Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Görüntüde görünen bir yeri yok onuda senin hayal gücüne bırakıyor işte.:A
o kısmı kolay iki saniyede kendime uygun hale getiririm ama hayal gücünü çok kullanmakta iyi değil mesela hayal gücümü aşırı zorlasam @EFE UYSAL ın kazma adayı murat kaldırımdan bile cillop gibi bir kız çıkarırım ortaya :)

o kısmı kolay iki saniyede kendime uygun hale getiririm ama hayal gücünü çok kullanmakta iyi değil mesela hayal gücümü aşırı zorlasam @EFE UYSAL ın kazma adayı murat kaldırımdan bile cillop gibi bir kız çıkarırım ortaya :)

Benim ki az kullanmalık zaten. Ağdaya falan gerek yok sadece elbiseleri çıkar yeter:))

İlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar. :)

@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
şimdi yola çıkacağım eve gidince izlerim. bakalım hangi sahne.
@Çiğdem- in tam puani belli. Ezeli bahane edecegi sinyalini vermişti ama banada ikincilik sözü var :A

şimdi yola çıkacağım eve gidince izlerim. bakalım hangi sahne.
@Çiğdem- in tam puani belli. Ezeli bahane edecegi sinyalini vermişti ama banada ikincilik sözü var :A
Tefo ile Kerpeten arasındaki güzel diyaloglardan biri, efsane ikilinin her sahnesi güzeldir zaten :A Tefo ile geldiğim sürece @Çiğdem- in tam puanı bende ki ağırlıklı olarak Tefo ile gelecem zaten, birkaç da Suskunlar sahnem var, o zaman tam puanı kapabilirsin kendisinden :A

Son düzenleme:
@Ice_Cool_23 @batuhankaralar

İkiniz kaldınız sadece. Yollamazsanız -5 ile başlayacaksınız. Batuhan muhtemelen gelir ama Ice Cool biraz zor görünüyor ben seçeceğim mecburen. Paylaştığı video açılmıyor çünkü. :(

@Ice_Cool_23 @batuhankaralar

İkiniz kaldınız sadece. Yollamazsanız -5 ile başlayacaksınız. Batuhan muhtemelen gelir ama Ice Cool biraz zor görünüyor ben seçeceğim mecburen. Paylaştığı video açılmıyor çünkü. :(
Ya ben 2 gündür göndereceğim de bir türlü uygun bir sahne seçemedim, az sonra yayınlarım :D

Basi cok durgun. umarim bu yuzden puan kirilmaz. sonra oyunculugunu konusturmus

@vadikızı sahnen nerde ?
Başının durgun olmasının sebebi kız kardeşi boğuluyor kendini Asi nehiri suyuna atıyor,Demir bunun sorumlularını bulmak için şüphelendiği Aliyle konuşuyor sonrasında olaylar artıyor,bu sahneyle iyi puan bekliyorum aslında umarım yanılmam:)