Ok.Cumartesi malum dizi varBu sebeple 19:00 olur
![]()
şuan planlarımı bilmiyorum.
tam bulunamazsamda illa arada seslenirim size
Ok.Cumartesi malum dizi varBu sebeple 19:00 olur
![]()
Bekleriz efenim kapımız hanım efendilere her zaman açıkOk.
şuan planlarımı bilmiyorum.
tam bulunamazsamda illa arada seslenirim size![]()
çatlamaya razıyım yeterki sen elen bir an önce
berbatsahneyi bile açmadım yine pis pis oynamıştır bu hönkürdek
hortum uzayınca korkmaya başladım
neslihana o kazmayı nasıl partner yapmışlar kızın kalitesini gölgeliyor![]()
eleneceksinsenin inadına elenmicem selim bey görürsün sen![]()
sen oylar açıklanınca görürsün ne kadar sevdiğini yalnız hazırlıklı ol bir kilo peçeteyle otur sonuçları izlemeyeooo hemde @denizz19 denizle deniz beni sever yapmaz böyle birşey görecez bakalımm![]()
sen oylar açıklanınca görürsün ne kadar sevdiğini yalnız hazırlıklı ol bir kilo peçeteyle otur sonuçları izlemeyehönkürdeğin gitmeye gidecek bari ağlayarak evi göle çevirme
![]()
la daha 2 saat6 dk var rahatsız etme beni
Sen zaten rahatsızsınla daha 2 saat6 dk var rahatsız etme beni![]()
hoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna kaSen zaten rahatsızsın![]()
Vasfiye teyze istiyom.hoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
Harca sen bu güzelim sahnelerihoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
çoğunluk şule istiyor gibi geldi bana vasfiyeyle 5. şuleyle 2. oldumVasfiye teyze istiyom.![]()
7.bölümden 3-4 sahne daha varHarca sen bu güzelim sahneleri![]()
Vasfiye teyzenin çok komik sahneleri var eminim ilk 3'e oynarsın.çoğunluk şule istiyor gibi geldi bana vasfiyeyle 5. şuleyle 2. oldum
7.bölümden 3-4 sahne daha var![]()
deniz motoruna aman deniz maruluna 1saat 59dk kala attım sana da o ka süre kalınca atarım yılanlar arası ayrım yapmıyorumVasfiye teyzenin çok komik sahneleri var eminim ilk 3'e oynarsın.
Özelden recapları attım onları da oyla istersen.![]()
Çok AB'sin.deniz motoruna aman deniz maruluna 1saat 59dk kala attım sana da o ka süre kalınca atarım yılanlar arası ayrım yapmıyorum![]()
gece ya da yarın öğlen atarım. olur mu?OYLAMA BAŞLADI. SON OY YOLLAMA SÜRESİ PAZAR 19:00
@MayısKralı @Bully @dosimosi @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @eskici @mrt-06 @halukerogluFOX @batuhankaralar @Doğu @MasacRE- @destere @EFE UYSAL @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü
ÖZEL mesaj yoluyla bekliyorum oyları. Ben oylarımı kullandım rahatça kullanın.
@sokak sanati @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane
Olmaz mıgece ya da yarın öğlen atarım. olur mu?![]()