MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Oy verenler kim? Müzik duayeni falan mı :A

Akustiklerden korkuyorum ya millet pek sevmiyor akustikleri bilemedim kullansam mı acaba bunu :D

@Bully @Çiğdem- hadi bir yol gösterin bari bana :A Hangisini seçeyim?

Feridun'un kendi şarkılarından pek bir şey olmuyor gördük, coverla gelmen daha iyi olur :A

Ama coverla gelirsen de bana ettiğin lafları yemiş olacaksın :A

Feridun'un kendi şarkılarından pek bir şey olmuyor gördük, coverla gelmen daha iyi olur :A

senin başkanlardansana hayır yok boşver onları :) lady gaga siyasetle cilveleşiyor bu aralar :)
sokak şeysi ise totosuyla fındık kırıyor sanırım yani ikiside meşgul :))
aşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenir :F

unutamamı haftaya kullan diğer seçenekteki şarknıı bu hafta kullan :A

zeki amcanın hareketli şarkıları yokmu hep böyle donuk videolarla yarışıyorsun görümcek :)
Elticim aslında bu hafta Dargın Ayrılmayalım ile gelecektim Metin&Zeki filmlerinden bilirsin o şarkıyı "Dargın ayrılmayalım diye koştum sana... gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün..." haftaya erteledim ve ayrıca hareketli olarak Altın Dişli Hayriye, Lingo Lingo Şişeler, Sevilde Sevme seçeneklerim var fakat kraliçem Zeki'nin hareketli parçalarını kullanma demişti. :A @Çiğdem-

Kanka içime sinenle gelme kararı aldım Yanına Kalmaz diyeceğim bu şarkıyı liste dışı bırakmak içim el vermedi Kızım şarkısını da bırakacaktım ama içim elvermiyordu Ve beğenilmişti :D Ama eğer kullanmazsam çok içimde kalırdı :)
Peki bi tanem sen nasıl istersen ben önerimde bulundum sana kalmış tabii ki. :D

Elticim aslında bu hafta Dargın Ayrılmayalım ile gelecektim Metin&Zeki filmlerinden bilirsin o şarkıyı "Dargın ayrılmayalım diye koştum sana... gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün..." haftaya erteledim ve ayrıca hareketli olarak Altın Dişli Hayriye, Lingo Lingo Şişeler, Sevilde Sevme seçeneklerim var fakat kraliçem Zeki'nin hareketli parçalarını kullanma demişti. :A @Çiğdem-

bundan başka güzel şarkısı yok kızın:) her hafta bununla yarışacaksam geleyim :))
oynak göbek havaları yakısmıyor slow ağırlıklı duygu yüklü şarkılar yakısıyor zeki beye :A

hain görümcek, o zaman hogathayı dinle sen taaki elenene kadar :)

aşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenir :F

Aşık Veysel'i de hafife alma şimdi, geçen hafta elenmesini bekliyorduk Gökhan Tepe'nin hit bir şarkısını eledi :A Feridun'u da yer yer :A

Unutama'yı kullanırsam Biçare'yi silerim zaten. O zaman bu hafta bunu kullanayım haftaya Unutama'yı kullanırız kalırsam iyi mi? :A

Ablacım sen günlerde oynamıyor musun birde seni daha çok pistte görmek istiyordur komşuların muhtemelen. :A Alıcı gözüyle bakmak derler ya. :A
hhahah aa evet oynamaya basladıkmı kurtlarımızı iyice döküyoruz sezen aksunun rakaksını tek geçerim ayoll :A :A :A

aaa ne haliniz varsa görün bee haftaya güle oynaya şutlanırsınız ozaman güle oynaya gitmiş olursunuz en azından :A :A :A
dur belli etme sende:) zaten görümcekten kurtulmaya çalışıyoruz :)

Teknik olarak imkansız ama Zeki Müren'in de etek giyip çıktığı bir sahne vardı onla gelsem olur mu? :A
adamın şöyle kızlarla çektiği güzel klibide yok :) zaten kızları pek sevmiyor nasıl olsunki bizimkide laf işte :))