Layığını bulmuş@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı @Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat
Layığını bulmuş@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı @Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat
eski günleri özledim. bu dizinin başladığı zamanki başrol oyuncuları çıktı hala dizi bitmedi, türk dizi standartlarını yıkan yegane dizilerden. @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
Deniz zaten rol yapamıyordu ama Mertin gitmesi kötü oldu. Aman neyse herkes Banu ve Melih için bakıyordu.Günlük dizi çekim sürelerinden yorulmaları da şımarıklık yani. Haftalık diziden daha kolaymış. Neyse kendilerini bitirdiler.
O dönem günlük dizileri seviyordum ama bu diziye ısınamamıştım nedense.eski günleri özledim. bu dizinin başladığı zamanki başrol oyuncuları çıktı hala dizi bitmedi, türk dizi standartlarını yıkan yegane dizilerden. @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
banuların evini hep merak ederim, neresi o taraflar.O dönem günlük dizileri seviyordum ama bu diziye ısınamamıştım nedense.
Meclisin oradaki mahalleler olmalı.banuların evini hep merak ederim, neresi o taraflar.
(DAHA SONRA: Kanal D'nin sahibi Doğan Grubu Star TV'yi alır... )Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Bazen diyorum ki keşke 1988'de falan doğsaydım bu dönemleri de hatırlamak isterdim, tıpkı 2010'na kadar geçen güzel yılları hatırladığım gibi.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
Cem Uzan işte.0.8 fark var Kanal D ile ve Açık ara 1. Oldu diyor.
Ben de 90’larda çocuk ve ergen olmak isterdim.Bazen diyorum ki keşke 1988'de falan doğsaydım bu dönemleri de hatırlamak isterdim, tıpkı 2010'na kadar geçen güzel yılları hatırladığım gibi.
Cem Uzan işte.
Kanal 6?Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
İlluminati kanalımız. Popülermiş baya ilk zamanlar sonra batmış.Kanal 6?
Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştümŞu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
Cem Uzan Star’ı kurtar biz de eğlenelim biraz.Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştüm
En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardiCem Uzan Star’ı kurtar biz de eğlenelim biraz.
Şimdi ismini söylese davalık olur.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.