gösterdiyse büyü bozulmuştur göstermeyecekti![]()
Görüntüde görünen bir yeri yok onuda senin hayal gücüne bırakıyor işte.
gösterdiyse büyü bozulmuştur göstermeyecekti![]()
o kısmı kolay iki saniyede kendime uygun hale getiririm ama hayal gücünü çok kullanmakta iyi değil mesela hayal gücümü aşırı zorlasam @EFE UYSAL ın kazma adayı murat kaldırımdan bile cillop gibi bir kız çıkarırım ortayaGörüntüde görünen bir yeri yok onuda senin hayal gücüne bırakıyor işte.![]()
o kısmı kolay iki saniyede kendime uygun hale getiririm ama hayal gücünü çok kullanmakta iyi değil mesela hayal gücümü aşırı zorlasam @EFE UYSAL ın kazma adayı murat kaldırımdan bile cillop gibi bir kız çıkarırım ortaya![]()
Özelden de at .ssİlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
şimdi yola çıkacağım eve gidince izlerim. bakalım hangi sahne.İlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Tefo ile Kerpeten arasındaki güzel diyaloglardan biri, efsane ikilinin her sahnesi güzeldir zatenşimdi yola çıkacağım eve gidince izlerim. bakalım hangi sahne.
@Çiğdem- in tam puani belli. Ezeli bahane edecegi sinyalini vermişti ama banada ikincilik sözü var![]()
İlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
final puanıyla başlar inş tefomİlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
Tamam ablacım teşekkür ederimBen ezeli çok severim baştan sona izlediğim dizidir karakteri tefoyu çok severim
ama puan hakkında yorum yapmayayım olurmu![]()
harika atan @Çiğdem- dir dedim yanılmadım @vadikızı ile ikisi sert erkek gördü mi kabarıyor nedenseİlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
Basi cok durgun. umarim bu yuzden puan kirilmaz. sonra oyunculugunu konusturmusrecap: 19:30-22:25
tüm yarışmacılara başarılar
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici
JÜRİLER
@MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Basi cok durgun. umarim bu yuzden puan kirilmaz. sonra oyunculugunu konusturmus
@vadikızı sahnen nerde ?
Ya ben 2 gündür göndereceğim de bir türlü uygun bir sahne seçemedim, az sonra yayınlarım@Ice_Cool_23 @batuhankaralar
İkiniz kaldınız sadece. Yollamazsanız -5 ile başlayacaksınız. Batuhan muhtemelen gelir ama Ice Cool biraz zor görünüyor ben seçeceğim mecburen. Paylaştığı video açılmıyor çünkü.![]()
Çabuk özelden yolla banaYa ben 2 gündür göndereceğim de bir türlü uygun bir sahne seçemedim, az sonra yayınlarım![]()
Başının durgun olmasının sebebi kız kardeşi boğuluyor kendini Asi nehiri suyuna atıyor,Demir bunun sorumlularını bulmak için şüphelendiği Aliyle konuşuyor sonrasında olaylar artıyor,bu sahneyle iyi puan bekliyorum aslında umarım yanılmamBasi cok durgun. umarim bu yuzden puan kirilmaz. sonra oyunculugunu konusturmus
@vadikızı sahnen nerde ?