Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisin
Kimsnein gözünün yaşına bakmam!!!
Onurum kırıldı
bide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen
)
aaaa yok artık benden şüphelenmekte ne oluyor ben spor haberlerinden anlamadım halde bile @kvp-medya destek amaçlı 10 veriyorum gözlemci senaryolarınada 10 veriyorum hatta yayınlanır yayınlanmaz ilk ben 10 veriyorum bunada ilk ben vermiştim

Bilirim bilmezmiyim hep @destere beni agza getiriyor bende çok safım gaza hemen gelirim
kusra bakma

gözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy
)))

aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist
))
hahahah tamam cnm zaten küss değildikki seninde alınmıcağını bliyorumda duygu sömürüsü yapıyorsun

gözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy
)))

aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist
))
Ben ki sizi bir araya getirmeye çalışan kişi vallaha ayıp!!!
siz birlikte olun diye diziyi ne hale getirdim

hahahah tamam cnm zaten küss değildikki seninde alınmıcağını bliyorumda duygu sömürüsü yapıyorsun
ben küslüğü çoktan unuttum zaten
sadece barışma kısmında öüpüşüp barışma seansı var ya heyecan bastı beni
)

Ben ki sizi bir araya getirmeye çalışan kişi vallaha ayıp!!!
siz birlikte olun diye diziyi ne hale getirdim
dolaba girmemle çıkmam bir oldu keşke hiç sokmasaydın duygularımızla oybadın kız orda ben dışarda öyle malak gibi kaldık

dolaba girmemle çıkmam bir oldu keşke hiç sokmasaydın duygularımızla oybadın kız orda ben dışarda öyle malak gibi kaldık
Sen çıktın ben mi çıkarttım snei sen dedin burası ter kokuyor çıkıyım bende iyi tamam ama katile yakalanma dedim

aaaa @destere ye inanma asıl @gözlemci zaten kendisi 1 puan verildi diyince 1 puan çıktı ortaya kesin kendisi verdi
Olurmu olur valla aynen heaa şimdi çıranı yaktım @destere

Yok artık @Çiğdem- öyle biri değildir kendimden bile şüphe ederim ama ondan değil

harbi bu olabilir mi acaba? @Maskeli Fedai nedir işin aslı haaa??
hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂

aaaa @destere ye inanma asıl @gözlemci zaten kendisi 1 puan verildi diyince 1 puan çıktı ortaya kesin kendisi verdi
herkes birbirini suçluyor gül ağalar puslu havaları sever
@xemrexxx kıs kıs gülüyordur bir taarfıyla
bizi birbirine düşürmek için vermiştir o puanı başkası olamaz
)

hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂
evet ortada ikiye ayırma işi gerçekten vahşiceydi bari dilim dilim kesseydi
)

hayırr @xemrexxx değildir çok kişilikli bir çocuktur oo sen güldüğüme bakma