılırız işte :)

bahanede hazır mübarek :) şimdiye kadar bula bula bunumu düşündün:) git daha şirret kız gelmeden iki buket çiçek al birini ben hediye ederim birini sen ikimizde aradan sıyrılırız işte :)
Tebrikler Cigdem :D Sana bayagi hediye verdim.:D Bu sefer dusunmem lazim :A Aksama hallolur :A:A
Aaa kendi hediyesinide sana aldıracak bu @S.G.A.T. :F :F :F

Sakın 2 kişilik hediye getirme akşama, sadece kendi hediyeni getir :A :A :A

Tebrik ederim @Çiğdem- hanım. Nice 80binlere.
Teşekkürler arkadaşlar :bhr::bhr::bhr: