yeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin olInsallah diger dunyaya erkek olmadan gidememmm senaryo bile olsa
yeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin olInsallah diger dunyaya erkek olmadan gidememmm senaryo bile olsa
Bakalim insallah.O Gozde yokmu o Gozde zamaninda az yazmamistim ona ama hic bana bakmadi Gitmis Emreye ve Selimeeee Benlede olabilirdi.Guzel kizdi seneye ben öldurcem bu kizi.Bakalim yeni katil kim olacakyeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin ol
Sen benim senaryomu biryerden çaldın mıBakalim insallah.O Gozde yokmu o Gozde zamaninda az yazmamistim ona ama hic bana bakmadi Gitmis Emreye ve Selimeeee Benlede olabilirdi.Guzel kizdi seneye ben öldurcem bu kizi.Bakalim yeni katil kim olacak
ben şöyle anladım cnm ölülerden birisi katil olduğu için çok göz önünde olmadı bu sayede kimse ondan şüphelenemedi öldü sanılıyor çünkü gözde o açıdan mantıklı davranmışŞimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin
SORULARIM
1- Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ?
2-Selim Gözdeye hangi ara tecavüz etti ? 😱
3- Selim önceki bölümlerde yoktu nedenini sormadılar , Çiğdem de sormadı ?
4- Çiğdem neden hep yakalanıyor katile
5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım
6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz
@gözlemci hepsini cevaplarsan sevinirim
@kvp-medya @cookies @destere @Çiğdem-
Şimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedimŞimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin
SORULARIM
1- Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ?
2-Selim Gözdeye hangi ara tecavüz etti ? 😱
3- Selim önceki bölümlerde yoktu nedenini sormadılar , Çiğdem de sormadı ?
4- Çiğdem neden hep yakalanıyor katile
5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım
6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz
@gözlemci hepsini cevaplarsan sevinirim
@kvp-medya @cookies @destere @Çiğdem-
teşekkür ederim yine sorum olursa yazarımŞimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedim
1-Bu karakter Selim' e aşıktı fakat Selim Çiğdemi seviyordu 😉
2-Orada da yazdığım gibi Emre öyle biliyordu Emre'nin yardım etmesi için bu bahaneyi uydurdu tecavüz diye birşey yok sonradan Emre ceyda'dan gerçeği öğreniyorda zaten
3-Sordu aslında ama kimse bir yanıt veremdi kimse nerede olduğunu bilmiyordu bu sayede herkes katil olarak Selim'i düşünücekti.
4-Onu bende çözemedim
5-Selim-Alper-Çiğdem-Ceyda-Enis-Ali Ozan-Can-Harun
6-Kimseye yoğunlaşmadım konuyu nerden götürebileceğime bakıyordum şayet kurtulurlarsa konu gene ordan burdan gidebilir ama katil için şaşırtma yapmak için birazda ona yoğunlaşmış olabiliirim 🙂
Başka sorun var mı? bu arada mention gelmedi??
Ne demek bekliyorum seneye şayet yaşarsan konuyu birazda sana çevirebilirimteşekkür ederim yine sorum olursa yazarım
zannetmiyorum ama neyseNe demek bekliyorum seneye şayet yaşarsan konuyu birazda sana çevirebilirim
Aa belli olmaz içerden 2 kişi seç anında trink öldüreyimzannetmiyorum ama neyse
şu çiğdemi öldürsen yeterliAa belli olmaz içerden 2 kişi seç anında trink öldüreyim
Tamam sen iste biz kurşunlayalım yanında da Selim'i gönderirizşu çiğdemin öldürsen yeterli
Bekliyorum o zaman senaryoya,hoş beğendiysen eklerim 2 kişi çıkıcaktı zatenGözde öldü. Yeni sezondabenimkatil
şaklaban bir katil yaparsan olur, iki de bir düşeyimBekliyorum o zaman senaryoya,hoş beğendiysen eklerim 2 kişi çıkıcaktı zaten
Bunun komedisini yani parodisini yapıcam orda olur o zamanşaklaban bir katil yaparsan olur, iki de bir düşeyimartık fazla içmiycem
Aff buyur?? neyi beğenmedin@gözlemci sezon finalini beğenmedim herşey aceleye gelmiş
yani polis nerede ? herkes yakalanıyor , gözde biranda dizide öne çıktı , yani biraz daha düzenli derli toplu olsaydı , benimde bu kadar sorum olmazdı sanaBunun komedisini yani parodisini yapıcam orda olur o zaman
Aff buyur?? neyi beğenmedin
Düzenli gitseydi katil'in kim olduğu bariz belli olurdu amaç konuyu saptırmakyani polis nerede ? herkes yakalanıyor , gözde biranda dizide öne çıktı , yani biraz daha düzenli derli toplu olsaydı , benimde bu kadar sorum olmazdı sana