Show Çarpışma - Dizi Yorumları

En son çarpişik dizide vardı dediğin ama siyaha dönmüş
Baktı bende daha iyi duruyor
izliyorum çarpışmayı
resim bulanık ondan kim olduklarını anlayamadım valla
Allahtan hakim olamıyorlar serhat ve gibiler
Tipi iyi olanlar serbest kötü olanlar idam
hemen öyle serbest bırakmam ben karşılığında bişeyler isterim
@xemrexxx @xBUGRAx
Şunu şuraya bırakayım belki Serhat intihar eder kurtuluruz
@Dosi @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @xBUGRAx

Veli'nin yanına teşekkür çayı içmeye gelmiş görünmüyorlar @Sherlock

Bugün ne Jet Sosyete nede Avlu var. Reytingdeki artış olursa,yaptıkları hamleye bağlanır
ama Çarpışma izlemeyen kişler sırf Çukur nedeniyle dizinin başina geçmezler. Sonra YouTubeden izlerler sahneyi. Halka'nın terzisi Çukur'a konuk olacak deseler yinede izlemem Çukur'u. Kim 5-15 dakika için 3 saat ekranda bekler
Bir yükselik yaşanacaksa bu diğer dizilerin yokluğundan dolayı
@MasacRE @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx

aslında haklısın çukur dizisinin malum önceki bölümünde yapımcıların yaptıkları hatalardan ötürü çukur izleyicileri dahi diziden soğumaya başladılar.çarpışma için son 2 bölümü oda çok beklentiyi sanki karşılayamadı o açıdan yazdıklarına katılıyorum

Reactions: Dosi
Doğru tespit

@Sherlock seninle 10-15 dakikanın hesabıni yapıyorduk. 10 dakikadan fazla olursa hesap sorarım dedim ama 5 dakika bile olmamiş

Çukurcular izlememiştir diziyi
başka dizilerde yoktu, o vesileyle biraz yükselmiş Çarpışma

Aras'ın sahnesini garipsedim. Olmasada olurmuş

Vartolu Çukur'da en beğendiğim. Güzel yakıştı bu sahneye

Tam dediğim gibi işte reyting için yapılmış bir hamle, ama Çukur'un kitlesi izlemez bu diziyi. Çukur'a göre hem çok daha ciddi, hem çok daha kaliteli bir dizi Çarpışma.

Yalnız çok iyi bölümdü be, Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli şov yapıyor. Adamı hayranlıkla izliyorum, ona yazılan replikler de çok iyi. Keza Kıvanç ve Onur Saylak da oldukça başarılı. Yönetmen Uluç Bayraktar da şov yapıyor be, o nasıl kurgudur, onlar nasıl çekimler. Ezel'den beri takip ediyorum kendisini. Ezel zirve bir iş zaten. Türkiye'nin en iyi yönetmeni olabilir, film de yapıyordu. Çıksın da izleyelim.

Yalnız şu adama sürekli loser karakterler yazıyorlar, artık winner bir karakter oynasın be. Üzülüyorum.

bölüm efsaneydi evet. Yorumum En Favori Güzel'de kaldı sen orda bana yorum yapmıştin diye
tabiki kacırdın bildirimi

Gidip aradım, zor buldum mesajları

Al oku
(orda tamamlamadan olan mesajlarim varmış. Ama bölüm gerçekten harikaydı

Reactions: Sherlock

Yok gözümden kaçmadı da bölümü izlememiştim daha, o yüzden bakmamıştım.

Cansız'dan korksunlar artık, Adem'i öldürdüğü gibi Selim'in de işini bitirecektir.
@Dosi

Cansız'dan korksunlar artık, Adem'i öldürdüğü gibi Selim'in de işini bitirecektir.
@Dosi
Sadece Selim'mi? Asıl Veli korksun. Cansız'a oğlunu sen öldürseydin tarzi bir yorum yapmıştı. Cansız'ın bundan sonraki vicdanıyla alakali durumuda merak ediyorum. O patlamada gerçekten payı varsa kendi eliyle torununu öldürmüs oluyor

Selim kesin ölür ama Veli zeki bir karakter. O yüzden dedim, kolay kolay ölmez. Yaşamanın bir yolunu bulur. Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli'nin mimikleri muazzam, yeni bölümde ağlatacaktır.

Selim daha oradayken öldürülebilir. Kaçarsada Cansiz'in Kadir'e koşmasıni görüp Veli'ye haber eder oda saklanır. Selim videoyi görmüştü. Bir çok kişi birbirini öldürme derdine girer
Veli karakteri tabiki harcanmaz finale kadar. Bir şekilde öğrenip saklanmaya başlar. Cansız Ladir ile mesgulken o planlarını yapar zaten.
Selim'in ölmesi eşine yarar

Demir bukadar kolay hapise girermi acaba. Sanki o da bir yolunu bulup çıkar gibi.

Olaylar gerçekten birbirine girdi, herkesin birbirini öldürmesi için geçerli sebepler var. Aksiyon seviyesi inmez artık. Demir oradan mutlaka çıkacaktır, ya kaçırırlar, ya da bir şekilde aklanır.

serhattan sonunda kurtuluyoruz üzüntüden intihar etmezse bu sefer ben boğarım gidip
@Çiğdem @vadikızı @DarkLegenD @Forumdash @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai

Reactions: xemrexxx
Ne şanslı ecünnü
Sevgilisinden bu oğlan için ayrıldı kesin.
@mrt-06 ile @Forumdash kafa kafaya vermiş nasıl devam eder diye düşünüyormuş son 3 saattir bu tweetten sonra işi zor ruhuna fatiha dizinin
@Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @denizz19 @Dosi @Çiğdem @vadikızı @dreamy @turkuazz @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Doğu
https://twitter.com/x/status/1115646005523955712

Zaten topallana topallana gidiyor, son bölümlerinde. Elçin Sangu'yu ekranların en kaliteli ve tarafsız kanalı KANAL D'de izlemek isteriz.