Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Ahh Ahh çocukluğumuza dönebilsek özlemim her yıl daha artıyor :( :( :(

Allah İnsanı kuru iftiradan saklasın ayoll 😱😱😱

Aaa senin düşünmen yeter cnm tşşk :bhr:
Bende yatacam , cicili bicili rüyalar sana yatınca :bhr:
#25Çiğdem-, Dün 03:22

Aaa teşekkürler @S.G.A.T. Kenanın en iyi 3 dizisinden ne izlerdik :( :( :(

Çok teşekkürler @papuleoo :bhr:

Hahahah aa bu ay çıkmadan 4.yılımıda kutlucaz daha dur yeni başlıyoruz @gözlemci
:Z:Z:Z

@Yiğitt Ooo hediyelerim çok kaliteli :Z :Z:Z

Sen bir ara beni geçmeye çalışıyordun :A ama senin gibi bir üyeye 50 bin az gerçi askere gitmiştin ama 60 dan aşşağısı seni kesmes bir an önce ol :Z
Daha devam ne .sss 😱😱

Aaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsun :A Yani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱

30 Aralıkta 4.yılımıda kutlucaz @gözlemci :Z:Z:Z
Aynen öyle :F Ben biliyordum bunu biraz, ama bize de bi hoca anlatmıştı okulda. Onun eşcinsel olmamasına rağmen yapan tanıdıkları varmış sırf askerlikten yırtmak için :F:F

Aynen öyle :F Ben biliyordum bunu biraz, ama bize de bi hoca anlatmıştı okulda. Onun eşcinsel olmamasına rağmen yapan tanıdıkları varmış sırf askerlikten yırtmak için :F:F
Aaa bilemedimki şimdi ben sana et diyemem :F :F :F

Bedelli olmuyormu öyle halletseniz diyecem ama senin yöntem beleşe geliyor :A

Şaka be senin kutlamanı görmemek içindi :A

Bu arada cidden tebrik ederim sürekli karşımdasın :A An be an burdasın :A hatta canlı yayın gibisin :F
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz :bhr::bhr::bhr:

Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz :bhr::bhr::bhr:
Bedelli çok para. :A Benim bu koca boğazıma yetmiyor ki param, bedelliye hiç yok :(:(

Aynen burası da benim 2. ailem gibi :A Sende aileden sayılırısn artık .A