Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydik Yine ilk bölüm bir şans veririm kötüledim zibidileri bazen sevebiliyorum @xemrexxxHani bırakcaktın
Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydik Yine ilk bölüm bir şans veririm kötüledim zibidileri bazen sevebiliyorum @xemrexxxHani bırakcaktın
Eskiden bir yaşlı adam ben son peygamberim diye habere çıkmıştı tövbe haşa 😱😱😱Bizim dizilerde Tanrı bi bedene girse millet sokağa cıkacak peygamberim diyecek o derece
Şimdiden yol yapıyorsun yani 😱Şuan o düşüncedeyim ama başka birisi gelsedide izleseydik Yine ilk bölüm bir şans veririm kötüledim zibidileri bazen sevebiliyorum @xemrexxx
Eskiden bir yaşlı adam ben son peygamberim diye habere çıkmıştı tövbe haşa 😱😱😱
Kara Sevda da hiçbir ağırlığı yoktu Ama Enginide hiç beğenmiyordum bir bakalım beğenmezsem eleştirir kaçarımAdam bıyıgı yuzunden başrol oynadı yaa Saçı bıyıgı yuzunden Osman olcak şimdi sen hala izlenebilirliiğini mı arıyorsun
KeşkeEzel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildi Bu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış
Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek @xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash
Müthiş olurdu be.Ezel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildi Bu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış
Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek @xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash
Ya Çukura ya da Çarpışmaya gelsin artık birine Barış @xemrexxx @Forumdash
Parlak getir diziye
Gözün doysun Allah'ın açı Dizi parlak dolu beeParlak getir diziye
2 tane var be neresi dolu Şöyle Emrah gibi bir iki adam getir de gözümüz gönlümüz açılsınGözün doysun Allah'ın açı Dizi parlak dolu bee
Emrah gibi getireceğime dizinin fişini çekerim bee2 tane var be neresi dolu Şöyle Emrah gibi bir iki adam getir de gözümüz gönlümüz açılsın
Emraha kurban ol sen, niye bu nefretinEmrah gibi getireceğime dizinin fişini çekerim bee
Nefret de bir duygudur Ona bi öyle bi duygu beslemıyorumEmraha kurban ol sen, niye bu nefretin
Nefret de bir duygudur Ona bi öyle bi duygu beslemıyorum
Çukur da bende gıcıktım ama bu dizide yontuluyor @xemrexxxEmraha kurban ol sen, niye bu nefretin