Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydikHani bırakcaktın
Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydikHani bırakcaktın
Eskiden bir yaşlı adam ben son peygamberim diye habere çıkmıştı tövbe haşa 😱😱😱Bizim dizilerde Tanrı bi bedene girse millet sokağa cıkacak peygamberim diyecek o derece
Şimdiden yol yapıyorsun yani 😱Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydikYine ilk bölüm bir şans veririm kötüledim zibidileri bazen sevebiliyorum@xemrexxx
Eskiden bir yaşlı adam ben son peygamberim diye habere çıkmıştı tövbe haşa 😱😱😱
Kara Sevda da hiçbir ağırlığı yoktuAdam bıyıgı yuzunden başrol oynadı yaaSaçı bıyıgı yuzunden Osman olcak şimdi sen hala izlenebilirliiğini mı arıyorsun
KeşkeEzel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildiBu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış
Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek@xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash
Müthiş olurdu be.Ezel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildiBu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış
Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek@xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash
Zor gibi
Parlak getir diziye
Gözün doysun Allah'ın açıParlak getir diziye
2 tane var be neresi doluGözün doysun Allah'ın açıDizi parlak dolu bee
Emrah gibi getireceğime dizinin fişini çekerim bee2 tane var be neresi doluŞöyle Emrah gibi bir iki adam getir de gözümüz gönlümüz açılsın
Emraha kurban ol sen, niye bu nefretinEmrah gibi getireceğime dizinin fişini çekerim bee
Nefret de bir duygudurEmraha kurban ol sen, niye bu nefretin
Nefret de bir duygudurOna bi öyle bi duygu beslemıyorum
Çukur da bende gıcıktım ama bu dizide yontuluyorEmraha kurban ol sen, niye bu nefretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?