MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

İlk hafta şarkımız seçmekte oldukça zorlansam da "Kalbe Kiralık Aşklar" olacak.

@Çiğdem- @destere @Bully @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @dosimosi @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @Doğu @BesaleT @Sherlock @Tzira @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @MasacRE- @FaJi @soo @vadikızı @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @DarkLeqenD @RüzgarGülü
İlk haftaya göre çok iyi bir seçim olmuş. :ok:

Yarışmaya Mirkelam'ın unutulmaz klasiklerinden biri olan "Hatıralar" ile başlıyoruz. Anlam dolu şarkının klibi de pek şahane. Mirkelam'ın atamızı da hatırladığı bu özgün klibi baştan sona izlemenizi öneririm. :)

Oylayıcılar arasında Mirkelam'ı pek tanımayan, şarkılarını bilmeyen pek çok kişi olduğuna eminim. Bu yarışmada inşallah onlardan bir kısmını tanıtacağım. 1-2 kişiyi bile Mirkelam'ı sevdirebilirsem ne mutlu bana. Böyle şarkıcılar her zaman gelmiyor ve daha çok değer görmeyi hak ediyor. :)

Recap: 2.52-3.58

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü

İddialı şarkılarını ilerilere saklaman daha doğru olur bence. Genelde öyle yapılıyor çünkü. Şimdi bunu kullanırsan ileride sıkıntı yaşarsın.

Doğru diyorum değil mi müzik adamı @Bully :A

İddialı şarkılarını ilerilere saklaman daha doğru olur bence. Genelde öyle yapılıyor çünkü. Şimdi bunu kullanırsan ileride sıkıntı yaşarsın. Doğru diyorum değil mi müzik adamı @Bully :A
Aslında ilk önce Ella Ella ile katılsam mı diye düşündüm. Sonra dedim eleniriz belki. En azından bir hafta duralım yarışmada :A

Aslında ilk önce Ella Ella ile katılsam mı diye düşündüm. Sonra dedim eleniriz belki. En azından bir hafta duralım yarışmada :A
İşte onun dengesini iyi ayarlamak gerekiyor. Orta halli bir şarkıyla başlanabilir herhalde. Gidiyorum tam finallik şarkı çünkü Kazım Koyuncu'nun en bilinen şarkısıdır ilk hafta için çok fazla iddialı olur :D

Sırf strateji yapmak istemeyenler yüzünden haketmeyen isimler ilerleyecek bu çok sinir bozucu.:(

İddialı şarkılarını ilerilere saklaman daha doğru olur bence. Genelde öyle yapılıyor çünkü. Şimdi bunu kullanırsan ileride sıkıntı yaşarsın.

Doğru diyorum değil mi müzik adamı @Bully :A
Kesinlikle :A İşte millet böyle kozlarını harcıyor, biz sabırlı davranıp strateji yapıyoruz, sonra Bully niye hep finallerde diye laf çıkıyor :A

Ben daha yarışma başlamadan 15 şarkımı hafta hafta belirliyorum, strateji yapmazsam ben de elenirim yani er ya da geç :D

Tabii sanatçıyı da iyi seçmek gerekiyor, 15 tane yarışmayı götürecek şarkısı olması gerekiyor, yoksa strateji de fayda etmez :D

Kesinlikle :A İşte millet böyle kozlarını harcıyor, biz sabırlı davranıp strateji yapıyoruz, sonra Bully niye hep finallerde diye laf çıkıyor :A

Ben daha yarışma başlamadan 15 şarkımı hafta hafta belirliyorum, strateji yapmazsam ben de elenirim yani er ya da geç :D

Tabii sanatçıyı da iyi seçmek gerekiyor, 15 tane yarışmayı götürecek şarkısı olması gerekiyor, yoksa strateji de fayda etmez :D

Arkadaş yeni ama, bir tek onda gördüm ben bu kadar iddialı şarkıyı başta seçmeyi. Diğerleri böyle yapmıyor ki kötüden iyiye gidiyor işte herkes belki arada ufak tefek hatalar oluyordur o kadar yani bu kadar da etkilememesi lazım onun da :A

Arkadaş yeni ama, bir tek onda gördüm ben bu kadar iddialı şarkıyı başta seçmeyi. Diğerleri böyle yapmıyor ki kötüden iyiye gidiyor işte herkes belki arada ufak tefek hatalar oluyordur o kadar yani bu kadar da etkilememesi lazım onun da :A
aaa @mesmeso61 işte gidiyorumu seçmiş bana özelden payalstığı şarkı daha ölçülüydü konuda batırmış ayoll 😱 @Bully

@mesmeso61'i uyaralım biz o zaman, yine de kullanmak isterse saygı duyarız, uzun vadede bir rakipten kurtulmuş oluruz :A

aaa @mesmeso61 işte gidiyorumu seçmiş bana özelden payalstığı şarkı daha ölçülüydü konuda batırmış ayoll 😱 @Bully
Neyse ben de paylaşayım bari zamanı geldi artık :A

bune bee 😱😱😱

İlk haftaki şarkım birçok diziye ve filme konu olan Arım Balım Peteğim. :)

zeki-muren9-670x371.jpg

Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde :A

Yarışmanın ilk haftasında, Emre Altuğ'un çıkış şarkısı İbret-i Alem ile karşınızdayız. 90'lı yılları seven üyelerin desteklerini özellikle bekliyoruz. :A Herkese başarılar. :)

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü

Yarışmanın ilk haftasında, Emre Altuğ'un çıkış şarkısı İbret-i Alem ile karşınızdayız. 90'lı yılları seven üyelerin desteklerini özellikle bekliyoruz. :A Herkese başarılar. :)

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
güzel seçim @Harunnn60 emre fanı olarak bu şarkısınıda ayrı seviyor bu yarışmada seni destekleyebilir aranızdakı buzlar erir belki ayoll :A :A :A

@Harunnn60

Jüri başkanı @Harunnn60 Emre fanı demek iyiymiş aynen aramızdaki buzları eritmesi lazım :A
sıcakıda çok seviyordu sanırım @Harunnn60 :A

racap sürenide hemen bildir cnm diğerleri yollamayınca ben ayarlıyorum ama sen kendin ayarlamayı sevdiğinden yollada bu egce yapmaya baslıyayım :A

sıcakıda çok seviyordu sanırım @Harunnn60 :A

racap sürenide hemen bildir cnm diğerleri yollamayınca ben ayarlıyorum ama sen kendin ayarlamayı sevdiğinden yollada bu egce yapmaya baslıyayım :A
Sıcak'ın klibini izlerken sana bir inme iniyormuş sanırım :A

Yolluyorum birazdan :D