MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Diğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var :A
benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdi :) biz boşunamı yorumladık ? :)

Hadi sütünü iç doğru yatağa cicili bicili rüyalar görmeye ayıcıklı pijamanıda giy :A :A :A
@destere @Bully
hazır görümcek inzivaya çekilmişken bizde gidip ayışığında fındık toplayalım :)

benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdi :) biz boşunamı yorumladık ? :)

Yok yorumladığın şarkıyla geliyorum :A Daha önce bir resim atmıştım ya bunu düşünüyorum diye ondan vazgeçtim :A Bak vazgeçtiğim şarkı bu.

Ben de bu 5 şarkıyı en son düşünüyordum zaten bir de Kavak Yelleri var Nilüfer'le olan düet o da iyi gider diye düşünüyorum. Geriye sadece 1 hafta boşluk kalıyor orası çok kritik gibi geliyor bana :A
Bak Nilüfer'le düeti unutmuşum ben :D O boşluk senin kaderini belirleyecek gibi, hakkında hayırlısı olsun bakalım :A

Hadi sütünü iç doğru yatağa cicili bicili rüyalar görmeye ayıcıklı pijamanıda giy :A :A :A
@destere @Bully
Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugün :A Söz'ün 1 saatlık kısmını daha izler öyle yatarım bari :A

burdada kız 10 üzeri 10 , şarkı ise10 üzeri ikiydi yani nerdeyse dengedeymiş iki şarkıda :))

O zaman diğerini kullanmam daha iyi olmuş sen şimdi burada kız falan diyorsun ama sonuçta şarkıya göre puan veriyorsun :A

Neyse Better Call Saul izleyelim hadi millet yattı artık burada durmanın bir alemi yok :A

Bak Nilüfer'le düeti unutmuşum ben :D O boşluk senin kaderini belirleyecek gibi, hakkında hayırlısı olsun bakalım :A

Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugün :A Söz'ün 1 saatlık kısmını daha izler öyle yatarım bari :A
İyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyor :F sözü tamamlada yat bari zaten 4 ü bulur yatman :F

bugün izlemiştim bende nasıl gidiyor bölüm :A

"Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım
Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım
En dereye dereye dere belune gelsun
Benden başka seversen iki gözün kör olsun

Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur
Sevup da alamamak ölümün gardeşidur

Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan
Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan
Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum
Siz orada oturun ben burada ağlarum

Başundaki puşinun dali var çiçeği yok
Benum deli gonlümun senden geçeceği yok"

Recap: 00.45-01.45

@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy

kazım koyuncunun bildiğimiz tarzına aykırı bir şarkı ? neyse hakkında hayırlısı olsun diyelim :))

Sende durum ne bu sezon sanki sen de pek iyi gidemiyor gibisin genelde orta sıralarda ilerliyorsun nerede o geçen sezon final puanlarını silip süpüren Gökhan Türkmen nerede Emre Altuğ :A

İyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyor :F sözü tamamlada yat bari zaten 4 ü bulur yatman :F

bugün izlemiştim bende nasıl gidiyor bölüm :A
Evet enerjimiz yerine gelmiş güzel :A

İşte kız isteme sahnesinden yeni çıktım, harika gidiyor her zamanki gibi :A

Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde :A
zülfü livaneliye saygımız vardı bu şarkıyla birlikte ona saygımızıda yitirdik :)

Sende durum ne bu sezon sanki sen de pek iyi gidemiyor gibisin genelde orta sıralarda ilerliyorsun nerede o geçen sezon final puanlarını silip süpüren Gökhan Türkmen nerede Emre Altuğ :A
Bu sezon frene basıp gençlerin önünü açalım dedik :A

Emre Altuğ belki önceki yarıştığım sanatçılar kadar sevilmiyor olabilir ama çok güçlü şarkılarım var yani sıkıntı yok :D Güveniyorum ben sanatçıma, yine üst sıraları zorlayacağımdan kuşkum yok :A

2 haftadır hemşerimin moralini bozuyorsun geçen haftada kötü dediniz konser falan 5.oldu :A :A .A @mesmeso61
hain @vadikızı beni etiketlememiş sanırım şarkısını bulamadım neyse bende onu pas geçerim ne hali varsa görsün:) nerdeyse bu hafta kılçıktan hoşlaşacaktım ama işte bu etiketlenmeme olayı kötü oldu :))

Yanına Kalmaz Şarkısı :D
şarkı nerde böyle bişey ifade etmiyor görmek lazım :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking