Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorumTebrikler Cigdem, nice güzel mesajlara.
Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorumTebrikler Cigdem, nice güzel mesajlara.
Senide 50 bin kutlarız diyecektim ama 2020 de anca olursun, ozamana ben olurmuyum bilemiyorum
Hazır @xemrexxx gebermişken forumdan gitmeden geçebilirsem iyi olurSen o zamana 150 bin olursun belki.
Aaa çok teşekkürler cnm hediyem çok cici@Çiğdem- Forumun tatlı cadısı yerinde duramayan kıpır kıpır her zaman herşeyde daima gülen Arkadaşım tebrik ediyorum nice mesajlara diyorum o çenene nazar değmesin senin
Hem mustafa sandalı seviyorsun hemde senin gibi yerinde duramayan şıkır şıkır bir kıza bunu armağan edeyim dedim
Aaa çok teşekkürler cnm hediyem çok cici
Bize diyorsun ,kendileirne olsa açarlardıBeğenmene çok sevindim sana uyar diye düşündüm
kız bu erkekler bize niye konu açmamış 5 aralık seçme ve seçilme hakkının verildiği gün bize bugün
Bize diyorsun ,kendileirne olsa açarlardı
Kendi kendilerine kalsalar biriken çöpleriyle göklere çıkarlarDimiii görüyosun işte kıymetimizi bilen yok çiğdem gidelim biz burdan kendi kendilerine kalsın bu erkekler
Kendi kendilerine kalsalar biriken çöpleriyle göklere çıkarlar
Oooo çok teşekkürler cnm hepsi birbirinden cicili bicili
normalde benden hediye beklentin yok zaten dedim hanı @S.G.A.T. nasıl olsa alışverişe çıkacakmış aradan bende yararlanayım dedim ama sen onada mani oldun neyse artık hediyesiz idare edicen hogathaAaa kendi hediyesinide sana aldıracak bu @S.G.A.T.
Sakın 2 kişilik hediye getirme akşama, sadece kendi hediyeni getir
Teşekkürler arkadaşlar
hiçbirşey için geç sayılmaz hala hediye verebilirsinKonuyu gece gördüm, saat geçti Aceleme geldi. Artık 88.888 bin mesajıdan @Çiğdem-