yeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin olInsallah diger dunyaya erkek olmadan gidememmm senaryo bile olsa![]()
yeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin olInsallah diger dunyaya erkek olmadan gidememmm senaryo bile olsa![]()
Bakalim insallah.O Gozde yokmu o Gozde zamaninda az yazmamistim ona ama hic bana bakmadiyeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin ol![]()
Sen benim senaryomu biryerden çaldın mıBakalim insallah.O Gozde yokmu o Gozde zamaninda az yazmamistim ona ama hic bana bakmadiGitmis Emreye ve Selimeeee
Benlede olabilirdi.Guzel kizdi seneye ben öldurcem bu kizi.Bakalim yeni katil kim olacak
![]()
ben şöyle anladım cnm ölülerden birisi katil olduğu için çok göz önünde olmadı bu sayede kimse ondan şüphelenemedi öldü sanılıyor çünkü gözde o açıdan mantıklı davranmışŞimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin
SORULARIM
1- Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ?
2-Selim Gözdeye hangi ara tecavüz etti ? 😱
3- Selim önceki bölümlerde yoktu nedenini sormadılar , Çiğdem de sormadı ?
4- Çiğdem neden hep yakalanıyor katile
5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım
6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz
@gözlemci hepsini cevaplarsan sevinirim
@kvp-medya @cookies @destere @Çiğdem-
Şimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedimŞimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin
SORULARIM
1- Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ?
2-Selim Gözdeye hangi ara tecavüz etti ? 😱
3- Selim önceki bölümlerde yoktu nedenini sormadılar , Çiğdem de sormadı ?
4- Çiğdem neden hep yakalanıyor katile
5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım
6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz
@gözlemci hepsini cevaplarsan sevinirim
@kvp-medya @cookies @destere @Çiğdem-
teşekkür ederimŞimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedim
1-Bu karakter Selim' e aşıktı fakat Selim Çiğdemi seviyordu 😉
2-Orada da yazdığım gibi Emre öyle biliyordu Emre'nin yardım etmesi için bu bahaneyi uydurdu tecavüz diye birşey yok sonradan Emre ceyda'dan gerçeği öğreniyorda zaten
3-Sordu aslında ama kimse bir yanıt veremdi kimse nerede olduğunu bilmiyordu bu sayede herkes katil olarak Selim'i düşünücekti.
4-Onu bende çözemedim
5-Selim-Alper-Çiğdem-Ceyda-Enis-Ali Ozan-Can-Harun
6-Kimseye yoğunlaşmadım konuyu nerden götürebileceğime bakıyordum şayet kurtulurlarsa konu gene ordan burdan gidebilir ama katil için şaşırtma yapmak için birazda ona yoğunlaşmış olabiliirim 🙂
Başka sorun var mı? bu arada mention gelmedi??
Ne demek bekliyorumteşekkür ederimyine sorum olursa yazarım
![]()
zannetmiyorum ama neyseNe demek bekliyorumseneye şayet yaşarsan konuyu birazda sana çevirebilirim
![]()
Aa belli olmaz içerden 2 kişi seç anında trink öldüreyimzannetmiyorum ama neyse![]()
şu çiğdemi öldürsen yeterliAa belli olmaz içerden 2 kişi seç anında trink öldüreyim![]()
Tamam sen iste biz kurşunlayalım yanında da Selim'i gönderirizşu çiğdemin öldürsen yeterli![]()
Bekliyorum o zaman senaryoya,hoş beğendiysen eklerim 2 kişi çıkıcaktı zatenGözde öldü. Yeni sezondabenimkatil![]()
şaklaban bir katil yaparsan olur, iki de bir düşeyimBekliyorum o zaman senaryoya,hoş beğendiysen eklerim 2 kişi çıkıcaktı zaten![]()
Bunun komedisini yani parodisini yapıcam orda olur o zamanşaklaban bir katil yaparsan olur, iki de bir düşeyimartık fazla içmiycem![]()
Aff buyur?? neyi beğenmedin@gözlemci sezon finalini beğenmedim herşey aceleye gelmiş![]()
yani polis nerede ? herkes yakalanıyor , gözde biranda dizide öne çıktı , yani biraz daha düzenli derli toplu olsaydı , benimde bu kadar sorum olmazdı sanaBunun komedisini yani parodisini yapıcam orda olur o zaman![]()
Aff buyur?? neyi beğenmedin![]()
Düzenli gitseydi katil'in kim olduğu bariz belli olurduyani polis nerede ? herkes yakalanıyor , gözde biranda dizide öne çıktı , yani biraz daha düzenli derli toplu olsaydı , benimde bu kadar sorum olmazdı sana![]()