Çığlık 10.Bölüm Sezon Finali!!

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz? Puanlayınız

• Çok harika (10 Puan)

Oy: 5 83.3%
  • Güzel(9 Puan)

Oy: 0 0.0%
  • Fena değil (8 Puan)

• Kötü (7 Puan)

Oy: 1 16.7%
  • Okuduğuma pişmanım (6 Puan)

• Çok Berbat (5 Puan)

• Kullanılan toplam oy
    6
yeni sezonu bekle çoğu şey değişicek emin ol :D
Bakalim insallah.O Gozde yokmu o Gozde zamaninda az yazmamistim ona ama hic bana bakmadi :( Gitmis Emreye ve Selimeeee :( Benlede olabilirdi.Guzel kizdi seneye ben öldurcem bu kizi.Bakalim yeni katil kim olacak :)

Şimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin

SORULARIM
1-
Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ? :(

2-Selim Gözdeye hangi ara tecavüz etti ? 😱 :D

3- Selim önceki bölümlerde yoktu nedenini sormadılar , Çiğdem de sormadı ? (b)

4- Çiğdem neden hep yakalanıyor katile :D

5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım (b)

6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz :D

@gözlemci hepsini cevaplarsan sevinirim :D

@kvp-medya @cookies @destere @Çiğdem-

Son düzenleme:
Şimdi şöyle baktığımda katili kesinlikle değiştirmişsin , aklında selim vardı ilk önce sonradan bu fikirden vazgeçtin

SORULARIM
1-
Katiller Gözde ve Emre mi oluyor ? oluyorlarsa bu karakterlerin varlığı yokluğu birdi ,hemen nasıl katil yaptın ? :(

5-Son sahnede odada kaç kişi var ? Gözde 2 kişiyi vuruyor ya ,ona göre tahmin yapalım (b)

6- Tüm bölümlerde Çiğdem ve Selim üzerinde çok yoğunlaşmıştın kabul et , son bölümde ne oldu da Gözdeye yoğunlaştın ? gerçi iyi olmuş çiğdem geri planda kaldı biraz :D

ben şöyle anladım cnm ölülerden birisi katil olduğu için çok göz önünde olmadı bu sayede kimse ondan şüphelenemedi öldü sanılıyor çünkü gözde o açıdan mantıklı davranmış
emrede yeni karakter olarak kesinlikle katil olur diyordum çünkü hepimiz katille karşı karşıya gelmiştik gözde selimi kıskanıyormuş benden umarım yeni sezonda olruruz 🙂

SORULARIM
1-

Şimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedim :D

1-Bu karakter Selim' e aşıktı fakat Selim Çiğdemi seviyordu 😉

2-Orada da yazdığım gibi Emre öyle biliyordu Emre'nin yardım etmesi için bu bahaneyi uydurdu tecavüz diye birşey yok sonradan Emre ceyda'dan gerçeği öğreniyorda zaten

3-Sordu aslında ama kimse bir yanıt veremdi kimse nerede olduğunu bilmiyordu bu sayede herkes katil olarak Selim'i düşünücekti.

4-Onu bende çözemedim :D

5-Selim-Alper-Çiğdem-Ceyda-Enis-Ali Ozan-Can-Harun-Gözde

6-Kimseye yoğunlaşmadım konuyu nerden götürebileceğime bakıyordum şayet kurtulurlarsa konu gene ordan burdan gidebilir ama katil için şaşırtma yapmak için birazda ona yoğunlaşmış olabiliirim 🙂

Başka sorun var mı? bu arada mention gelmedi??

Son düzenleme:
Şimdi gelelim cevaplara öncelikle asla katili değiştirmedim :D

1-Bu karakter Selim' e aşıktı fakat Selim Çiğdemi seviyordu 😉

2-Orada da yazdığım gibi Emre öyle biliyordu Emre'nin yardım etmesi için bu bahaneyi uydurdu tecavüz diye birşey yok sonradan Emre ceyda'dan gerçeği öğreniyorda zaten

3-Sordu aslında ama kimse bir yanıt veremdi kimse nerede olduğunu bilmiyordu bu sayede herkes katil olarak Selim'i düşünücekti.

4-Onu bende çözemedim :D

5-Selim-Alper-Çiğdem-Ceyda-Enis-Ali Ozan-Can-Harun

6-Kimseye yoğunlaşmadım konuyu nerden götürebileceğime bakıyordum şayet kurtulurlarsa konu gene ordan burdan gidebilir ama katil için şaşırtma yapmak için birazda ona yoğunlaşmış olabiliirim 🙂

Başka sorun var mı? bu arada mention gelmedi??
teşekkür ederim :D yine sorum olursa yazarım :D