Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorumTebrikler Cigdem, nice güzel mesajlara.![]()
Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorumTebrikler Cigdem, nice güzel mesajlara.![]()
Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Hazır @xemrexxx gebermişken forumdan gitmeden geçebilirsem iyi olurSen o zamana 150 bin olursun belki.![]()
Aaa çok teşekkürler cnm hediyem çok cici@Çiğdem- Forumun tatlı cadısı yerinde duramayan kıpır kıpır her zaman herşeyde daima gülen Arkadaşım tebrik ediyorum nice mesajlara diyorum o çenene nazar değmesin senin
Hem mustafa sandalı seviyorsun hemde senin gibi yerinde duramayan şıkır şıkır bir kıza bunu armağan edeyim dedim
Aaa çok teşekkürler cnm hediyem çok cici![]()
Bize diyorsun ,kendileirne olsa açarlardıBeğenmene çok sevindim sana uyar diye düşündüm
kız bu erkekler bize niye konu açmamış 5 aralık seçme ve seçilme hakkının verildiği gün bize bugün![]()
Bize diyorsun ,kendileirne olsa açarlardı![]()
![]()
![]()
Kendi kendilerine kalsalar biriken çöpleriyle göklere çıkarlarDimiii görüyosun işte kıymetimizi bilen yok çiğdem gidelim biz burdan kendi kendilerine kalsın bu erkekler
Kendi kendilerine kalsalar biriken çöpleriyle göklere çıkarlar![]()
![]()
![]()
Oooo çok teşekkürler cnm hepsi birbirinden cicili bicili
normalde benden hediye beklentin yok zaten dedim hanı @S.G.A.T. nasıl olsa alışverişe çıkacakmış aradan bende yararlanayım dedimAaa kendi hediyesinide sana aldıracak bu @S.G.A.T.![]()
![]()
Sakın 2 kişilik hediye getirme akşama, sadece kendi hediyeni getir![]()
![]()
Teşekkürler arkadaşlar![]()
hiçbirşey için geç sayılmaz hala hediye verebilirsin