Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
selena gomezi seç bunlardan sanada banada hayır gelmez![]()
şuna bak ayoll bizim juri heyetini küçümsüyor nerede bu yarışmanın başkanları @Harunnn60 @sokak sanati
senin başkanlardansana hayır yok boşver onlarışuna bak ayoll bizim juri heyetini küçümsüyor nerede bu yarışmanın başkanları @Harunnn60 @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Feridun'un kendi şarkılarından pek bir şey olmuyor gördük, coverla gelmen daha iyi olur
Feridun'un kendi şarkılarından pek bir şey olmuyor gördük, coverla gelmen daha iyi olur
Ama coverla gelirsen de bana ettiğin lafları yemiş olacaksın![]()
aşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenirsenin başkanlardansana hayır yok boşver onlarılady gaga siyasetle cilveleşiyor bu aralar
sokak şeysi ise totosuyla fındık kırıyor sanırım yani ikiside meşgul)
bununla gelsin tam puan vermeyen noolsun ?aşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenir
unutamamı haftaya kullan diğer seçenekteki şarknıı bu hafta kullan![]()
Elticim aslında bu hafta Dargın Ayrılmayalım ile gelecektim Metin&Zeki filmlerinden bilirsin o şarkıyı "Dargın ayrılmayalım diye koştum sana... gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün..." haftaya erteledim ve ayrıca hareketli olarak Altın Dişli Hayriye, Lingo Lingo Şişeler, Sevilde Sevme seçeneklerim var fakat kraliçem Zeki'nin hareketli parçalarını kullanma demişti.zeki amcanın hareketli şarkıları yokmu hep böyle donuk videolarla yarışıyorsun görümcek![]()
Peki bi tanem sen nasıl istersen ben önerimde bulundum sana kalmış tabii ki.Kanka içime sinenle gelme kararı aldım Yanına Kalmaz diyeceğim bu şarkıyı liste dışı bırakmak içim el vermedi Kızım şarkısını da bırakacaktım ama içim elvermiyordu Ve beğenilmiştiAma eğer kullanmazsam çok içimde kalırdı
![]()
hhahah diğer sezona sen yarışsana bunla ayollbununla gelsin tam puan vermeyen noolsun ?
hhahah diğer sezona sen yarışsana bunla ayoll![]()
Elticim aslında bu hafta Dargın Ayrılmayalım ile gelecektim Metin&Zeki filmlerinden bilirsin o şarkıyı "Dargın ayrılmayalım diye koştum sana... gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün..." haftaya erteledim ve ayrıca hareketli olarak Altın Dişli Hayriye, Lingo Lingo Şişeler, Sevilde Sevme seçeneklerim var fakat kraliçem Zeki'nin hareketli parçalarını kullanma demişti.@Çiğdem-
Peki bi tanem sen nasıl istersen ben önerimde bulundum sana kalmış tabii ki.![]()
oynak göbek havaları yakısmıyor slow ağırlıklı duygu yüklü şarkılar yakısıyor zeki beyebundan başka güzel şarkısı yok kızınher hafta bununla yarışacaksam geleyim
)
hain görümcek, o zaman hogathayı dinle sen taaki elenene kadarElticim aslında bu hafta Dargın Ayrılmayalım ile gelecektim Metin&Zeki filmlerinden bilirsin o şarkıyı "Dargın ayrılmayalım diye koştum sana... gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün..." haftaya erteledim ve ayrıca hareketli olarak Altın Dişli Hayriye, Lingo Lingo Şişeler, Sevilde Sevme seçeneklerim var fakat kraliçem Zeki'nin hareketli parçalarını kullanma demişti.@Çiğdem-
Peki bi tanem sen nasıl istersen ben önerimde bulundum sana kalmış tabii ki.![]()
Aşık Veysel'i de hafife alma şimdi, geçen hafta elenmesini bekliyorduk Gökhan Tepe'nin hit bir şarkısını elediaşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenir
Fena mı ayoll eltimle karşılıklı oynarız.oynak göbek havaları yakısmıyor slow ağırlıklı duygu yüklü şarkılar yakısıyor zeki beye![]()
Haftaya sana özel hareketli geliyorum. 😉hain görümcek, o zaman hogathayı dinle sen taaki elenene kadar![]()
aaa ne haliniz varsa görün bee haftaya güle oynaya şutlanırsınız ozaman güle oynaya gitmiş olursunuz en azındanhain görümcek, o zaman hogathayı dinle sen taaki elenene kadar![]()
Ablacım sen günlerde oynamıyor musun birde seni daha çok pistte görmek istiyordur komşuların muhtemelen.aaa ne haliniz varsa görün bee haftaya güle oynaya şutlanırsınız ozaman güle oynaya gitmiş olursunuz en azından![]()
![]()
![]()
bana özel geleceksen zeki müreni değiştirmen lazım
Ama coverla gelirsen de bana ettiğin lafları yemiş olacaksın![]()
aşık veysel duruyorken kötüsünü bu hafta kullansın @MasacRE- yoksa haftaya elenir
Teknik olarak imkansız ama Zeki Müren'in de etek giyip çıktığı bir sahne vardı onla gelsem olur mu?bana özel geleceksen zeki müreni değiştirmen lazım![]()
hhahah aa evet oynamaya basladıkmı kurtlarımızı iyice döküyoruz sezen aksunun rakaksını tek geçerim ayollAblacım sen günlerde oynamıyor musun birde seni daha çok pistte görmek istiyordur komşuların muhtemelen.Alıcı gözüyle bakmak derler ya.
![]()
dur belli etme sendeaaa ne haliniz varsa görün bee haftaya güle oynaya şutlanırsınız ozaman güle oynaya gitmiş olursunuz en azından![]()
![]()
![]()
adamın şöyle kızlarla çektiği güzel klibide yokTeknik olarak imkansız ama Zeki Müren'in de etek giyip çıktığı bir sahne vardı onla gelsem olur mu?![]()