Burada şarkıya oy veriyoruz ben de Demeti sevmiyorum ama şarkılarına oy veriyorumKarakteri yüzünden eskisi gibi sempatik bakmıyorum, itici gelmeye başladı yani.![]()
Burada şarkıya oy veriyoruz ben de Demeti sevmiyorum ama şarkılarına oy veriyorumKarakteri yüzünden eskisi gibi sempatik bakmıyorum, itici gelmeye başladı yani.![]()
Karakteri, sanatçılığının önüne geçiyordu. Şimdi ise, tam tersi oldu. Sanatını ön planda tutacaksın tabii.Burada şarkıya oy veriyoruz ben de Demeti sevmiyorum ama şarkılarına oy veriyorum![]()
Burada üye ilişkileri > sanatKarakteri, sanatçılığının önüne gçeiyordu. Şimdi ise, tam tersi oldu. Sanatını ön planda tutacaksın tabii.![]()
Öyle olsa sen çoktan elenirdin.Burada üye ilişkileri > sanat![]()
Uçacaksın'ın 2005 yılında Cyrine Abdel Nour tarafından albümünde 'Inta Lamine' adıyla Arapça söylendiğini biliyor muydunuz?
Ben de bilmiyordum yeni öğrendim.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz@MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM@mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga@MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu@gözlemci
Bilmiyordum ben ya Gülbenmi bundan aldı acaba bumu Gülbenden aldı acep![]()
Onlar almış 1 sene sonra.![]()
Bana yüksek puan geliyor yani.Şarkıların çoğunu beğendim ama sıralama yapmakta da zorlanmadım.Geçen haftaya göre biraz değişik bir puanlama oldu.
![]()
Salı günü puanımı görünce bu anları hatırla.![]()
Salı mı Pazar mı yayın. @Çiğdem-![]()
Elenmenin tozuyla kafayı sıyırdı AlamancıBen bugün Pazar sanıyorum, napıyorum ben ya?![]()
Psikolojimi bozuyorsun. 😕Elenmenin tozuyla kafayı sıyırdı Alamancı![]()
![]()
Sonuçlardan sonra yatırıcaz bizim tepari merkezine
![]()
![]()
![]()
Daha şu haftadan sonra kullanılmaz direk tekmeyi yersinÇok izlenmiş netd'ye tekrar yüklendikten sonra seviliyor gibi bilemedim.![]()
Hhaha Aaa demiştim ayoll @denizz19 un radarına girdin demeyecektin şimdi sen bilirsinBenim de en beğenmediğim haftalardan biri. Diğerleri de iyi olsa, rahatlıkla oy kullanırdım. Tam oy kullanmayı başlıyordum, "Bensiz Yapamazsın"ı başa yazdım ama işte diğerleri gelmedi.![]()
Sen kışkırttın yalnız, yoksa hiçbir şey demeyecekti.
Hhaha Merkeze müşteri lazım üyeleri delirtip götürüyoruzPsikolojimi bozuyorsun. 😕
Bu gidişle kafayı sıyıracağım.![]()
Daha şu haftadan sonra kullanılmaz direk tekmeyi yersin![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa Hüseyin deme hazır güzel şarkıyla gelmişken yine oyunu düşürücen adamınKeşke Aşksın Sen yerine kullansaydım içimde kalacak.. Yaktın Hüseyin Yalın..![]()
Aaa o görürdü emin ol ayollSen kışkırttın yalnız, yoksa hiçbir şey demeyecekti.![]()