xBUGRAx
Süper Emekli
Hhaha Aaa Hüseyin deme hazır güzel şarkıyla gelmişken yine oyunu düşürücen adamın![]()
![]()
@Bully @Maskeli Fedai
Ben yükseltirim.
Hhaha Aaa Hüseyin deme hazır güzel şarkıyla gelmişken yine oyunu düşürücen adamın![]()
![]()
@Bully @Maskeli Fedai
Öyle olsa sen çoktan elenirdin.Hitap edip etmeme meselesi var.
Aşırı aktif değilsin hani, o açıdan diyorum.![]()
@ozmoturk Sezen nasılsa uğraşmaya gerek yok diyordu ama geçen sonuclarda baktı papuç pahalı ortada gezinmeye başladıBurada üye ilişkileri > sanat![]()
Eleneceğimi düşünmüyorum ama her şey olabilir tabii. Ortalarda bir yerde bekliyorum.Senimi şutluyoruz yoksa![]()
![]()
![]()
Uğramadık final puanı almışım, gelince elenme potasına girecektim neredeyse@ozmoturk Sezen nasılsa uğraşmaya gerek yok diyordu ama geçen sonuclarda baktı papuç pahalı ortada gezinmeye başladı![]()
![]()
![]()
Sana taktik veriyor banada şirin görünüyor
Aaa şu hitlere geç artık millet Sezeni şu haftalarda elese daha ne isterlerUğramadık final puanı almışım, gelince elenme potasına girecektim neredeyseBu hafta daha kötü geçeceğini sanmıyorum
Sana taktik veriyor banada şirin görünüyor![]()
![]()
Ama çok erken en önemli kozlarından direk zirveye oynuyor ben puan almıştım![]()
![]()
![]()
Aaa evet kimseyi işsiz bırakmıyoruz ayoll getir götürlerle ilgilenirsin @sokak sanati @xemrexxx başkanlara çay kahve taşırsınEleneceğimi düşünmüyorum ama her şey olabilir tabii. Ortalarda bir yerde bekliyorum.Elenirsem sana da gün doğar, oy sayımcılığını yapacağım ya.
![]()
9.Hafta kullanıp 3.oldum sanırım5 ve 6. haftam rezerve zaten.Düşersem birinde ilk düet kozum bu olur.
😱 😱 Mustafa ile yarışırken mi bilmiyordum iyi haber.
![]()
9.Hafta kullanıp 3.oldum sanırım![]()
@sokak sanati şarkımı beğenmedi ona taşımam.Aaa evet kimseyi işsiz bırakmıyoruz ayoll getir götürlerle ilgilenirsin @sokak sanati @xemrexxx başkanlara çay kahve taşırsın![]()
![]()
![]()
Gülbende 9.hafta elenmişti sanırım Dejavu9. hafta... Kaderimin yazıldığı gün olacak.![]()
Sezen'de çok şarkı var ve süre limiti nedeniyle elediklerim cok fazla. Şarkıya direk nakarattan da girmek istemedigimden şimdilik temkinliyimAaa şu hitlere geç artık millet Sezeni şu haftalarda elese daha ne isterler![]()
![]()
![]()