Yat uyu işte, rüyanda Barış Arduç ve diğer parlakları görürsün
Yat uyu işte, rüyanda Barış Arduç ve diğer parlakları görürsün
Bu video ile yarışırsan tam puanYat uyu işte, rüyanda Barış Arduç ve diğer parlakları görürsün![]()
Şefimiz öyle diyorsa vardır herhalde bir bildiği![]()
![]()
![]()
'Cidden beğenmediğim bir şarkı' demiştin ondan dedim. Demek ki diğer şarkılara göre iyiydi.![]()
Süper moderatör olurken beni yalnız bırakmamanı istiyordum zaten, bu çok iyi oldu canım.@bazinga tepeden bir havai fişek yağdırır mısın Ankara'ya döndüm artık bu geceden itibaren yeniden aktifim forumda.Fanlarıma duyurulur.
@Çiğdem- @DarkLegenD @xBUGRAx @Maskeli Fedai @denizz19 @MasacRE- @dreamy @ozgur2113 @MEnes @Bully @pompy @vadikızı @xemrexxx
@sokak sanati ile @denizz19 A diyon galiba@bazinga tepeden bir havai fişek yağdırır mısın Ankara'ya döndüm artık bu geceden itibaren yeniden aktifim forumda.Fanlarıma duyurulur.
@Çiğdem- @DarkLegenD @xBUGRAx @Maskeli Fedai @denizz19 @MasacRE- @dreamy @ozgur2113 @MEnes @Bully @pompy @vadikızı @xemrexxx
Tüm foruma
Manifesto'yu kesinlikle kullanmalısın. Delirme.Manifesto'yu kullansam mı bilemedim, İhanetten Geri Kalan gelecekBir de yeni çıkan Youtube'a özel " Demo " albümü var. Ondan şarkı kullanmayacağım sanırım.
Ooo özledik cnm@bazinga tepeden bir havai fişek yağdırır mısın Ankara'ya döndüm artık bu geceden itibaren yeniden aktifim forumda.Fanlarıma duyurulur.
@dreamy Eleirse ayak işlerimizi yapacaktı ama sana çay kahve vermeyecekmiş sana hizmet yokmuşIrgalamaz Beni yarı finalde iyi direnmişti. Bu safoz kullanmıcam diyor kendi bilir![]()
Bu sefer su ayoll havuza dalıyor kuru vucuttan iyidir
İlla vücudunda bir ıslaklık olacak bu adamınBu sefer su ayoll havuza dalıyor kuru vucuttan iyidir![]()
![]()
![]()
Aaa etkiyi o veriyor benceİlla vücudunda bir ıslaklık olacak bu adamın![]()
O oy vermese de olur