benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdiDiğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var![]()
hazır görümcek inzivaya çekilmişken bizde gidip ayışığında fındık toplayalım
benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdiDiğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var![]()
hazır görümcek inzivaya çekilmişken bizde gidip ayışığında fındık toplayalım
benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdibiz boşunamı yorumladık ?
![]()
burdada kız 10 üzeri 10 , şarkı ise10 üzeri ikiydi yani nerdeyse dengedeymiş iki şarkıdaYok yorumladığın şarkıyla geliyorumDaha önce bir resim atmıştım ya bunu düşünüyorum diye ondan vazgeçtim
Bak vazgeçtiğim şarkı bu.
Bak Nilüfer'le düeti unutmuşum benBen de bu 5 şarkıyı en son düşünüyordum zaten bir de Kavak Yelleri var Nilüfer'le olan düet o da iyi gider diye düşünüyorum. Geriye sadece 1 hafta boşluk kalıyor orası çok kritik gibi geliyor bana![]()
Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugün
burdada kız 10 üzeri 10 , şarkı ise10 üzeri ikiydi yani nerdeyse dengedeymiş iki şarkıda)
Kılçık ve Ördek beylerin şarkılarını yorumlamamışsıneveeet geldik ağaçkakana
şarkı 10 üzeri beş
klipteki kız 10 üzeri 9 ortalaması kaç ederneyse son kararı recepte veririm
![]()
İyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyorBak Nilüfer'le düeti unutmuşum benO boşluk senin kaderini belirleyecek gibi, hakkında hayırlısı olsun bakalım
Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugünSöz'ün 1 saatlık kısmını daha izler öyle yatarım bari
![]()
"Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım
Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım
En dereye dereye dere belune gelsun
Benden başka seversen iki gözün kör olsun
Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur
Sevup da alamamak ölümün gardeşidur
Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan
Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan
Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum
Siz orada oturun ben burada ağlarum
Başundaki puşinun dali var çiçeği yok
Benum deli gonlümun senden geçeceği yok"
Recap: 00.45-01.45
@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
Bak Nilüfer'le düeti unutmuşum benO boşluk senin kaderini belirleyecek gibi, hakkında hayırlısı olsun bakalım
Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugünSöz'ün 1 saatlık kısmını daha izler öyle yatarım bari
![]()
yavaş yavaş sindirerek gidiyorum daha kazım koyuncuya yeni sıra gelmiştiKılçık ve Ördek beylerin şarkılarını yorumlamamışsın![]()
daha mirket de duruyormuş onada bakmamışımKılçık ve Ördek beylerin şarkılarını yorumlamamışsın![]()
Evet enerjimiz yerine gelmiş güzelİyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyorsözü tamamlada yat bari zaten 4 ü bulur yatman
bugün izlemiştim bende nasıl gidiyor bölüm![]()
2 haftadır hemşerimin moralini bozuyorsun geçen haftada kötü dediniz konser falan 5.oldukazım koyuncunun bildiğimiz tarzına aykırı bir şarkı ? neyse hakkında hayırlısı olsun diyelim)
zülfü livaneliye saygımız vardı bu şarkıyla birlikte ona saygımızıda yitirdikBu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde![]()
Bu sezon frene basıp gençlerin önünü açalım dedikSende durum ne bu sezon sanki sen de pek iyi gidemiyor gibisin genelde orta sıralarda ilerliyorsun nerede o geçen sezon final puanlarını silip süpüren Gökhan Türkmen nerede Emre Altuğ![]()
Yanına Kalmaz Şarkısırakibin sana şarkı tavsiye ediyorsa kabul etmeden önce beş kez düşün derim @MasacRE-
benden sana bir sıvacı uyarısı? sıvacı sıvacıyı kollamalı yeri gelince
iyi olmuş ama acaba yenisi nasıl bir şey yine foktandır)
Mehmet Erdem de şarkısını değiştirdi, ilerleyince görürsünzülfü livaneliye saygımız vardı bu şarkıyla birlikte ona saygımızıda yitirdik![]()
hain @vadikızı beni etiketlememiş sanırım şarkısını bulamadım neyse bende onu pas geçerim ne hali varsa görsün2 haftadır hemşerimin moralini bozuyorsun geçen haftada kötü dediniz konser falan 5.oldu![]()
.A @mesmeso61
şarkı nerde böyle bişey ifade etmiyor görmek lazımYanına Kalmaz Şarkısı![]()
zülfü livaneliye saygımız vardı bu şarkıyla birlikte ona saygımızıda yitirdik![]()
o zaman bunlara niye bakıyorumki herkes değiştiriyor habire yorumum boşa gidiyor onca masrafMehmet Erdem de şarkısını değiştirdi, ilerleyince görürsün![]()
hain @vadikızı beni etiketlememiş sanırım şarkısını bulamadım neyse bende onu pas geçerim ne hali varsa görsünnerdeyse bu hafta kılçıktan hoşlaşacaktım ama işte bu etiketlenmeme olayı kötü oldu
)
şarkı nerde böyle bişey ifade etmiyor görmek lazım![]()