Peruğunu sevmemişlerKadiri oyalamaya çalısan sahte kadın sahnesinde bir iki yorum gördüm öyle peruğuna takmışlar
Youtube izleyicileri her dizide takacak bir şey buluyor, peruğunu analiz etmemişler mi? Hayret.
Peruğunu sevmemişlerKadiri oyalamaya çalısan sahte kadın sahnesinde bir iki yorum gördüm öyle peruğuna takmışlar
Beyaz yerine sahte kadın gibi sarısın istiyorlar anladım kadarıylaYoutube izleyicileri her dizide takacak bir şey buluyor, peruğunu analiz etmemişler mi? Hayret.
Ben beğendim konuşması falan çok hoşAma bu kadını sevmemişler kadirin annesi rolundeYorumlarda uymamış şu peruk ne çıkar onu diyorlar@serhatt @xemrexxx @Forumdash
Beyaz peruğunu sevmemişler sen takBen beğendim konuşması falan çok hoş
Sana yakışır yaşın itibariyle beyazBeyaz peruğunu sevmemişler sen tak ?A
Ama bu kadını sevmemişler kadirin annesi rolundeYorumlarda uymamış şu peruk ne çıkar onu diyorlar@serhatt @xemrexxx @Forumdash
Ben de sevmedim. Normalde Çiğdem de takar yaş mevsuna ama burada görmezden gelmiş nedense cadıKadın iyi oyuncu ya, nesini sevmemişler.Anladığımız kadarıyla güçlü bir karakter Kadir’in annesi, öyle bir tipi olması gerekiyor yani.
Oyüzden beyaz perukla hortlağa çevirmişler kadınıBen de sevmedim. Normalde Çiğdem de takar yaş mevsuna ama burada görmezden gelmiş nedense cadı
Şebnem Sönmez 50, Kıvanç 35 yaşındaymış. Olacak iş mi yani şu kadının Kadir'in annesi olması?
Muazzam bir bölüm daha
Az kaldı güncel izlemeyi kaçırmaMuazzam bir bölüm daha
TV den diziyi takip daha iyi haklısın aslındaAz kaldı güncel izlemeyi kaçırma
Aaa tabi özellikle böyle ters köşeli dizileri şimdi bu ikinci muhbir sahnesini sen izleyemeden forumda öğrenseydin daha o bölümü izleme anlamı kalmıyorTV den diziyi takip daha iyi haklısın aslında
Spoiler HARAMDIR. Lütfen bir daha yapmayın bunu biz sanatsever insanlara.
@destere yoldaşım kayıplara karışmış bize haber vermeden yapmış bunu ne yapabiliriz yani.
Neden başka biri öpmüyor da kutup ayılar öpüyor, belirli bir sebebi var mı, aydınlanmak isterim.
Başkası öperse hararet yaparsınız soğuk bir hayvan öpsün siziSpoiler HARAMDIR. Lütfen bir daha yapmayın bunu biz sanatsever insanlara.
@destere yoldaşım kayıplara karışmış bize haber vermeden yapmış bunu ne yapabiliriz yani.Kutuplaşma bizim tarzımı değil her daim birlik ve beraberlik hakimdir bizim yoldaşlığımızda.
Neden başka biri öpmüyor da kutup ayılar öpüyor, belirli bir sebebi var mı, aydınlanmak isterim.
İyi de kutup ayısı soğuk bir hayvan değil ki. Bulunduğu ortam soğuk sadece.Başkası öperse hararet yaparsınız soğuk bir hayvan öpsün sizi
Hayvanı iyi incelemişsinİyi de kutup ayısı soğuk bir hayvan değil ki. Bulunduğu ortam soğuk sadece.Hayvanın yağları ve vücut sıcaklığı olmasa kutuplarda nasıl yaşayacak. Lütfen biraz fizik bilgisi yaaa.
İncelemedim sadece mantık yürütüp yorum yaptım.Hayvanı iyi incelemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?