MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

dur belli etme sende:) zaten görümcekten kurtulmaya çalışıyoruz :)

adamın şöyle kızlarla çektiği güzel klibide yok :) zaten kızları pek sevmiyor nasıl olsunki bizimkide laf işte :))
Bir hanımla öpüşürken klibi var aslında editleyebilirim. :)

Şarkımız değişime uğruyor ve içime sinmese de liste dışı bıraktığım ancak yeniden düşünüp listeme aldığım "Gül Ki" şarkısıyla bu haftaya ambargo koymaya geliyoruz. :A

@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
geçen haftaki şarkıya göre kötü :)

Güzel seçim oldu bence bu haftayı atlatırsan unutamamlada zorlu geçecek 8.haftayıda sağlama alıyorsun bence 9.haftayı görsen orada dananın kuyruğu kopar hedefin 10.haftayı görmek olsun en azından senin için rekor olur ayoll :A :A :A @Bully @destere

rakibin sana şarkı tavsiye ediyorsa kabul etmeden önce beş kez düşün derim @MasacRE- :)
benden sana bir sıvacı uyarısı? sıvacı sıvacıyı kollamalı yeri gelince :)

iyi olmuş ama acaba yenisi nasıl bir şey yine foktandır :))
Ben tavsiye etmedim ki, sordu fikrimi söyledim :A

Umarım elenmez :A

senine erkin amca nerde? birde ona baksaydık pek bişey yok bu hafta geçen haftaki şarkılar daha iyiydi sanki :)

Bu hafta hem hüznün hem neşenin olduğu hareketli bir parçayla geleceğiz. Özellille müzik kısmı çok hoş, ayrıca klipte çok güzel bir kadın göreceksin. Hepsi ve daha fazlası yarın recapta. :)

Ben tavsiye etmedim ki, sordu fikrimi söyledim :A

Umarım elenmez :A
işte yanlış kişiye sormuş bende onun için uyardım soracaksan jüriye sor rakibe sorulurmu? :)

@mrt-06 aklıma gelmişken zeki amcanın gitme sana muhtacım şarkısıyla yarışamadan elenirsen tüm beddualarım seninle olur :)

Güzel seçim oldu bence bu haftayı atlatırsan unutamamlada zorlu geçecek 8.haftayıda sağlama alıyorsun bence 9.haftayı görsen orada dananın kuyruğu kopar hedefin 10.haftayı görmek olsun en azından senin için rekor olur ayoll :A :A :A @Bully @destere

Peki sence bu 3 haftayı atlatırsam sonrasında boş ders, fd , alev alevle falan finale kadar yolum olur mu yoksa fazla mı uçtum :A