Bir hanımla öpüşürken klibi var aslında editleyebilirim.dur belli etme sendezaten görümcekten kurtulmaya çalışıyoruz
adamın şöyle kızlarla çektiği güzel klibide yokzaten kızları pek sevmiyor nasıl olsunki bizimkide laf işte
)
Bir hanımla öpüşürken klibi var aslında editleyebilirim.dur belli etme sendezaten görümcekten kurtulmaya çalışıyoruz
adamın şöyle kızlarla çektiği güzel klibide yokzaten kızları pek sevmiyor nasıl olsunki bizimkide laf işte
)
öyle bir filmide var ama zeki amca peşinden koştuğu kızdan daha çok kırıtıyor filmdeBir hanımla öpüşürken klibi var aslında editleyebilirim.![]()
Güldürdünöyle bir filmide var ama zeki amca peşinden koştuğu kızdan daha çok kırıtıyor filmde
Tam küçümsedikleri anda saldıraya geçeceğiz.şuna bak ayoll bizim juri heyetini küçümsüyor nerede bu yarışmanın başkanları @Harunnn60 @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Söz Ver sevdiğim şarkılarındandır. Sen bilirsinUnutama'yı kullanırsam Biçare'yi silerim zaten. O zaman bu hafta bunu kullanayım haftaya Unutama'yı kullanırız kalırsam iyi mi?
Bu hafta bunu kullan ozamanUnutama'yı kullanırsam Biçare'yi silerim zaten. O zaman bu hafta bunu kullanayım haftaya Unutama'yı kullanırız kalırsam iyi mi?
geçen haftaki şarkıya göre kötüŞarkımız değişime uğruyor ve içime sinmese de liste dışı bıraktığım ancak yeniden düşünüp listeme aldığım "Gül Ki" şarkısıyla bu haftaya ambargo koymaya geliyoruz.
@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
Yok kanka değiştim şarkımı bununla gelmiyorumgeçen haftaki şarkıya göre kötü![]()
Sözüm sözBu haftaki şarkımız "Söz Ver". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
rakibin sana şarkı tavsiye ediyorsa kabul etmeden önce beş kez düşün derim @MasacRE-Söz Ver sevdiğim şarkılarındandır. Sen bilirsin![]()
iyi olmuş ama acaba yenisi nasıl bir şey yine foktandırYok kanka değiştim şarkımı bununla gelmiyorum
Sözüm söz![]()
Güzel seçim oldu bence bu haftayı atlatırsan unutamamlada zorlu geçecek 8.haftayıda sağlama alıyorsun bence 9.haftayı görsen orada dananın kuyruğu kopar hedefin 10.haftayı görmek olsun en azından senin için rekor olur ayollBu haftaki şarkımız "Söz Ver". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
Bu hafta Erkin Koray'ı düşüreceğim. @Tolstoyevski
Hain ayaklanma girişimin cezasız kalmayacak tabii ki..
Ben tavsiye etmedim ki, sordu fikrimi söyledimrakibin sana şarkı tavsiye ediyorsa kabul etmeden önce beş kez düşün derim @MasacRE-
benden sana bir sıvacı uyarısı? sıvacı sıvacıyı kollamalı yeri gelince
iyi olmuş ama acaba yenisi nasıl bir şey yine foktandır)
senine erkin amca nerde? birde ona baksaydık pek bişey yok bu hafta geçen haftaki şarkılar daha iyiydi sankiBunu şimdiden söylediğin iyi oldu. Biliyorsun, biz de puanlama yapıyoruz.![]()
senine erkin amca nerde? birde ona baksaydık pek bişey yok bu hafta geçen haftaki şarkılar daha iyiydi sanki![]()
işte yanlış kişiye sormuş bende onun için uyardım soracaksan jüriye sor rakibe sorulurmu?Ben tavsiye etmedim ki, sordu fikrimi söyledim
Umarım elenmez![]()