Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Pompy her bölüm bizim giresuna bombalar yağdırıyor özeti bu
Şimdide görünmez katil gelmiş Giresuna
çok şanslısın ama onca bomba patladığı halde sana en ufak bişey olmadı çünkü ben seni sihirli şatoya hapsetmiştim bombalardan etkilenmiyor orası

çok şanslısın ama onca bomba patladığı halde sana en ufak bişey olmadı çünkü ben seni sihirli şatoya hapsetmiştim bombalardan etkilenmiyor orası
Aaa doğru @pompy Sihirli Annem dizisindne bahsediyormuş ben sezon finalinde kayboldum boşluğa attılar beni
@gözlemci bile kurtaramadı sen kurtar @destere

Asıl dolabı Salı Dargın çiçeklerde göreceksiniz
ama bu sefer halvet olmalı dolabın girişi olmalı çıkışı olmamalı sana güveniyorum

Çığlıkta dolap sahnesinde @destere ucubeyi görünce beni onunla bırakıp kendisi kaçmıştı yine aklıma geldi sinirlendim
hep bu senaristin pis işleri oysa benim orda senden ayrılma ihtimalim sıfır
senarist bozuk olunca başımıza neler geliyor neler

Hhahah aa bu bizim dolap sahnemizin telifi bizdeydi yabancı bir filmmi ne kullanmış @gözlemci e dava aç aldığın parayı bizede ver dedim fikir bizden çıkmıştı

Hhahah aa bu bizim dolap sahnemizin telifi bizdeydi yabancı bir filmmi ne kullanmış @gözlemci e dava aç aldığın parayı bizede ver dedim fikir bizden çıkmıştı
genelde @pompy nin senaryosuna gözkoyuyor yabancılar demekki kazayla @gözlemci yide takibe almışlar
ama orjinalini tutmaz hiçbişey çünkü orjinalinde biz varız

genelde @pompy nin senaryosuna gözkoyuyor yabancılar demekki kazayla @gözlemci yide takibe almışlar
ama orjinalini tutmaz hiçbişey çünkü orjinalinde biz varız
Aaa tabi cnm bizim olmamız tutmasını sağlamıştı
@gözlemci oyüzden 4 yıl aradan sonra tekrar aynı sahneyi bizle çekmeye hazırlanıyor

Aaa tabi cnm bizim olmamız tutmasını sağlamıştı
@gözlemci oyüzden 4 yıl aradan sonra tekrar aynı sahneyi bizle çekmeye hazırlanıyor
Aynen sıkı durun o dolapta neler olacak neler

Dolapta pekmez yala yala bitmez
@destere